دوستان پیچ گوشتی رو از کجا گیر آوردیدداخل کمد رو به روی Karen ......وقتی moon هم مرد کنترل میفته دست karen که تو یه اتاق زندانی هست
تو همون اتاق پیچ گوشتی هم هست
دوستان پیچ گوشتی رو از کجا گیر آوردیدداخل کمد رو به روی Karen ......وقتی moon هم مرد کنترل میفته دست karen که تو یه اتاق زندانی هست
تو همون اتاق پیچ گوشتی هم هست
دوستان بازی خیلی ضد حالی بود چرا اینجوری تمموم شد
ببخشید بچه ها..
یه چند وقتی نبودم..
Isp شاخ شده بود...
ولی کلید رو روی مسخره ترین جای ممکن گذاشتنا...
آخه نه نوری بالای اون مجمسه بود نه یه ذره راهنمایی...
خیلی ضد حال بود...
متین جان آدرس اون فروم خارجی رو به ما هم میدی؟
ممنون
من تا حالا از سایلنت هیل بدم میومد ولی با این بازی خوشم اومد
خیلی حال داد
میشه بگید این تاریخچه ی silent hill چیه
بابا از اون شماره ی اولش که واسه ی PlayStation 1 اومد آخرش به طرز آشغالی تموم شد...
اتفاقاًً همین امروز تمومش کردم شماره ی اولشو!
اگه شماره ی اولشو بازی بکنی،حالت از هرچی آخر بازیه به هم می خوره!
سال نکو هم که از بهارش پیداست...
ولی دیگه قید این نسخه موبایلی رو زدم...حوصله ندارم
آره جای بدی گذاشته بودنش ...ببخشید بچه ها..
یه چند وقتی نبودم..
Isp شاخ شده بود...
ولی کلید رو روی مسخره ترین جای ممکن گذاشتنا...
آخه نه نوری بالای اون مجمسه بود نه یه ذره راهنمایی...
خیلی ضد حال بود...
متین جان آدرس اون فروم خارجی رو به ما هم میدی؟
ممنون
آدرس سایت رو هم برات تو پ خ فرستادم ....
من برعکس یکی از بازی هایی که خیلی دوست دارم همین سری سایلنت هیل هست ...من تا حالا از سایلنت هیل بدم میومد ولی با این بازی خوشم اومد
خیلی حال داد
میشه بگید این تاریخچه ی silent hill چی
تو کل بازی های کامپیوتری داستان قشنگ تری دارن ... ولی GamePlay زیاد جالبی ندارن ....
تاریخچه بازی هم اگه بخوام بگم خیلی طولانیه ولی تو خیلی از سایت ها گذاشتنش ...یه سرچ بزن ....
شاید الان که این همه بازیه با گرافیک خیلی بالا هست زیاد بازیه جالبی نباشه ولی تو زمان خودش یکی از بهترین بازی های Ps1 بود ....بابا از اون شماره ی اولش که واسه ی PlayStation 1 اومد آخرش به طرز آشغالی تموم شد...
اتفاقاًً همین امروز تمومش کردم شماره ی اولشو!
اگه شماره ی اولشو بازی بکنی،حالت از هرچی آخر بازیه به هم می خوره!
سال نکو هم که از بهارش پیداست...
ولی دیگه قید این نسخه موبایلی رو زدم...حوصله ندارم
آخر بازیش هم که جالب بود .... باید ادامش رو تو شماره 3 با همون بچه ای که به وجود اومد بازی کنی ....
....موفق باشید....
من هنوز خیلی عقبم بعد باز کردن در دستشویی دوم هیچ اتفاقی نیفتاد باید چکار کنم دیگه اینکه در آخرین اتاق طبقه دوم چجوری باز میشه فقط فوری بد جوری گیرم
دست شویی دوم ....؟من هنوز خیلی عقبم بعد باز کردن در دستشویی دوم هیچ اتفاقی نیفتاد باید چکار کنم دیگه اینکه در آخرین اتاق طبقه دوم چجوری باز میشه فقط فوری بد جوری گیرم
اگه منظورت اون دستشویی که قفل داره رو تونستی باز کنی باید به اون آرم قرمز رو دیوارش نگاه کنی ....
درآخر طبقه دوم به این زودی ها با نمیشه ....
....موفق باشی....
حالا خیلی جلوترم در اتاق غذاخوری و آشپزخانه در حالت سایلنت هیل چجوری باز میشن؟
در آشپز خونه رو باید بعد از مردن moon باید دو تا لوح که پیدا میکنی باز کنی ....حالا خیلی جلوترم در اتاق غذاخوری و آشپزخانه در حالت سایلنت هیل چجوری باز میشن؟
در غذا خوریش رو یادم نمیاد که کلیدش رو باید از کجا پیدا کنی ....
...موفق باشی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)