البته چند بار پلاگين را دانلود كردم و چند بار هم فلش پلير درون مجموعه نرم افزاري.
در سايت آدوبي هم لينك غير از پلاگين نديدم
اگر فلش ويووير غير از اين پلاگين در سايت آدوبي هست ،لطفا لينكش را ذكر كنيد
البته چند بار پلاگين را دانلود كردم و چند بار هم فلش پلير درون مجموعه نرم افزاري.
در سايت آدوبي هم لينك غير از پلاگين نديدم
اگر فلش ويووير غير از اين پلاگين در سايت آدوبي هست ،لطفا لينكش را ذكر كنيد
خوب شما باید فایلهای رو با استفاده از برنامه Winrar استخراج کنیدو با برنامه Nero رایت کنید
سلام دوستان
من جديدا رم و CPU و كارت گرافيكم را ارتقا دادم. ولي از بعد از اين يك سري برنامه ها كه قبلا روي سيستمم اجرا مي شد حالا اخطار مي ده.
يك برنامه نصب كردم (كه قبلا هم روي سيستم قبلي ام بود) به اسم سليم. حالا تا روي آيكونش كليك مي كنم تا اجرا كنه اين اخطار را ميده:
salim.exe- Applicathion
The instruction at "0*00403d1a" referenced memory of "0*019c6388",the memory could not be "read"
click on OK to terminate the program
click on cancel to debug the programچه كنسل بزنم و چه تاييد كنم باز برنامه را اجرا نمي كنه.
اخطار مشابه اين اخطار هم (فقط اون رقم هاش فرق مي كنه) بعضي وقتها كه توي اينترنت هستم ظاهر مي شه و چند تا از پنجره هام رو مي بنده.
اشكال از چيه ؟ بايد چه تنظيمي انجام بدم؟
درسته
اما چطور اون 6 قسمت را كنار هم قرار بدم بعد چطور رايت كنم
سلام هر چند شما نگفتین چه نرم افزار فشرده سازی ولی من winrarرا درنظر میگیرم!
خوب همه ی تکه ها باید در یک مکان قرار بگیرند و بعد extract here را انتخاب کن تا بازیابی بشن
سلام اگه احتمالا همون ورژن نیست اشکال باید از سیستم عامل باشه البته ورژن سیستم عامل منظورمه ولی اشکال شما احتمالا از رم هستش رم شما قادر به خواندن نیست.(كه قبلا هم روي سيستم قبلي ام بود)
آموزش عوض کردن انیمیشن جست و جو
برای عوض کردن انیمیشن جست و جو(به طور پیش فرض)سگ یا حذف آن کافی است وی آن دوبار کلیک کنید حال برای حذف آن البته حذف که نه روی turn of کلیک کنید برای عوض کردنش هم روی گزینه ی اول choose .. کلیک کنید و انیمیشن دلخواه را جایگزین کنید.
سلامسلام اگه احتمالا همون ورژن نیست اشکال باید از سیستم عامل باشه البته ورژن سیستم عامل منظورمه ولی اشکال شما احتمالا از رم هستش رم شما قادر به خواندن نیست.
ميشه بيشتر توضيح بديد.
من قبلا كه رم كامپيوترم 256 بود با سيستم عامل ويندوز sp2 ايكس پي
الان رم كامپيوترم 1 كيگ هست با سيستم عامل ويندوز ايكس پي MRT /SP2
ميشه بيشتر توضيح بديد كه مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
اگه اشكال از رم هست بايد چي كاري انجام بدم مشكل حل بشه؟
همون طور كه گفتم اين اخطار خيلي وقتها حتي وقتي در اينترنت هستم و چند تا صفحه باز هست هم مياد و يا وقتي چند تا برنامه را باهم اجرا مي كنم.
با سلام
ببینید چون خطا به حافظه ارجاع داده شده بیانگر اینه که مشکلی در خوندن اطلاعات است شاید هم با اطلاعات دیگه در تضاد باشه ابتدا شما اون نرم افزار را در قسمت سازگاری ویندوزی مثل 2000 یا 98 بذارید ببینید درست می شه یا نه یک بار هم برنامه هایی که حدس می زنید ممکنه تداخل ایجاد کنن را از حافظه خارج کنید.و بعد برید آخرین درایور رم را نصب کنید.حتما بنویسید رمتون از چه نوعیهddr2یا غیره.در ضمن ببینید آیا همه ی مقدار رم شناسایی شده یا نه در سربرگ جنرال my computer قسمت پاییین من فکر می کنم مشکل شما همین باشه.
Last edited by shahedi; 11-11-2007 at 12:25.
سلام دوست عزيز.شما اون نرم افزار را در قسمت سازگاری ویندوزی مثل 2000 یا 98 بذارید ببینید درست می شه یا نه
با تنظيم روي 98 جواب داد. و مشكل حل شد ولي چرا قبلا با اينكه روي ايكس پي اجرا مي شد حالا بايد تنظيم كنم روي 98؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام رم شناسايي مي شه.در ضمن ببینید آیا همه ی مقدار رم شناسایی شده یا نه
بازم از جوابتون ممنون![]()
خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت. چون ویندوزتون mrtهست احتمالا به این دلیل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)