تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 52 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 511

نام تاپيک: Wolfenstein

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

Exclusive The Altered Trailer

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب شما تو این Trailer میتونید یه موجودی شبیه به Tank در بازیه L4D رو مشاهده کنید ! فکر کنم کشتنش خیلی سخت باشه !

2. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض Wlofenstein Preview

تا حالا یک بازی اول شخص شوتر روی xbox بازی کردید؟ منظورم یک بازی مثل Halo است, این را مردی از من پرسید که مسئول نظارت بر دموی باز wolfenestein بود.

او این سوال را از هیچکس دیگر بجز من توی آن اتاق نپرسید. البته برخلاف بقیه افراد که تی شرتهایی با آرمهای بازیهای مختلف یا نشان شرکت sega روی پیراهن آنها بود لباس من ساده بود, من در جوابش گفتم :بلی بازی کرده ام.

حقیقتش را بگم من قبلا تعداد کمی بازیهای اکشن اول شخص روی xbox بازی کردم- در نگاه اول بازی wolfenestein مثل بقیه بازیهای اول شخص میرسید.

شما در این بازی در نقش یک مرد سفید پوست خشن که در حدود 30 سالش هست بازی میکنید. او در حال دویدن در اطراف یک ایستگاه قطار قدیمی, یک مکان باستانی و کلیساهای قدیمی رها شده ای که آثار گلوله نازیها هنوز روی آنها بود.

از رنگهای خاکستری و قهوه ای به طور فراوانی در بازی استفاده شده است به همین صورت از جعبه ها, پنجره ها و ستونهای دری که مکان مناسبی برای کاور گرفتن هستند نیز در بازی فراوان است. تعداد زیادی تفنگهای رها شده روی زمین و جعبه های تیر, تفنگهای نیمه اتوماتیک نیز را میتوانستید روی زمین ببینید.

در حقیقت آرام آرام فکر کردم که من این بازی را قبلا روی xbox بازی کرده ام.

بهر حال این بازی wolfenestein است شما با یک شحصیت بی نام و نشان سفید پوست بازی نمیکنید. نام این فرد William B.J Blackowicz است. و دشمنان شما هم یک مشت نازی پیر نیستند. آنها زامبیهای نازی هستند که همونطوری که همه شما میدانید از بدترین نوعش هستند!!! گذشته از زندگی واقعی نازیها البته.

علاوه بر مقدار زیادی رنگهای قهوه ای و خاکستری به کار رفته شده همچنین از رنگ سبز درخشان عجیب و آبی فیروزه ای هم به کار رفته است.

و در کنار آن همه تفنگ آشنایی که روی زمین رها شده بود چند اسلحه دیگر نیز در بازی وجود دارد که شما تا بحال شبیه آن را جایی ندیده اید مگر اینکه کارتون ghostbusters را دیده باشید.

خلاصه از آنجایی که نام این بازی wolfenestein است این بازی دارای قابلیتهای ماورا طبیعی نیز میباشد. داستان بازی درست بعد از تمام شدن بازگشت به قلعه ولفنشتاین( Return to castle wolfenestein) شروع میشود.

B.J یک طلسم (لوح) اسرارآمیز با قدرتهای ویژه پیدا میکند و آنرا به مافوق خودش میدهد این طلسم(لوح) حاوی کریستالهایی است که فقط در یک نقطه از زمین میتوانید آنها را پیدا کنید و آن مکان جایی نیست جز Eisenstat شهر افسانه ای آلمانها .

B.J سریعا به آن منطقه اعزام میشود تا بفهمد نازیهای شیطان در حال چه کاری هستند و همینطور که شما نمیتونید حدس بزنید آنها در حال تلاش برای دستیابی به یک منبع انرژی ماورا طبیعی به نام خورشید سیاه هستند. البته فکر نکنم بخواهند از این منبع انرژی برای شارژ بهتر لپ تاپ هایشان استفاده کنند!

بین منبع انرژی خورشید سیاه و جهان واقعی ما یک پل به نام Veil (به معنی حائل و حجاب) قرار دارد. B.J طلسم(لوح) دیگری پیدا میکند که به او اجازه دسترسی به Veil را میدهد و به همین خاطر او به چند نیروی مختلف دسترسی پیدا میکند

اولین نیرویی که بدست میاورد نیرویی است به نام Mire که به ما قابلیت کند کردن زمان را میدهد که که برای جاخالی دادن گلوله ها و همچنین شلیک تیر در محیطهای شلوغ بسیار عالی است اما این همه داستان نیست(و ناظر بازی همچنان توضیح میدهد): ما میخواهیم مطمئن شویم که تمام قدرتهای Veil درگیریها و هیجان را در بازی wolfenestein افزایش میدهد به این خاطر که این بازی تماما در باره تیر اندازی است, دویدن و تیر زدن. و همچنین چند معما که با استفاده از قدرت آهسته کردن زمان قابل حل می باشد.

