سلام
به نظر این هم یه مدل fake میاد
سلام
به نظر این هم یه مدل fake میاد
بابا پیرهنهاش به میخ گیر کرده بود .
-------------
ربطی نداره ولی تکنولوژی ها رو اسم ببر . منکر قدرت سونی نیستم ولی این وسط اریکسون خیلی بوق تشریف دارند .
تا حالا گوشی D900 رو کنار N70 - N73 - 3220 یا W800 یا K800 گذاشتید و مقایسه کنید , حرفهای خاله زنکی نزنید
در ضمن من که تا حالا ندیدم ال جی از خودش طراحی جدید داده باشه بیرون . توی این 10 - 12 سالی که میشناسمش .
مگه گوشی هاش چه ایرادی دارند . حالا اگه بیاد از سامسونگ برگرده چه تاجی به سر تو گذاشتند .
تو که ادعای فضلت میشه , چرا اینقدر دری وری میگی ( ببخشید ها ولی حقیقته ) .
سونی با سونی اریکسون زمین تا آسمون فرقشه , رقیب سونی بودن خیلی افتخاره ولی سونی اریکسون ... !!!
تا حالا با مانیتور های " سینک مستر " سامسونگ بازی کردی , لامصب از کنار کنار مانیتور هم رنگها به وضوح و واقعی دیده میشند , این تکنولوژی تقریبا 6 سال پیش اومد و معرفی شد .
نه بابا اینطور که میگی نیستبابا پیرهنهاش به میخ گیر کرده بود .
-------------
ربطی نداره ولی تکنولوژی ها رو اسم ببر . منکر قدرت سونی نیستم ولی این وسط اریکسون خیلی بوق تشریف دارند .
تکنولوژی هایی که توی پلیرهاش استفاده میکنه (حالا اسم دقیقش رو بلد نیستم) چمیدونم توی کنسولهای گیمش
توی دوربیناش (عکاسی رو فیلمبرداری)
توی تلویزیونهاش
توی ظبطاش (ظبط ماشین و خونه )
توی مموری هاش
و ....
البته من نمیگم سامسونگ تکنولوژی نداره ولی سونی بلاخره یه 50 سالی از سامسونگ پیر تره و تجربه ...
البته خودم واقعآ ال سی دی ها و Lcd Tv و مانیتوراش رو قبول دارم
و الان با احترام و بدون هیچ چیزی میگم که بهترین ال سی دی رو سامسونگ داره (حتی توی موبایل)
البته سونی هم چیزی نسبت بهش کم نداره ولی خوب کیفیت تصویر سامسونگ بهتر هست و البته رنگاش (ولی من خودم از کیفیت قطعه های سامسونگ بدم میاد) حالات شاید به خاطر این باشه که یه ظبط سه دیسک از سامسونگ خریدیم 6 ماه بعدش طوری خراب شد که هیچ جا نمیتونن درستش کنن (ولی از سونی یه تلویزیون داریم (20 سالی هست که زندست) اصل ژاپن الان داره مث ساعت کار میکنه
ببین اونموقعی که گوشی های اریکسون توی بازار بود اصلآ سونی جدا واسه خودش گوشی میزد و سامسونگ و ال جی وجود نداشت
اونموقع فقط سونی گوشی میزد و اریکسون و نوکیا و زیمنس
سامسونگ و ال جی که داشتند....
موتو هم داشت بیسیم میزد (و البته شاید اونم بود ولی من یادم نمیاد)
اریکسون یه قدرت توی صنایع ارتباطات هست
بلوتوث برای شرکت اریکسون هست
حالا این قدرت توی صنایع ارتباطات با قدرتی توی صنایع صوتی وئ تصویری و .... یکی شدند و دارن میترکونن
هنوز هم میگم نمیدونم چرا سونی تمام تکنولوژیش رو توی گوشیهاش بکار نمیگیره
Last edited by R@R#M@N; 16-09-2007 at 16:56.
چنین گوشیی حالا حالا ها تولید نمی شه
خیلی چیزا بهم گفتید که بخوام جواب بدم 1 ساعت طول میکشه . ولی مطمئن باشید اگه ای دی اس ال داشتم 1 ساعت هم وقت میزاشتم برای جواباتون :
یکی میگه ال سی دی های سامسونگ چیزی از سونی کم نداره ؟!!!!!! آخه این حرف خنده دار نیست ؟؟؟ برو اصلا فروش جهانی سونی رو نگاه کن ببین کجای جدول !
آقا بهراد هم که میگه تلوزیون ما 20 سال داره کار میکنه اصل ژاپن هم هست !!! آقا بهراد تو فکر کردی من برای چی از سونی بدم میاد ؟؟؟ چون چینی !!! من باتری گوشیم ژاپنی دارم حال میکنم . مطمئن باش اگه سونی هم ژاپن بود مشکلی باهاش نداشتم .
