تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض سهامدارن ایرانسل

دوستانی که دارن از رقابت ایرانسل و مخابرات حرف میزنن. یه نکته ای رو گوشزد کنم که شرکت ایرانسل 51 درصد سهامش ماله مخابراته.

متالیکای عزیز لطفا در پست دادن یک کم دقت کنید

سهامداران ایرانسل:بنیاد مستضعفان وزارت دفاع (صا ایران) بانک ملی هستند.سهامداران ایرانیش با 51%سهام

میشه بفرماید و ما رو روشن کنید این سه نهاد چه ربطی به مخابرات داره.

تا جای که عقلم قد میده مخابرات هیچ ربطی به این سه تا نهاد نداره.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز تصحیح میکنم. منظورم دولت بود نه مخابرات...

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه ایرانسل جزو اون 1 درصده که مردم ازش راضین.

داره خودمونی میشه vahid_mota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز تصحیح میکنم. منظورم دولت بود نه مخابرات...
    اینم باید تصحیح کنی .51%شرکتهای دولتین ولی این شرکتها سهامدارن وشرکت اصلی یک شرکت خصوصیه به ایم ایرانسل هیچ ربطی هم به دولت نداره میتونید اساسنامه ایرانسل وهم چنین صحبتهای مدیر عاملشو مطالعه کنید

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یک پیشنهاد دارم هر کی از ایران سل راضیه ایران سل بخره هر کی ناراضیه نخره .
    من خودم که همراه اول دارم و راضیم . در شیراز هم معمولا کسانی که ایران سل دارند یک همراه اول هم دارند.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یک پیشنهاد دارم هر کی از ایران سل راضیه ایران سل بخره هر کی ناراضیه نخره .
    من خودم که همراه اول دارم و راضیم . در شیراز هم معمولا کسانی که ایران سل دارند یک همراه اول هم دارند.
    خدایی گل گفتی.
    اگه یه بنده ی خدایی که محل زندگیش فول آنتنه ایرانسله بخواد سیم کارت بخره و از همه جا بی خبر بیاد تو این تاپیک ناخودآگاه ذهنیتش خراب میشه و 288 تومن بیزبون میره تو جیب این دزها !
    بذارین مردم خودشون بفهمن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدایی گل گفتی.
    اگه یه بنده ی خدایی که محل زندگیش فول آنتنه ایرانسله بخواد سیم کارت بخره و از همه جا بی خبر بیاد تو این تاپیک ناخودآگاه ذهنیتش خراب میشه و 288 تومن بیزبون میره تو جیب این دزها !
    بذارین مردم خودشون بفهمن .
    ای ول. همینه. این همه بحث و جدل برای چیه آخه؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ولي با همه اين اوصاف من از ايرانسل رضايت نسبي دارم چون :
    -كيفيت صداش بهتره
    -SMS هاش سريعتره

-اينترنتش بارها كمكم كرده
    -استفاده از خدماتش راحته(همه چي با كد هستش) و بنابراين به دفتر خدمات مشتريكين نيازي نداره كه دوستمون گفتن (شما با يه كد ساده صورت حسابتو ميبيني و ....)
    -از E-care به هيچ عنوان نميشه راحت گذشت
    -جايي هست كه ميشه باهاش تماس گرفت و جوابگو هستند ممكنه مجبور شي چند دقيقه پشت خط بموني ولي پول يك دقيقه رو ميدي و كار من هم هميشه انجام شده
    -و من كم جاهايي نبودم كه آنتن دهيش از دولتي بهتر بوده ولي خوب معلومه كه بايد رو شبكش و پوشش خيلي كار كنه
    و ......

خوب البته شايد داستان شما با ايرانسل جوره ديگه اي باشه !
    ولي من تا اين لحظه از خريدنش راضيم !
    نمیدونم من چرا تا بحال به این نتیجه نرسیدم. مخصوصا در مورد sms که آدم سرویس میشه تا یک sms بزنه اونم اگه برسه. اکثر دوستان دو تا مورد خوب پیدا میکنند میکنند بعد برای اینکه لیستشون طولانی بشه چند تا چیز هم از خودشون اضافه میکنند. من خودم بارها شده خواستم به ایرانسل sms بزنم ولی بهش نرسیده بعد تصمیم گرفتم به جای sms زنگ بزنم که اونم بعد از 20 بار پیغامهای مختلف و بوق اشغال(شبکه مشغول است) با صدای یک آدم آهنی مواجه شدم.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا خیلی هم تند رفت. واقعا براتون متاسفم که اینطوری فکر میکنید. چه قدر ملت ساده دل و مظلومی داریم. فکر میکنن ایرانسل یک شرکت ناجی و خیرخواهه که از آفریقای جنوبی پا شده اومده تو ایران هزینه کرده در مقابل مخابرات وایساده تا حق مردم ایران رو بگیره ولی مخابرات و دولت دارن سنگ میزنن بهش. آخی ... دلم کباب شد...