برای ثابت کردن این گفته ما یک بخشی از مرحله ای را که مربوط به حفاری در مکانهای باستانی است نشان دادیم. این بازی بیشتر شبیه Tomb Raider است تا شبیه بازی Call Of Duty . ستونهای سنگی حکاکی شده, مشعلهای سوزان, مجسمه های مزین شده و علامتها و سمبلهای عجیبی که روی دیوارها آویزان شده اند. حتی یک سنگی در بازی بود که وقتی با پا روی آن میرفتید یک در باز میشد و بعد از اینکه از روی آن میرفتید در سریع بسته میشد این جا است که قابلیت آهسته کردن زمان میتواند به شما کمک کند. قابلیت آهسته کردن زمان همچنین به شما کمک میکند تا در منطقه بعدی از میان ستونهای عظیمی که مرتب به هم میخوردند عبورکنید.

قدرت دیگری که شما در بازی میگیرید ادراک شما را از محیط اطراف خودتان تغییر میدهد برای مثال با استفاده از این قدرت میتوانید درها و راههای مخفی را که درحالت طبیعی نمیتوانید مشاهده کنید ببینید یا اینکه با استفاده از این قدرت میتوانید نقاط ضعف دشمنان خود را مشاهده کنید.

در یکی از مراحل من با یک دشمن عظیم الجثه روبه رو شدم. یک روبات بزگ مسلح به عبارت ساده یک دشمن سخت برای شکست دادن.

بعد از اینکه این قابلیت را فعال کردم دو نقطه ضعیف در شانه های او و یکی در پشت او که به رنگ قرمز روشن مشخص شده بود دیدم. کاملا مشخص بود که با شلیک کردن به این نواحی میتوان این دشمن سرسخت را شکست بدهم.

البته بهتر است بگوییم جان سخت بودن این روبات به علت داشتن تفنگ بزگ و قوی او بود( تفنگ هیدروژنی Ghost Busters را تصور کنید البته این تفنگ دارای نور آبی روشن و همچنین نیروی مخرب بیشتری است)
    در یک موقعیتی شبیه این موفقیت در تدبیر به کار بردن از اسلحه های مناسبی که با خود دارید است. شکست دادن این غول بزرگ زمانی آسان تر شد که من تفنگ ساچمه ای (Shotgun) خودم را مسلح کردم و از قابلیت آهسته کردن زمان استفاده کردم که باعث دقت بیشتر در نشانه گیری میشد.
    مردی که مسئولیت دموی بازی را برعهده داشت همچنین توصیه کرد که در هنگام حملات در کنار یک منبع انرژی برای نیروهای خود بایست تا سریع این نیرو دوباره پرشود, خوب با ایستادن در یکی از آنها هرگز مشکلی از لحاظ تمام کردن نیروهایتان نخواهید داشت .

پاداش شما برای شکست دادن این روبات بزرگ تفنگ او است.استفاده از این تفنگ بزرگ که بیشتر شبیه توپخانه است کاملا راضی کننده است. شما با شلیک کردن با آن میتوانید این ستون آبی رنگ را که همه چیز را در سر راه خود میسوزاند به هر طرفی بفرستید همچنین این تفنگ مانند بقیه تفنگهای موجود در بازی قابلیت آپگرید را داراست. شما میتوانید یک قنداق ضربه گیر برای تفنگ mp-40 خود قرار دهید یا برای مثال برای تفنگ kar-98 خود یک سرنیزه بگذارید یا اینکه یک صدا خفه کن و یک دوربین بر روی آن قرار دهید و یک تفنگ تک تیرانداز درست کنید.

خوب چطور میتونید این آپگریدها را انجام دهید؟

پیدا کردن گنجینه ها کار بزرگی است که شما از ابتدای سری بازیهای wolfenestein با آن سروکار داشتید.واقعا یک قسمت بزرگی از این بازی به این کار مربوط است(و مرد ناظر ادامه داد): این دفعه ما سیستم اقتصادی پیدا کردن طلا در طول بازی را با اطلاعات نظامی و کتابهای جادویی آمیختیم. هرچه بیشتر پیدا کنید قابلیت آپگرید بیشتری خواهید داشت و بعد از آن میتوانید آنها را بازار سیاه بخرید.