طرف میگه ال سی دی های سامسونگ نویز داره . شما اصلا فیلم عصر یخبندان رو داخل این ال سی دی دیدی ؟ یه سر برو جمهوری نگاه کن ببین قدرت ال سی دی یعنی چی ؟؟ اصلا چیزی درباره ی dnlo شنیدی ؟؟؟ تکنولوژی انجصاری سامسونگ ؟؟؟ یه سر برو جمهوری نگاش کن . اگه دیدی برفک داره اون سامسونگ نبود tv mobile بود که تلوزیونش خوب نمیگرفته .
و.....
1- میدونی یکی از دلایله فروشه زیاد ال سی دی های سامسونگ چیه؟ قیمتشه. در ضمن گفتم بعضی از مدلاش وگرنه Full HD های سامسونگ ضعیفتر از سونی هستند
2- آقا درسته که اکثر جنسای سونی چینین ولی این به معنیه نامرغوب بودن جنساش نیست. همشون تحت نظارته سونی هستند. تقلبی که نیستن.
3- شما که عشق سامسونگ هستین اسم تکنولوژیهاشم یاد بگیر. DNie درسته نه dnlo
Last edited by SAEED_BARCELONA; 16-09-2007 at 23:19.
به این میگن یک نکته ی انحرافییا به عبارتی نکته کنکوری خوشم امد
![]()
Last edited by hamidrezaaa; 17-09-2007 at 01:02.
عزیز جان خودت اشاره کردی , سونی کجا سونی اریکسون کجا !!!.
گفته بودم منکر قدرت سونی نیستم , همینطور رقابت سالم با سونی خیلی افتخاره .
این وسط سونی اریکسون ( فقط اسم شرکت سرمایه گذار رو یدک میکشه ) به اعتبار اسم سونی یه اسم و رسمی در کرده .
اریکسون هم یه زمانی کوچکترین گوشی ها رو تولید میکرد , یادمه زمانیکه اولین بار نوکیا صفحه نمایش رنگی رو وارد گوشی کرد , اریکسون گوشی 13 سانتیمتری با ضخامت 18 میلیمتر تولید میکرد . ولی الان دیگه خیلی از ایده های طراحی خودش فاصله گرفته . علتش چیه ؟؟؟ . نمیدونم .
Last edited by CD-RW; 17-09-2007 at 14:00.
بخدا به خاطر اینکه چین کارگراش ارزونه سونی داده اونجا تولید کننخیلی چیزا بهم گفتید که بخوام جواب بدم 1 ساعت طول میکشه . ولی مطمئن باشید اگه ای دی اس ال داشتم 1 ساعت هم وقت میزاشتم برای جواباتون :
یکی میگه ال سی دی های سامسونگ چیزی از سونی کم نداره ؟!!!!!! آخه این حرف خنده دار نیست ؟؟؟ برو اصلا فروش جهانی سونی رو نگاه کن ببین کجای جدول !
آقا بهراد هم که میگه تلوزیون ما 20 سال داره کار میکنه اصل ژاپن هم هست !!! آقا بهراد تو فکر کردی من برای چی از سونی بدم میاد ؟؟؟ چون چینی !!! من باتری گوشیم ژاپنی دارم حال میکنم . مطمئن باش اگه سونی هم ژاپن بود مشکلی باهاش نداشتم .
طرف میگه ال سی دی های سامسونگ نویز داره . شما اصلا فیلم عصر یخبندان رو داخل این ال سی دی دیدی ؟ یه سر برو جمهوری نگاه کن ببین قدرت ال سی دی یعنی چی ؟؟ اصلا چیزی درباره ی dnlo شنیدی ؟؟؟ تکنولوژی انجصاری سامسونگ ؟؟؟ یه سر برو جمهوری نگاش کن . اگه دیدی برفک داره اون سامسونگ نبود tv mobile بود که تلوزیونش خوب نمیگرفته .
و.....
نوکیا هم مجارستان داره
سامسونگ هم که خودش کره هست و کارگراش ارزون![]()
ولی در کل سونی چینی رو ترجیح میدم به سامسونگ
بابا بیخیالعزیز جان خودت اشاره کردی , سونی کجا سونی اریکسون کجا !!!.
گفته بودم منکر قدرت سونی نیستم , همینطور رقابت سالم با سونی خیلی افتخاره .
این وسط سونی اریکسون ( فقط اسم شرکت سرمایه گذار رو یدک میکشه ) به اعتبار اسم سونی یه اسم و رسمی در کرده .
اریکسون هم یه زمانی کوچکترین گوشی ها رو تولید میکرد , یادمه زمانیکه اولین بار نوکیا صفحه نمایش رنگی رو وارد گوشی کرد , اریکسون گوشی 13 سانتیمرتری با ضخامت 18 میلیمتر تولید میکرد . ولی الان دیگه خیلی از ایده های طراحی خودش فاصله گرفته . علتش چیه ؟؟؟ . نمیدونم .
اسمش رو یدک نمیکشه![]()
خداییش فیلمهای جیمزباند رو دیدی (ماشینش بی ام و هست و گوشیش هم اریکسون)
ولی خداییش اریکسون هم یه قول بوده و هست و با سونی خواهد بود![]()
Last edited by R@R#M@N; 17-09-2007 at 12:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)