سلام. میشه راهنمای کلید های بازی pes 2008 رو به فارسی بزارید؟
سلام. میشه راهنمای کلید های بازی pes 2008 رو به فارسی بزارید؟
سلام دوست عزیز.با این کار اون مقدار معطلی شما به حداقل رسیده. به هر حال فکر کنم اینجوری بهتر باشه تا اینکه مثلا 40 مگابایت از یک فایل 45 مگایی رو گرفته باشی و یهو اینترنتت ... . (تا به حال چندین بار برای خودم روی 97 یا 98 درصد از یک فایل 100 مگی اتفاق افتاده.)
quote=mohrd;1828815]سلام. میشه راهنمای کلید های بازی pes 2008 رو به فارسی بزارید؟[/quote
دوست عزیز متاسفانه هنوز راهنمایی برای این بازی نیومده. قبل از شما هم یکی دیگه از دوستان درخواست این راهنما رو داده بودن و من هنوز شرمنده ایشون و همینطور شما هستم.
چشم در اولین فرصتی که پیدا کردم براتون میزارم.
سلام می خواستم بپرسم وقتی تو بازی warcraft3: reign of chaos قهرمان خونه می زاری تا قهرمان بیاری اصلا قهرمانی واسه انتخاب نیست چی جوری می شه قهرمان ها رو آورد؟
Call of Duty 4 Modern Warfare Game Guide
حجم: 4 MB
عکس:
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yoosef_st; 22-07-2009 at 15:05.
سلام راهنمایی بازی Grand Theft Auto Vice City و GrantTheftAuto San Andreas را بدید
مي شه لطفا راهنماي Obscure2 رو بديد
در ضمن مي خواستم بدونم كجا مي تونم راهنماي بازيها رو به زبان انگليسي گير بيارم؟
ايا منبع خوبي براي راهنماي كامل بازيها وجود داره؟
راهنمای متنی دارم. واسه San Andreas. میخوای؟ به انگلیسیه هان!
واسه Ocscure 2 راهنما پیدا نکردم.
انگلیسی می خوام چه کار فارسی می خوام که بفهمم چه کار کنم
سلام من توي بازي رم البته نسخه فارسي دارينوس مشكل دارم
توي مرحله اي كه بايد كشتي بسازيم و براي روم كالا بفرستيم ( گندم) من مرمر را مي فروسم و گندم هم خريدم اما نمي دونم چه طوري اين ها رو براي روم بفرستم . در ضمن همه اش روم از من تقاضاي كالا مي كنه نمي گه چي اما من بلد نيستم چه كار كنم . همه اش هم مي گه شما در موعد مقرر كالاها رو ارسال نكرديد . چه كنم ؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)