سوداگران در این بازی یکی از سه حزبی هستند که شما با آنها سر و کار دارید. دسته دوم نیروهای مقاومت محلی هستند که معمولا به کمک شما میایند و شانه به شانه با شما میجنگند و سوم یک گروه از محققان که بصورت مخفی بر روی نیروهای ماورا طبیعی مطالعه میکنند. داستانهای پشت پرده زیادی در این بازی هستند که شما میتوانید با صحبت کردن با این افراد از آنها مطلع شوید البته اگر شما حوصله این کار را ندارید و فقط آمده اید تا چند تا نازی را داغون کنید باید به شما بگویم که خوش آمدید. بازی به شما این اجازه را میدهد که اگر حوصله صحبت کردن ندارید میتوانید سوال پرسیدن و کسب اطلاعات را بیخیال شوید و مستقیم سر اصل مطلب بروید.

احتیاجی نیست که زمان و وقتتان را برای آپگرید کلیه سلاحهای خود تلف کنید
    اگر شما یک سلاح مورد علاقه در بازی دارید میتوانید تمام طلاهای خود را صرف آپگرید کردن و قویتر کردن هرچه بیشتر این سلاح بکنید که دیگر لازم نباشد آن تفنگ را کنار بگذارید البته همینطور که میتوانید دارایی و ثروت خود را افزایش دهید میتوانید تا هر تعداد سلاحی که خواستید با خود حمل کنید.

اگر شما حوصله پیدا کردن طلاها را در بازی ندارید راههای آسانتر دیگری هم برای اینکار وجود دارند. در پایان هر مرحله به شما گفته میشود که چه مقدار طلا از تمام کردن مرحله بدست آورده اید شما میتوانید برگردید و مراحل ابتدایی بازی را با تفنگهای قدرتمندی که بدست آوردید از اول تمام کنید مثلا با تفنگی که از آن روبات گرفتید به مراحل اولیه برگردید و نازیها را نابود کنید و به طلا دست یابید.

بعلاوه آپگریدهایی را هم که نمیخواهید میتوانید دوباره فروخته و پول بیشتری برای خرید آپگریدهای جدید بدست بیاورید.

دامنه تفنگها و آپگریدهای بیشتر آنها مانند قدرتهای ماورا طبیعه به تدریج و با پیشرفت در بازی باز میشوند. به طور منحصر بفردی جالب است که ببینید این قدرتهایی که بدست میاورید چه اثری روی بازی چند نفره(مولتی پلیر)خواهد داشت اما ناظر بازی به همین گفته درباره این قسمت بسنده کرد.

سپس چنین ادامه داد:من نمیتونم بیشتر از این, بازی را برای شما توضیح بدهم فقط این را بدانید که اگر شما یکی از طرفداران بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین و تجارب عالی این بازی هستید ما عناصر زیادی از آن بازی را گرفته و در این نسخه قرار دادیم.ما به هیچ وجه قصد ناامید کردن طرفداران این بازی را نداریم. ما میدانیم که آنها دنبال چه چیزی هستند بنابراین ما همه آنها را به این بازی اضافه کردیم بعلاوه اینکه در این نسخه از سیستم جدید قدرتهای ماورا طبیعه هم استفاده کردیم. سری بازیهای ولفنشتاین دارای تاریخ و پشتوانه قوی و همچنین طرفداران زیادی است بنابراین قسمت چند نفره بازی تنها قسمتی از بازی نیست که شما چشم امید به آن داشته باشید بلکه خصوصیات مهمی که این بازی دارد که شامل:

نبردهای سریع و نفس گیر, پیدا کردن وسایل غیر قابل انتظار در هر گوشه ای از بازی و اینکه مطمئن باشیم این بازی هر سبکی میتواند باشد بجز یک بازی اکشن جنگ جهانی دوم. سپس ناظر بازی اینگونه ادامه داد: ما میخواهیم که این بازی مانند یک داستان و افسانه علمی- تخیلی باشد نه یک بازی خسته کننده اول شخص و همیشه موقع بازی کردن این بازی انتظار وقایع غیر منتظره را بکشید.

حالا سوال اینست که آیا این نسخه از بازی ولفنشتاین عناصر ابتکاری(مانند قدرتهای ماورا طبیعه تفنگهای خارق العاده و روباتهای غول پیکر) را به اندازه کافی
    در حد عناصر ابتکاری سری قبل(مانند جعبه ها , سنگرهای دارای رگبار و نازیها) دارد؟

و ناظر بازی اینگونه به صحبتهای خودش خاتمه داد: هرموقع که ساخت بازی تمام شد ما آن را عرضه خواهیم کرد که باید مقداری صبر کنید تا این اتفاق بیافتد.
    تا آن زمان من در حال بازی کردن Diner dash هستم در حالی که در مورد درست کردن غذاها و گلها فکر میکنم!!!!

بازی ولفنشتاین برای pc,ps3,xbox در اواخر امسال عرضه خواهد شد.

