آقا ما كانتر و most wanted رو هم بازي كرديم ، تقريبا ميشه گفت هيچ بازي نيست كه مولتي پلير بشه و نشه بازي كرد فقط مونده اسپيلينتل سل و cod4 ... فعلا ....![]()
آقا ما كانتر و most wanted رو هم بازي كرديم ، تقريبا ميشه گفت هيچ بازي نيست كه مولتي پلير بشه و نشه بازي كرد فقط مونده اسپيلينتل سل و cod4 ... فعلا ....![]()
کانتر لگ نداشت؟قا ما كانتر و most wanted رو هم بازي كرديم ، تقريبا ميشه گفت هيچ بازي نيست كه مولتي پلير بشه و نشه بازي كرد فقط مونده اسپيلينتل سل و cod4 ... فعلا ....
نه اصلا ، كلا بازيهاي سنگين تر از اون هم مثل grid و most wanted و يا فيفا هم لگ نداشت ...کانتر لگ نداشت؟![]()
ا ا ا most wanted هم شد ؟؟من نتونستم این بازی رو مولتی کنم احتمالا چون سرعتم خیلی پایین بود![]()
ولی این روش زیاد به درد کانتر نمیخوره چون فقط 2 نفر میتونن تو بازی شرکت کنن که زیاد حال نمیده
بازیای استراتژیک خیلی فاز میده
آقا ما خواستيم كال آف2 بازي كنيم وصل هم شديم اما بعد از يه دقيقه پينگ فردي كه وصل شده به كامپيوتر ديگه خيلي بالا ميره و اصلا نميشه بازي كرد
راهي براي برطرف كردنش هست؟
دوستان میخواستم ببینم این شیوه بازی کردن با خط تلفن عادی وقتی با دوستت بازی میکنی به عنوان استفاده از تلفن پولش حساب می شه مثل استفاده از تلفن
تا اونجا كه من اطلاع دارم ، بعله
اقا من الان اين تاپيكو ديدم دست شما واقعا درد نكنه. اينطور كه دوستان گفتم عمليه ولي اگه شانس بيارم مودمم مورد نداشته باشه. در هر حال مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)