پسر خوب ایرانسل 51 درصد سهامش ماله دولته ... کجای کاری تو ؟ اینا هم تبلیغاته واسه سرکار گذاشتن من و شما که بگیم ایول ایرانسل بریم ایرانسل بخریم...

ببینید حرف منطقی نمیزنید. یکی بیاد بی طرف باشه این پستها رو بخونه. خودش میفهمه. فقط دارید بحث رو منحرف میکنید که آره ایرانسل میخواست تعرفه ارزون بده دولت نزاشت. ایرانسل میخواست mms بده دولت نزاشت... ایرانسل میخواست .... انگار ایرانسل و مخابرات دو رقیب کاملا جدا از هم هستن که رودر رو دارن مبارزه میکنن. نه عزیز من ... ایرانسل خودش زیرمجموعه ای از مخابراته...
    برو چیپس چی توز بخر , کلی تبلیغ میکنه همه و خودشون هم میدونن سرطان زاست , برو پفک نمکی مینو بخور که باز هم همه میدونند باعث سوء تغذیه میشه . یا برو GLX سوار شو که راه به راه آتیش میگیره .
    فکر کردی تبلیغ برای چیه ؟ , کلا با تبلیغ همه رو فریب میدن , ایرانسل هم روش ( دیگه یه تنه به قاضی نرو ) .
    تا حالا که تمام مقالات اینترنت و روزنامه و رادیو تلویزیون به شدت بوی سنگ اندازی از طرف دولت رو میداد . خیلی خری که نمیفهمی ( ببخشید اینطوری میگم ) , نگاهت رو از روی تعصبه و فکر میکنی دنیا طوریه که تو میبینی .
    من حرفی ندارم اگه بهم بگی " ملت ساده دل و مظلوم " ولی دیگه به پاچه مون نبند که فکر میکنیم ایرانسل یه شرکت ناجی هست که از اون سر دنیا اومده .
    بابا به خدا بحث الکی نکنید , ایرانسل هم یکی از این دزدها ولی نه دیگه اینقدر .
    بعد هم کی گفته 51 درصد سهام دولتیه ( دوستان قبل هم توضیح داده بودند ) صاایران , بنیاد جانبازان , بانک ملی یا هرچی ... تمام سهامشون یا توی بازار بورسه ( دست مردمه ) یا دست اشخاص حقیقی . شرکتهای دولتی هست که سهامدار حقیقی نداره و دولت خودش سهامداره ( البته یه مقدار هم توی بورس دارند ) .

دوستانی که دارن از رقابت ایرانسل و مخابرات حرف میزنن. یه نکته ای رو گوشزد کنم که شرکت ایرانسل 51 درصد سهامش ماله مخابراته.
    قبلا دوستان جوابتو دادن , دیگه معلوم شد رسما بدون مطالعه و از روی تعصب یه حرفی میزنی . اگه مال مخابرات بود که قیمت سیم کارت حداقل 700 هزار تومن بود , دلیل میخوایی اینطوری حساب کن
    قیمت سیم کارت + 15 درصد سود دلالی + مالیات و عوارض + حق سرویس های جانبی و هزینه نمایشگر و .... کلی هزینه دیگه که خودش بتونه سود کنه .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من طرفداری ایرانسل رو نمیکنم ( نون خورش نیستم ) , ولی دیگه شلوغش نکنید .
    بابا به خدا من راضیم , همه کسانی هم که دیدم راضی اند .
    اصل رضایت خودمه و اطرافیانم که حاصل شده .
    حالا هر اپراتوری هر چقدر میخواد دزدی کنه ( حرف بیخود هم نزنید , که " متاسفم " و " ملت ساده دل " و ... ) .
    دیگه جو سازی نکنید .
    عزیز دلم برو یه ذره مطالعه بکن بعد بیا اینجا پست بده , اینجا حرمت داره . هر کی هر کی نیست بیایی اینجا دری وری ببندی به هم .
    خیلی ازت ناراحت شدم وقتی دیدم حرفهای خاله زنکی میزنی .
    شاید دو تا پست بعدی ازت معذرت خواستم ولی الان نه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •