تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 82

نام تاپيک: Resident Evil: The Umbrella Chronicles

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کدوم دیوارو میگی مگی؟!!!!
    همنجا که انریکو تیر خوردش و مرد ؟
    از پله ها که میای پائین و وارد دری میشی که بری اونجاست . وارد در نشو ، مستقیم برو جلو یه فرعی هست ، بعد یه جایگاه سیو و بعد هم یه راه هست که سمت راستش باید دسته رو توی یه سوراخ بچرخونی .

اون اتاق گوزنه هم کنار درش کلید هست که خاموش کنی الماسه برق میزنه بعد . الماس رو دیدی چراغو روشن کن . پله ها رو حل بده یکم جلو . دوباره خاموش کن ، برو بالا از پله ها الماس رو بگیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

دست همتون درد نکنه.بالاخره مگنومو که دنبالش بودم گیر آوردم.حالا ببینم،این مگنوم خوب میکشه؟
    چون من پدرم در اومد از این جونور سبزا.بازوکا هم که بهش میزنی یکی کافیش نیست!!!

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست همتون درد نکنه.بالاخره مگنومو که دنبالش بودم گیر آوردم.حالا ببینم،این مگنوم خوب میکشه؟
    چون من پدرم در اومد از این جونور سبزا.بازوکا هم که بهش میزنی یکی کافیش نیست!!!
    آره خيلي خوب ميكشه

ولي بهتر نيست در مورد خود تاپيك حرف بزنيم اين بازي اصلا به اين تاپيك مربوط نميشه بهتره يك تاپيك مربوط به خودش داشته باشه

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

كسي نسخه Pc اينو گير نياورد؟
    اگه اویل 1 منظورته واسه pc هستش من خودم گرفتم یه cd بود که 1 و 2 و 3 رو با هم داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اویل 1 منظورته واسه pc هستش من خودم گرفتم یه cd بود که 1 و 2 و 3 رو با هم داشت.
    نه منظورشون سرگذشت آمبرلاست و بايد بگم كه اين نسخه تا اونجايي كه توي اين تاپيك گفته فقط براي wii اومده و فكر نميكنم براي pc بياد

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خودم wiiندارم ولی یکی از دوستان که این بازی رو انجام داده میگه اصلا بازی خوبی نبوده و بازی رزیدنت اویل 4 وی ادیشن ازش بهتر و جالبتره
    نمودونم راست میگه یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من که خودم wiiندارم ولی یکی از دوستان که این بازی رو انجام داده میگه اصلا بازی خوبی نبوده و بازی رزیدنت اویل 4 وی ادیشن ازش بهتر و جالبتره
    نمودونم راست میگه یا نه
    100% دوست عزیز این بازی یک بازی هست فقط برای اکسکلوزیویتی کپکام روی Wii. بازی گرافیک بد، گیم پلی قدیمی(پوینت-اکشن) هست و داستانش هم فقط یک تکرار هست از سالهای 87 تا 98.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

100% دوست عزیز این بازی یک بازی هست فقط برای اکسکلوزیویتی کپکام روی Wii. بازی گرافیک بد، گیم پلی قدیمی(پوینت-اکشن) هست و داستانش هم فقط یک تکرار هست از سالهای 87 تا 98.
    دوست من در مورد گیم پلی و گرافیک نه چندان جالبش موافقم ، اما در مورد داستانش و همچنین دموهای فوقوالعاده زیباش موافق نیستم . اگه شما یک فن از مجموعه رزیدنت اویل باشین ، در مورد این بازی اینقدر بی انصافی نمی کنید . شما تو بازی کلیه نکات نگفته در مورد امبرلا رو متوجه میشید و اون هم با دموهای بسیار زیبا . در هر صورت من پیشنهاد میکنم حتما دموهاش رو دانلود کنید ، مطمئن باشید ضرر نمی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من در مورد گیم پلی و گرافیک نه چندان جالبش موافقم ، اما در مورد داستانش و همچنین دموهای فوقوالعاده زیباش موافق نیستم . اگه شما یک فن از مجموعه رزیدنت اویل باشین ، در مورد این بازی اینقدر بی انصافی نمی کنید . شما تو بازی کلیه نکات نگفته در مورد امبرلا رو متوجه میشید و اون هم با دموهای بسیار زیبا . در هر صورت من پیشنهاد میکنم حتما دموهاش رو دانلود کنید ، مطمئن باشید ضرر نمی کنید
    من كه دمو هاش رو دانلود كردم واقعا دموهاي قشنگي داشت ولي راستش از سبك بازيش زياد خوشم نيومد ولي من نفهميدم اون يارو كه موهاش سفيد بود همون كه با وسكر جنگيد كي بود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من كه دمو هاش رو دانلود كردم واقعا دموهاي قشنگي داشت ولي راستش از سبك بازيش زياد خوشم نيومد ولي من نفهميدم اون يارو كه موهاش سفيد بود همون كه با وسكر جنگيد كي بود
    سرجی ولادمیر (Sergei Vladimir) یکی از اعضای روسی آمبرلا و یکی از دستیاران اسپنسر و جزو مقامات ارشد آمبرلا محسوب میشد . شما در دموهای همین بازی می بینین که اون برای تنبیه (کشتن) وسکر برای عدم حفظ امارت در مقابل حمله دکتر مارکوس یکی از موجودات خطرناک ( ایوان اگه اشتباه نکنم ) رو در مقابل وسکر قرار میده که وسکر سالم بیرون . به هر حال موقع ابودی راکون سیتی اون هسته مرکزی red queen رو بازیابی میکنه و کلیه اطلاعات رو میدزده و در جایی در روسیه شروع به پایه گذاری مرکز دیگه ای میکنه . در نهایت هم خودش تبدیل به یک سلاح جانوری میشه و توسط جیل و کریس نابود میشه . ( احتمالا اشتباهاتی تو ذکر داستان داشتم ، بخاطر یکم دوری از ماجراست ! به محض اینکه چیز جدیدی دیدم یا متوجه شدم تصیح یم کنم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •