سلام ببخشید moshaver جان منم اجازه دارم بفرستم چون من تازه واردم گفتم اول بهتره از پیشکسوت ها اجازه بگیرم .
سلام ببخشید moshaver جان منم اجازه دارم بفرستم چون من تازه واردم گفتم اول بهتره از پیشکسوت ها اجازه بگیرم .
[quote=saeidsmxo;1662600]ممنون از اطلاعات شما آقاي moshaver amin ;
در مورد d830 يه اشتباههايي کردي!
من اين گوشي رو دارم.صفحه کليدش بسيار راحته...بايد باهاش کار کني تا بفهمي. من هم اول نظر شما رو داشتم ولي وقتي دستم اومد اون وقت فهميدم...
در ضمن يه چيز جالبه ديگه اي که اين گوشي داره اينه که ميتوني رو wallpaper گوشي فيلم انتخاب کني تا هر وقت درب رو باز کردي واست پخش کنه!خيلي جالبه و تکنولوژيه خوبي داره.
هم چنين قابليت زوم کردن روي عکسها تو ديگر قسمتهاي گوشي مثل تصاوير دانلود شده که تو d900I نيست.
در ضمن مجهز به منشيه تلفني هم هست و نصب برنامه ي آسوني داره![
ممنون از تكميل اطلاعات
اگه اطلاعات كامل تري از اين مدل داشتي توي همين تاپيك بذار بهر ترتيب شما اين گوشي رو داري
قبل از هر چيز ورود شما رو به تالار سامسونگ تبريك ميگم
خيلي خوشحال مشيم كه از اطلاعات شما بهره بگيريم
منتظر مطالب و پست هاي شما هستيم![]()
چشم در صورتيكه تحليل تخصص در اين مورد رو ديدم يا خوندم بلا فاصله اطلاعت ميكنم
موفق باشيد
بررسي سامسونگ مدل i620:
گوش همراه سامسونگ مدل i620 از دیگر گوشیهایی است که به صورت کشویی طراحی و ساخته شده است. این گوشی طراحی منحصر به فرد خودش را دارد و به قابلیتهای یک گوشی هوشمند مجهز است. سامسونگ i620 یک گوشی مبتنی بر قابلیتهای نسل سوم است که به مکانیسم کشویی بسیار زیبایی نیز مجهز میباشد. این گوشی هوشمند از خانوادهی i600 است که آن نیز یک گوشی هوشمند بوده و به قابلیتهای ارسال و دریافت پیام به شکل بسیار پیشرفتهای مجهز است. البته، i600 یک گوشی کشویی نیست.
سامسونگ i620 نسبت به دیگر مدلهای هوشمند طراحی متفاوتی دارد و تا اندازهای به مدل BlackBerry 8700g شباهت دارد. این گوشی ابعادی در اندازه 11.8×59×113 میلی متر دارد. وزن آن نیز 95 گرم است که برای یک گوشی هوشمند وزن نسبتا خوبی است. صفحه نمایش آن نیز یک صفحه نمایش 65.000 رنگی نوع TFT است که رزولوشنی برابر با 240×320 پیکسل دارد. این صفحه نمایش طوری طراحی شده است که در هر دو حالت باز یا بسته بودن گوشی دیده میشود و به راحتی میتوانید با آن کار کنید. روی هم رفته میتوان گفت سامسونگ i620 گوشی بسیار زیبایی است. صفحه کلید آن نیز از نوع QWERTY است که در حالت باز گوشی دیده میشود. این صفحه کلید کیفیت خوبی دارد و به خوبی میتوانید با آن کار کنید.
سیستم عامل به کار رفته در این گوشی از نوع Microsoft Windows Mobile نسخه 6 است. این گوشی نیز مانند دیگر مدلهای هوشمند از قابلیت چاپ موبایل پشتیبانی میکند و به کمک آن میتوانید اسناد برنامههای Office را مرور نمایید.
از دیگر امکاناتی که در i620 در نظر گرفته شده است میتوان به اتصال Wi-Fi اشاره کرد که به کمک آن قادر خواهید بود به شبکه اینترنت دسترسی داشته باشید. این گوشی به تکنولوژی 3G HSDPA مجهز است که پهنای باند پرسرعت به همراه قابلیتهای چندکاره را فراهم میکند. مکالمه تصویری نسل سوم و دیگر امکانات یک گوشی نسل سومی، همگی در این گوشی ارائه شده است.
سامسونگ i620 از تکنولوژی EDGE & GPRS پشتیبانی میکند که برای انتقال پرسرعت اطلاعات فوقالعاده کارآمد است. بلوتوث به همراه A2DP و USB از دیگر قابلیتهایی هستند که در این گوشی در نظر گرفته شده است.
پست صوتی از دیگر ویژگیهای خوبی است که میتوان به آن اشاره کرد. سرویس ایمیل i620 نیز عملکرد خوبی دارد و بسیار سریع و کارآمد عمل میکند. قابلیت ارسال و دریافت پیام فوری، پیام متنی SMS، پیام پیشرفته EMS یا پیامهای چند رسانهای MMS از دیگر امکانات i620 میباشند. متنهای از پیش تنظیم شده نیز به تایپ سریع پیامها کمک زیادی میکنند. با WAP 2.0 به راحتی میتوانید در میان صفحات اینترنتی جستجو کرده و از کار با آن لذت ببرید.
به طور کلی، باید گفت گوشی همراه سامسونگ مدل i620 تلفن همراه هوشمندی است که مبتنی بر قابلیتهای نسل سوم طراحی و ساخته شده است. این گوشی کیفیت ساخت خوبی دارد . به مشخصههای خوبی نیز مجهز است که از این میان میتوان به پخش کننده داخلی برای پخش موسیقی و یک دوربین 2 مگاپیکسلی اشاره کرد. پخش کننده آن از فرمتهای مختلفی مانند MP3، AAC، AAC+، OGG و WMA پشتیبانی میکند. دوربین آن نیز به مشخصههای عکاسی و فیلمبرداری مجهز است. فیلمهای خود را میتوانید در فرمتهای MPEG4، H263، WMV و 3GP ذخیره نمایید.
مدیریت مکالمات، هشدار ویبره، سازمان دهنده، تقویم، ساعت زنگ دار، هندزفری داخلی و قابلیت نگهداری 1000 عنوان از دیگر امکاناتی هستند که در این گوشی در نظر گرفته شده است. باتری مصرفی آن نیز از نوع یون لیتیوم است.
مشخصههای اصلی:
• صفحه نمایش 65.000 رنگی نوع TFT
• صفحه کلید QWERTY
• یک دوربین 2 مگاپیکسلی
• تکنولوژی 3G HSDPA
• پخش کننده موسیقی (MPEG4, H263, WMV & 3GP)
• پخش کننده فیلم (MP3, AAC, AAC+, OGG & WMA)
• بلوتوث به همراه A2DP
• Wi-Fi
• ابعاد: 11.8×59×113 میلی متر
• وزن: 95 گرم
اين هم چند تا عكس از اين غول بزرگ الكترونيكي:
![]()
راستي دوستان نظرتون درباره اين مدل خفن سامسونگ چيه؟
آيا باورتون ميشه كه اين يه موبايله؟
اسم اين مدل زيبا كه به نظر من روي تمام طراحان موبايل رو كم كرده serenta هست
![]()
[quote=Ali_BlueBoy;1669768]به نظر غیر عادی میاد×![/quote
همين موضوع هستش كه اين گوشي رو جذاب ميكنه
اين گوشي شبيه به هيچ گوشي ديگري نيست
نه به نظر مجازیه یا همون Fake هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)