تو پارک که خیلی افت کلاسه
ولی من میرم گالری میزنم .چون خیلی حرفه ایم.![]()
آموزنده و خوب
بیهوده و بد
تو پارک که خیلی افت کلاسه
ولی من میرم گالری میزنم .چون خیلی حرفه ایم.![]()
خب به نظر من همون شغل تصویر گری مناسب تر و کم دردسر تره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از طراحی ها
حالا این تصویر گری چیه ؟
تصویرگری کتاب ، گرایشی مستقل درهنر است که جنبه ای کاملا هدفمند و مخاطب شناسانه را، در امتداد ادبیات در بر می گیرد . تصویرگری از نظر هنری و در کنار طراحی گرافیک یکی از دو بخش هنرمندانه ی پیکره ی کتاب را تشکیل می دهد. بر همین اساس و از منظر تفکر پدید آورندگی با گرافیک در هم تنیده است ؛ در عین حال از حیث ابزار روش ها و شکل ، بخشی از هنر نقاشی به شمار می رود . دستاورد تصویرگری در عین پیوستگی دایمی با( متن ) کتاب ،می تواند مستقلن داوری شود یا به حیات هنری خود ادامه دهد، اما به هر ترتیب، تصویری که تصویرگر می سازد، همیشه مبتنی بر روایت و قصه است، هر چند کتاب پدید آمده ، سراسر تصویر و فارغ از (نوشته ) باشد.
اینم یه وبلاگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از لطفت.
برای طراحی خوب و مورد پسند همه از چه مداد و کاغذی بهتره استفاده کنیم؟
خب میگن B6 ولی من خودم با B4 راحت ترم!
از یه نوع کاغذ سفید نازک استفاده کن ... اسم خاصی نداره ضمنا کاغذ های سفید خیلی گرون یه جورین اصلا نمیشه روشون سایه کار کرد
پاکن هم فقط Factis
من معمولا از کاغذ سفید معمولی استفاده میکنم.
مدادم HB و B6 استفاده میکنم. بعضی وقتا هم کنته.البته با کاغذ کاهی .آخه رو کاغذ سفید نمیشینه.
من خودم اونوقتا که طراحی میکردم برا تمرین کاغد کیلویی میگرفتم!
اونو برای یه طراحی تمیز و حرفه ای گفتم
خوب منم 3 ماهه که کار میکنم![]()
میتونید در مورد طراحی چهره برام یه کم توضیح بدید.
آخه من گاهی وقتا چهره آدم جوون رو میکشم ولی انگار سنش زیلدتر از چهرش میاد.
اگه میتونید یه عکس چهره که خودتون طراحی کردید رو با عکس واقعیش برام بزارید .
مر30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)