سلام.
من نميدونم چرا وقتي مديوال 2 رو نصب ميكنم بازي بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه ولي وقتي kingdoms رو روش نصب ميكنم ديگه نه بازيهايkingdoms مياد و نه خود بازي اصلي!!!!
لطفا كمكم كنين
سلام.
من نميدونم چرا وقتي مديوال 2 رو نصب ميكنم بازي بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه ولي وقتي kingdoms رو روش نصب ميكنم ديگه نه بازيهايkingdoms مياد و نه خود بازي اصلي!!!!
لطفا كمكم كنين
فکر کنم از کرک یا پیجت هستسلام.
لطفا كمكم كنين
فكر ميكنم واسه اينه كه وقتي تو kingdoms پچ بازي قبلي نصب ميشه اون پچ بدون كرك هست. چون وقتي بعد نصب ميخوام مديول رو بازي كنم دقيقا مشكل كرك داره و لي نميدونم چرا 4 تا كمپين اضافه شونده اجرا نميشه.
البته وقتي kingdoms رو نصب ميكنم وقتي ميخوام اجراش كنم اول از من ميخواد به اينترنت وصل بشم! يعني ممكنه بازي كامل نباشه و مثلا فقط مولتي پليرش باشه؟
نه عزیز شما کرک 1.3 دانلود کنید ببینید درست میشهفكر ميكنم واسه اينه كه وقتي تو kingdoms پچ بازي قبلي نصب ميشه اون پچ بدون كرك هست. چون وقتي بعد نصب ميخوام مديول رو بازي كنم دقيقا مشكل كرك داره و لي نميدونم چرا 4 تا كمپين اضافه شونده اجرا نميشه.
البته وقتي kingdoms رو نصب ميكنم وقتي ميخوام اجراش كنم اول از من ميخواد به اينترنت وصل بشم! يعني ممكنه بازي كامل نباشه و مثلا فقط مولتي پليرش باشه؟
من كه فعلا بيخيال كينگدام شدم. اصلا ديگه حتي پچ 1.3 رو هم نصب نميكنه. نميدونم چه مرگشه. ميگه يه فايلي رو پيدا نميكنه و از setup ميپره بيرون. هميشه من بايد تو اين توتال وار مشكل داشته باشم. با روم هم هرچي سرو كله زدم آخر هيچ كدوم از مودها نصب نشد. بديش اينه كه من خيلي بازيهاي توتال وار رو دوست دارم ولي مث اينكه اينم مث روم درست بشو نيس. فعلا كه فقط همون مديوال2 رو بازي ميكنم، ويندوزمم چند بار عوض كردم ولي باز مشكلش رفع نشد. فعلا بيخيال.
مرسي بابت كمكت
Last edited by son of sun; 21-04-2009 at 10:57.
من كه فعلا بيخيال كينگدام شدم. اصلا ديگه حتي پچ 1.3 رو هم نصب نميكنه. نميدونم چه مرگشه. ميگه يه فايلي رو پيدا نميكنه و از setup ميپره بيرون. هميشه من بايد تو اين توتال وار مشكل داشته باشم. با روم هم هرچي سرو كله زدم آخر هيچ كدوم از مودها نصب نشد. بديش اينه كه من خيلي بازيهاي توتال وار رو دوست دارم ولي مث اينكه اينم مث روم درست بشو نيس. فعلا كه فقط همون مديوال2 رو بازي ميكنم، ويندوزمم چند بار عوض كردم ولي باز مشكلش رفع نشدفعلا بيخيال.
مرسي بابت كمكت
Last edited by son of sun; 21-04-2009 at 10:56.
ببين اين ارورشه. موقع نصب پچ 1.3 مياد ارورش. من حتي پچ 1.2 و 1.3 رو خودم دانلود كردم ولي بازم همين مشكل رو داشت!
![]()
آقا خواهش مي كنم يكي به مشكل ما هم برسه من براي نصب كينگدوم مشكل دارم يعني ارور مي ده ارورشم مي دونم مال چيه فقط يه آدم با خدا مي خام كه كمكم كنه و اين فايلو واسم آپلود كنه تا من دانلود كنم تو رو خدا اونايي كه كينگدوم رو دارن واسم اين كارو كنن حجمشم فقط 500 كبلو بايته. G:\Update2\main\Patch\data
sun of sun منم همین مشکلو دارم چیکار کنیم کسی هم اینجا نیست جوابمونو بده
سلام به همه
اول به همتون توصیه میکنم که به این سایت سر بزنین که براش خیلی زحمت کشیدن و فروم فعالی هم داره و پر محتوا
son of sun بهترین کار به نظر من اینه که بازی رو کامل uninstall کنی و دوباره بازی رو نصب کنی از اینجور مشکلات بعضی وقتا موقع نصب بوجود میاد که بعدا موقع ریختن patch گیر میده و اینکه مطمئن بشو patch هایی رو که گرفتی درسته و همچنین از نظر حجمی بررسی کن که درست باشه(برای من تو خود dvd کینگدوم patch ها بود فکر کنم باید برای شما هم باشه) اینم بگم که وقتی نسخه اول رو نصب کردی بدونه اینکه کرکش رو کپی کنی patch ها رو نصب کن بعد کرک نسخه 1.3 رو کپی بکن که بچه ها لینکش رو در صفحات قبل دادن و برای گیر اوردن کرک هر بازی به این سایت سر بزنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم اگه کارت راه نیفتاد حتما تو اون سایت بالا و در فروم بخش مخصوص همین موضوع مشکلت رو مطرح کن اونجا حتما کارت راه میفته تا دلتون هم بخواد mod معرفی شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)