من می گم در واقع یه پیشنهاد : یه قسمت راهنمایی اضافه کنید البته اگر مسول گذاشتن عکس وقت داره که بازای هر راهنمایی از امتیاز اون طرف 1 امتیاز کم بشه . (البته راهنمایی رو با پیام خصوصی بدید) .
من می گم در واقع یه پیشنهاد : یه قسمت راهنمایی اضافه کنید البته اگر مسول گذاشتن عکس وقت داره که بازای هر راهنمایی از امتیاز اون طرف 1 امتیاز کم بشه . (البته راهنمایی رو با پیام خصوصی بدید) .
سمند عزیز ،
اگه اینطوری باشه کسی که هیچ امتیازی نمیگیره الکی 2 امتیاز میگیره !!! پس طبق روال قبلی پیش میرویم .
با توجه به اینکه کنسول ها یه قسمت جدا دارند ، پس در این تاپیک فقط بازی کامپیوتر قرار داده میشه .namber_one جان منم موافقم که شما عکس بذارید . فقط یه سوال دارم اونم اینه که از بازی های کنسولم عکس قرار می دید یا فقط کامپیوتره ؟ فقط از کامپیوتر باشه بهتره ...
این که دیگه نمیشه مسابقهمن می گم در واقع یه پیشنهاد : یه قسمت راهنمایی اضافه کنید البته اگر مسول گذاشتن عکس وقت داره که بازای هر راهنمایی از امتیاز اون طرف 1 امتیاز کم بشه . (البته راهنمایی رو با پیام خصوصی بدید) .
بعدشم خیلی وقت گیره
بازم ممنون از پیشنهادت
سلام
حالا که قراره من عکس بذارم
لطفا بگید اولین عکس رو کی و در چه ساعتی بذارم
یه پیشنهاد:
(به نظر من میخواین وقت مسابقه به جای 24 ساعت بشه 48 ساعت
چون ممکنه یه روز یکی نتونه بیاد و جواب بده و از امتیازها عقب بیفته
به نظرتون چطوره 48 ساعته شه؟)
دوست عزیز از مسابقه ی بعد شما بزار . من با بیشتر شدن مهلت مسابقه موافقم . بستگی به نظر دوستان داره . البته این رو هم بگم که من نیستم که بخوام شرکت کنم ! امروز که نتایج رو گفتم Namber_One عزیز مسابقه دیگه به عهده ی شماست .سلام
حالا که قراره من عکس بذارم
لطفا بگید اولین عکس رو کی و در چه ساعتی بذارم
یه پیشنهاد:
(به نظر من میخواین وقت مسابقه به جای 24 ساعت بشه 48 ساعت
چون ممکنه یه روز یکی نتونه بیاد و جواب بده و از امتیازها عقب بیفته
به نظرتون چطوره 48 ساعته شه؟)
موفق باشید .
خوب نتايج :
جواب صحيح : XIII (يا همون 13 )
اين بار هم فقط دوست عزيزمون Optimus Prime درست گفته !
جدول امتياز ها :
Optimus Prime 15
M I S H A = 9
Carl = 9
S@M@Nd = 9
Alan_Wake = 6
DIDISKS = 3
توجه : دوستان عزيز اگه موافقيد امتياز ها از صفر شروع بشه . چون من ديگه نيستم و جدول ها هم يكمي ناقص هست .
Namber_One عزيز موفق باشيد .
به اميد ديدار همه ي دوستان گل ......
از صفر شروع بشه بهتره از همین حالا Optimus Prime از همه سبقت گرفته
خداحافظ Oracleجان.
بابا بی خیال هی امتیازای منو ریست می کنین!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)