عکسهای بیشتر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

منبع:
    کد:

مترجم: خودم
    Last edited by korokodil_avareh; 19-06-2009 at 23:40.

4. 10 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

d در اطلاعیه ای که به سایت Destructoid داده است تایید کرده که هیتلر در عنوان جدید Raven یعنی Wolfenstein حضور نخواهد داشت. Peter Sokol مدیر انجمن این شرکت گفته است:" در این بازی هیچ هیتلری وجود نخواهد داشت. بدیهی هست که ما Mecha Hitler را دوست داریم، او یکی از شخصیت های کلاسیک و بد بازی های کامپیوتری هست. همچنین صحنه کشته شدن وی توسط گیمر در انتهای Wolf 3D بسیار معروف است. ما سعی داریم تا داستانی عمیق تر از گذشته را در این بازی بگنجانیم به همین خاطر Mecha Hitler یا Hitler نمیتواند جایی در این بازی داشته باشد."

این عنوان در تابستان امسال برای PC،PS3 و 360 عرضه میشود.

به نقل از سايت بازی سنتر

6. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابت متن عالی بالا ممنونم
    واقعا عالی بود....گرافیک خیلی بهتر و زیباتر شده
    نسخه قبل که من رو راضی نکرد....شاید مشکل من بود.در کل امیدوارم این یکی تاثیرش رو روی من بذاره
    این متن و عکس ها که تاثیر خودش رو داشت

یک سوال:

این mecha hitler دیگه کیه؟
    تا اونجایی که من میدونم اسم هیتلر این نبود...!
    ممنون میشم جواب بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بابت متن عالی بالا ممنونم
    واقعا عالی بود....گرافیک خیلی بهتر و زیباتر شده
    نسخه قبل که من رو راضی نکرد....شاید مشکل من بود.در کل امیدوارم این یکی تاثیرش رو روی من بذاره
    این متن و عکس ها که تاثیر خودش رو داشت

یک سوال:

این mecha hitler دیگه کیه؟
    تا اونجایی که من میدونم اسم هیتلر این نبود...!
    ممنون میشم جواب بدین
    اين ولفنشتاين يه كم خياليه يعنی سبك بازيش اينطوريه ... داستانش اينطوريه كه نيرو های نازی در زمان جنگ جهانی دوم
    موجودات فرازمينی داشتن و اونقدر تكلونوژيشون پيشرفت كرده بود كه مرده ها از قبر در ميومدن و با بقيه ميجنگيدن ! اما پيشرفته ترين
    تكلونوژی شون يه دستگاه بوده كه يه آدم توش سوار ميشده و ميتونسته جمعيت زيادی رو از بين ببره كه هيتلر از اين دستگاه
    استفاده كرد و اسمش شد Mecha Hitler

اينم عكسش :
    ================================================== ==========
    نكته ی جالب اينجاست كه همين خيالی بودنش باعث جذابيت بی اندازه ی اين بازی‌ ميشد ولی متأسفانه سازنده
    ها دارن تك تك المان های جذاب اين بازی‌ رو نابود ميكنن و به جاش از ديگر بازی ها مثل L4D به شدت دارن تقليد ميكنن
    واقعا ولفنشتاين های قبلی خيلی نو آوری داشت

9. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

البته من خودم به شخصه تو این Trailer هایی که دیدم گرافیک بازی در حد این نسل نبوده و فقط به Gameplay بازی امید وارم ! البته شاید گرافیک نهایی ازین بهتر بشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

البته من خودم به شخصه تو این Trailer هایی که دیدم گرافیک بازی در حد این نسل نبوده و فقط به Gameplay بازی امید وارم ! البته شاید گرافیک نهایی ازین بهتر بشه !
    گرافيكش زياد تعريفی نداشت ... بد بختی اينجاست كه گيم پليش هم دارن نابود ميكنن !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

تريلر جديد

HD
    کد:
    SD
    کد:

13. این کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Wolfenstein PC Minimum Specs

SOFTWARE REQUIREMENTS:
    Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
    Microsoft DirectX(R) 9.0c (included & required for Windows XP & Vista)

HARDWARE REQUIREMENTS:
    CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor
    RAM: 1GB RAM
    Video Card: 256MB NVIDIA(R) Geforce(R) 6800 GT or ATI Radeon(TM) X800
    Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    HDD Space: 8GB (Plus an additional 800MB for Windows swap file)
    Media: 100% Microsoft Windows compatible DVD-ROM drive
    Internet: Broadband connection and service required for multiplayer

منبع:
    کد:

15. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافيكش زياد تعريفی نداشت ... بد بختی اينجاست كه گيم پليش هم دارن نابود ميكنن !!
    فکر کنم این بازی هم چیز جالبی از آب در نیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •