تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 114 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

ن می خواستم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم وان نبدیلی که تو پک ایت را هم هست را پیدا کردم ولی از انجایی که اسپیکر یک ورودی صدا بیشتر ندار ه باز هم احتیاج به مادگی یا تبدیلی خاصی هست؟ اگر هم میشود یک عکس یا تصویری ازن بزارید
    سلام
    بله وجود داره ، باید یه مبدل 2 به 1 خریداری بکنید ... قیمتش هم گمونم 500 تومان باشه.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    خيلي خوشحالم كه تاپيك به اين خوبي رو پيدا كردم قبلا فقط مي يومدم P30World تو فروما يه گشتي مي زدم و پست ها رو مي خوندم ولي بالاخره بعد از كلي وقت تصميم گرفتم عضو شم و پست بدم. فقط از الان بگم از اون آدمايي هستم كه خيلي سوال مي كنم پس هميشه وقتي پستهاي منو مي خونيد بايد با حوصله باشيد.
    خوب الانم 3 تا سوال داشتم:
    1 . وقتي با vga مي خواي 360 رو به ماينتور وصل كني براي صداش اگه اسپيكرت اونقدر در پيت باشه كه فقط يه فيشه خروجي داشته باشه وقتي 2 تا سيم صداي VGَA رو به تبديل 2 به 1 زدي بعدش بايد چيكار كني ؟؟ چون اونموقع 2 تا نري داري . خودم يه دو سه جايي گشتم دنبال تبديله تكي مادگي به مادگي گفتن نيست.
    2 . براي اتصال 360 به مانيتور از اين كابل VGA استفاده كنيم بهتره يا كابلي HDMI to DVI ؟؟ كدوم كيفيتش بيشتره ؟؟؟ اصلا فرقي هم مي كنه؟؟
    3 . (اين سوالم از 2 تاي قبلي خيلي مهم تره) . من مي خوام يه مانيتور LCD بنكيو بخرم (نگين چرا بنكيو چون دليلش يه خورده شخصيه اگه لازم شد بعدا مي گم) حالا يه مدل خوب معرفي كنيد كه :بالاي 20" باشه(ترجيحا 22) ، وايد باشه ، ورودي DVI داشته باشه ، كنتراستش خوب باشه ، رزوليشن بالا باشه (بالاتر از 1360*768) ، زمان پاسخگويي هم پايين باشه ، بلندگو هم خودش داشته باشه ، در يك كلوم به درد 360 بخوره مرسي فقط حواستون باشه گفتم بنكيو راستي بودجه هم فعلا روي دور و بر 300 حساب كنيد
    پ . ن : اونايي كه مانيتور بنكيو دارن بيان بگن راضين يا نه مرسي

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خيلي خوشحالم كه تاپيك به اين خوبي رو پيدا كردم قبلا فقط مي يومدم P30World تو فروما يه گشتي مي زدم و پست ها رو مي خوندم ولي بالاخره بعد از كلي وقت تصميم گرفتم عضو شم و پست بدم. فقط از الان بگم از اون آدمايي هستم كه خيلي سوال مي كنم پس هميشه وقتي پستهاي منو مي خونيد بايد با حوصله باشيد.
    خوب الانم 3 تا سوال داشتم:
    1 . وقتي با vga مي خواي 360 رو به ماينتور وصل كني براي صداش اگه اسپيكرت اونقدر در پيت باشه كه فقط يه فيشه خروجي داشته باشه وقتي 2 تا سيم صداي VGَA رو به تبديل 2 به 1 زدي بعدش بايد چيكار كني ؟؟ چون اونموقع 2 تا نري داري . خودم يه دو سه جايي گشتم دنبال تبديله تكي مادگي به مادگي گفتن نيست.
    2 . براي اتصال 360 به مانيتور از اين كابل VGA استفاده كنيم بهتره يا كابلي HDMI to DVI ؟؟ كدوم كيفيتش بيشتره ؟؟؟ اصلا فرقي هم مي كنه؟؟
    3 . (اين سوالم از 2 تاي قبلي خيلي مهم تره) . من مي خوام يه مانيتور LCD بنكيو بخرم (نگين چرا بنكيو چون دليلش يه خورده شخصيه اگه لازم شد بعدا مي گم) حالا يه مدل خوب معرفي كنيد كه :بالاي 20" باشه(ترجيحا 22) ، وايد باشه ، ورودي DVI داشته باشه ، كنتراستش خوب باشه ، رزوليشن بالا باشه (بالاتر از 1360*768) ، زمان پاسخگويي هم پايين باشه ، بلندگو هم خودش داشته باشه ، در يك كلوم به درد 360 بخوره مرسي فقط حواستون باشه گفتم بنكيو راستي بودجه هم فعلا روي دور و بر 300 حساب كنيد
    پ . ن : اونايي كه مانيتور بنكيو دارن بيان بگن راضين يا نه مرسي
    سلام عزیز، خیلی خوش آمدی... شما هر چقدر میخوایی سوال بپرس، من اگه بلد باشم همه رو با حوصله جواب میدم.

1. خوب وقتی دو تا سیم یکی شد، کافیه اون سیم رو به پشت اسیپکر بزنید... این ورودی رو هم هی اسپیکر ها دارن چون اگه نداشته باشن به کامپیوتر هم نمیشه وصلشون کرد. پس کافیه همون کابل 2 تا یکی شده رو بزنید پشت اسپیکرتون.

