این باگ مال یکی دو سال پیش بوده و الان دیگه کاملاً در همه ی سایت های phpbb رفع شده
این قدر دنبالش نباشین
تازه همون اوایل هم که اومده بود برای من فقط رو یک سایت کار کرد
این باگ مال یکی دو سال پیش بوده و الان دیگه کاملاً در همه ی سایت های phpbb رفع شده
این قدر دنبالش نباشین
تازه همون اوایل هم که اومده بود برای من فقط رو یک سایت کار کرد
با سلام
ضمن قدر دانی از زحمتی که میکشین فکر میکنم گذاشتن و یا ارسال این برنامه برای دیگران کار درستی نباشه چون مطمینن اگه این برنامه کار کنه خیلیها به جون سایتها میفتن و گغتن جملاتی مثل لطفا سایتهای ایرانی رو حک نکنین و از این حرفها به نظر من
جلوی کار این افراد رو نمیگیره .میدونم گفتن این حرف باعث شاکی شدن بعضیها میشه ولی فکر میکنم شما دوست عزیز نمی تونین تو دنیای مجازی اینترنت به کسی اطمینان کنین و بگین از این برنامه استفاده غلط نکنین.پس فکر میکنم بهترین کار در دسترس نزاشتن یه همچین برنامه ای باشه.اونکه این کاره باشه خودش میشینه برنامه مینویسه و معمولا همچین کسایی برای تفریح سایتی رو حک نمیکنن.
دوست من مي دوني معني اين جمله چيه !
از این برنامه استفاده غلط نکنین
يعني اينكه من به شما نمي گم كار خلافي بكنيد ولي اگه كرديد به پاي خودتون ! (البته اين مخصوص كشور هايي مثل امريكا ، انگليس هست و تويه ايران و پاكستان كاربرد نداره :d)
بهاره براي من نفرستادي اگه ميشه برام ميلش كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
به نظر شما دوست عزیز با برنامه حک چه کار دیگه ای غیر از حک میشه کرد.و اینم به نظر من کار صحیح نیست
وقتی یه عده اینقدر زحمت میکشن یه سایت رو راه اندازی میکنن بعد ملت میرن حکش میکنن.بعد هم جالبه الان دیگه مد شده میگن اینکارو کردیم که نشون بدیم سایتتون ضعف داره از لحاظ امنیتی.این دیگه واقعا عذر بدتر از گناه هستش.مطمینن اگه شما سایتی رو دوست داشته باشین و بخواین واردش بشین و ببینین سایت حک شده و همه چیزشو ریختن به هم خوشحال نمیشین.به هر حال معذرت از دوستان اگه مطلبم طولانی بود و قضاوت رو میزارم
به عهده دوستی که این برنامه رو در اختیار همه میخواد بزاره.
میگم این تاپیک های خانوم بهاره دارن میان بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)