سلام
من تازه تو این تاپیک اومدم وتازه دو قسمت اغما رو دیدم و خوشم اومد این شیطان که میگید تو سریال اغماءِ
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
سلام
من تازه تو این تاپیک اومدم وتازه دو قسمت اغما رو دیدم و خوشم اومد این شیطان که میگید تو سریال اغماءِ
سعيد جان اين هم خوب هست هم بد. خوبيش ايني بود كه تو گفتي بديش هم اينكه شبكه ها هيچ رقابتي باهم ندارند كه مثلا من اگر از يكي از سريالها خوشم نيومد اون يكي رو ببينم و در هر زمان فقط يك شبكه برنامه اي درست و حسابي پخش مي كنه.(البته اونم در شرايط خاص زماني نه هميشه!)
كاش يك تاپيك جدا بود كه در مورد رياست ضرغامي بر صدا و سيما بحث مي شد...
=============================================
هيچ كدوم از سريالها رو بطور كامل نديدم. ولي از همون مقداري هم كه ديدم خوشم نيومد. مثلا در اغما به دفعات خوابهاي امين تارخ نشون داده ميشه و كلا فضاي سريال خيلي ملال آور و تكراري هست. كارگردانش هم كه سيروس مقدم هستمتخصص كش دادن سريالها و تيغ زدن سيما...
ميوه ممنوعه بهتر هست (با توجه به اينكه حسن فتحي سريال بد نمي سازه) كاش حداقل نيما رئيسيتو اين سريال بازي نمي كرد...
اما يك وجب خاك برام قابل تحمل تره، هرچند كه از لحاظ كارگرداني و بازيگري (به جز يكي دو تا) در سطح پايينتري از بقيه هست. از اين نظر مي گم قابل تحمل تره چون فضاي نيمه شادي داره(قبول كنيد در اون زمان مخ انسان مسائل سنگين رو زياد درك نمي كنه) اونم فقط به خاطر حضور يوسف تيموري و آناهيتا همتي هست. با اينكه اين دو هم مثل بقيه بازيگران اين سريال نقشهاي قبلي خودشون رو تكرار كردند اما هنوز هم بامزه هستند و شوخي هاي جالبي مي كنند...
شكرانه رو هم هنوز قسمت نشده ببينم![]()
Last edited by R10MessiEtoo; 18-09-2007 at 15:29.
سلام
R10MessiEtoo جان
فکر کنم حسابی
دو تا سریال "شکرانه" و "میوه ممنوعه" رو با هم قاطی کرده باشی ها
ها در مورد داستانش يك كم قاطي كردم. ممنون از تذكرت
مهدي![]()
نه خوب با یه دید دیگه به موضوع نگاه کنید،همه برنامه های سیما آنقدر خوب هستند که حتما بیننده دارند
البته نمیدونم چرا اما معمولا دیدن یه سری سریال ها عرف شده حتی اگه بد باشن،مثل سریال های ماه رمضان،مثل سریال های طنز شبانه شبکه3 ... البته نه اینکه همه نگاه کنند اما خیلی ها در هر صورت نگاه میکنند چه خوب چه بد
مثلا شخص روزه دار که میخواهد بعد از افطار یه کم استراحت کند،برای تفریحش سریال طنز را نگاه میکند چه ضعیف چه قوی
نه اینکه همه اینطور باشن اما خیلی ها را اینگونه دیده ام
اره منم اينطوريم ميخوام غذا بخورم بايد حتما تلويزيون روشن باشه
ولي كلا اره بيشتر مردم سريال هايي كه هرروز ادامه دار باشد دوست دارند چه طنز چه ماه رمضان وچه نرگس![]()
« عوامل و دست اندرکاران سریال تلویزیونی شکرانه امروز به تهران بازگشتند » عوامل و دست اندرکاران مجموعه تلویزیونی شکرانه روز شنبه 24/6/86 از کشور تاجیکستان به تهران باز گشتند . مدیران شبکه تهران ، مدیر گروه فیلم و سریال و مدیر روابط عمومی شبکه تهران با حضور در فرودگاه امام خمینی (ره) ضمن استقبال از این گروه از زحمات آنان در تهیه و تصویربرداری مجموعه قدردانی نمودند . مدیر شبکه تهران در بدو ورود این گروه به ایران ضمن ابراز تقدیر و تشکر از زحمات آنان به پخش سریال در شبکه جام جم – آمریکا – اشاره نمود و گفت : شبکه دولتی تاجیکستان نیز با اعلام علاقه و توافق با مسئولین سازمان از 24/6/86 این سریال را همزمان با ایران پخش می نماید .
به نقل از سایت صداوسیما
از موارد خوبی که بعد از اومدن ضرغامی به ریاست صداوسیما اتفاق افتاد همین همکاری شبکه ها بود.مثلا نوع تبلیغ فیلمهای عید یا آخر هفته با تلویزیون و...باید از سیما ( منظورم دختر همسایتون نیستا ) ممنون باشیم . زمان پخش سریال ها خیلی خوب با هم هماهنگ شده ، هیچ کدوم روی هم دیگه پخش نمی شن!!!
تمام شبکه ها سریال های شبکه های دیگه رو تبلیغ می کنن ! ( کم پیش میاد مگه موارد خاص )
امشب نگران بودم که اگه بخوام "میوه ی ممنوعه" رو ببینم پس "مدار صفر درجه" چی میشه که دیدم زیرنویس کرد (مدار صفر درجه بعد از میوه ی ممنوعه پخش میشه ). خیلی خوشحال شدم باید ازشون تشکر کرد .
با قسمت امشب..می شه گفت در جسم این الیاس شیطان نرفته...حالا اگه بعد جور دیگه بشه معلوم نیست
اما خدایی امین تارخ خیلی قشنگ بازی می کنه
اگه منظورتون اون قسمت بود که الیاس گفت به حرفش گوش کن و بعد هم درست در آمد
نه باز هم نمی شه قضاوت کرد
بعضی وقتها شیطان خبر از آینده میده ، حرفهای درست میزنه .... به همین وسیله خیلی ها رو گول میزنه
هم الهام الهی داریم و هم الهام شیطانی
ممکن است تهیه کنندگان فیلم بخواهند ما را به این سمت سوق بدهند که اینها الهی است اما بعد معلوم شود شیطانی بوده!
شاید هم نه...
Last edited by Nikolas_95; 18-09-2007 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)