2. بله دوست من، فرق میکنه. فرقشون در ریزولوشن یا وضوح تصویر هست. از کابل Vga معمولا برای مانیتورها ی قدیمی که Dvi ندارند استفاده میشه. البته مانیتورهای پیشرفته هم میتونن از vga استفاده کنن. من به شما همون vga رو پیشنهاد میکنم. نصب آسان و کیفیت خوب.

3. خوب، بن کیو مانیتور خیلی خوبیه. اگر مانیتور مخصوص بازی کردن میخوایید، من به شما BenQ FP93G رو پیشنهاد میکنم. این مانیتور نه تنها خصوصیات خیلی خوبی داره، بلکه بسیار مناسب برای بازی کردن هست. این مانیتور 19 اینچه، زمان پاسخگوییش هم 2 میلی ثانیه هست.
    عکس این مانیتور:

یک مانیتور بن کیو دیگه هم هست که از بالایی حرفه ای تر و مسلماً گرون تره. جالبه که بدونی این مانیتور مخصوص برای کنسولهای Playsatation 3 و Xbox360 ساخته شده. اسمش BenQ G2400 هست. 24 اینچ، پشتیبانی کامل از 1080p . پورت HDMI هم داره.... اما یه ویژگی بد داره ..... قیمتش 600 دلاره!!
    عکس این مانیتور :

موفق باشی

4. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام عزیز، خیلی خوش آمدی... شما هر چقدر میخوایی سوال بپرس، من اگه بلد باشم همه رو با حوصله جواب میدم.

1. خوب وقتی دو تا سیم یکی شد، کافیه اون سیم رو به پشت اسیپکر بزنید... این ورودی رو هم هی اسپیکر ها دارن چون اگه نداشته باشن به کامپیوتر هم نمیشه وصلشون کرد. پس کافیه همون کابل 2 تا یکی شده رو بزنید پشت اسپیکرتون.

2. بله دوست من، فرق میکنه. فرقشون در ریزولوشن یا وضوح تصویر هست. از کابل Vga معمولا برای مانیتورها ی قدیمی که Dvi ندارند استفاده میشه. البته مانیتورهای پیشرفته هم میتونن از vga استفاده کنن. من به شما همون vga رو پیشنهاد میکنم. نصب آسان و کیفیت خوب.

3. خوب، بن کیو مانیتور خیلی خوبیه. اگر مانیتور مخصوص بازی کردن میخوایید، من به شما BenQ FP93G رو پیشنهاد میکنم. این مانیتور نه تنها خصوصیات خیلی خوبی داره، بلکه بسیار مناسب برای بازی کردن هست. این مانیتور 19 اینچه، زمان پاسخگوییش هم 2 میلی ثانیه هست.
    عکس این مانیتور:

یک مانیتور بن کیو دیگه هم هست که از بالایی حرفه ای تر و مسلماً گرون تره. جالبه که بدونی این مانیتور مخصوص برای کنسولهای Playsatation 3 و Xbox360 ساخته شده. اسمش BenQ G2400 هست. 24 اینچ، پشتیبانی کامل از 1080p . پورت HDMI هم داره.... اما یه ویژگی بد داره ..... قیمتش 600 دلاره!!
    عکس این مانیتور :

موفق باشی
    خيلي ممنون كه جواب سوالامو دادين ولي:
    1. خوبه من اين همه توضيح دادما ولي فكر كنم خوب توضيح ندادم كه شما درست نفهميدي خوب وقتي دوتا يكي شد ما يك فيش نري داريم درسته . بعد از پشت اسپيكرهاي من سيمش ساف اومده بيرون يعني هيچ جاي ورودي نداره فقط اون سيمي كه ازش اومده بيرون يه نري هست كه مي خوره پشت كيس حالا ما دوتا نري داريم يكي مال اسپيكر يكي هم ماله همون دوتا فيش كه يكيش كرديم من اين دوتا نري رو چجوري بزنم بهم.
    2. بازم من نفهميدم كدومش كيفيتش بشتره شما يك كلوم بگو DVi يا VGA مرسي
    3. من بدبخت اين همه مشخصات دادم يعني يه مانتيور كه به درد ما بخوره توليد نشده اولي كه شما معرفي كردي اصالا تو سايت خود بنكيو نيست جاهاي ديگه هم كه ديدم مشخصاتشو اول اينكه 19 اينچه و من بالاي اين مي خواستم تازه زمان پاسخگوييشم 2 نيست و 6 ms هست
    دومي هم كه اصل گرونيش به خاطر همون ورودي HDMI كه همونطور كه خودت گفتي قيمتش بالا هست و به درد من نمي خوره البته من مشخصات ديگشم نيگاه كردم خيلي خوب نيست هم كنتراستش پايينه هم برايتنسش

دوستان ديگه اگه مي تونن كمك كنند
    پ.ن. : فكر كنم يه تاپيك مخصوص خريد مانيتور بزنيم بهتر باشه من كه نمي تونم دوستان ديگه زحمتشو بكشن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خيلي ممنون كه جواب سوالامو دادين ولي:
    1. خوبه من اين همه توضيح دادما ولي فكر كنم خوب توضيح ندادم كه شما درست نفهميدي خوب وقتي دوتا يكي شد ما يك فيش نري داريم درسته . بعد از پشت اسپيكرهاي من سيمش ساف اومده بيرون يعني هيچ جاي ورودي نداره فقط اون سيمي كه ازش اومده بيرون يه نري هست كه مي خوره پشت كيس حالا ما دوتا نري داريم يكي مال اسپيكر يكي هم ماله همون دوتا فيش كه يكيش كرديم من اين دوتا نري رو چجوري بزنم بهم.
    2. بازم من نفهميدم كدومش كيفيتش بشتره شما يك كلوم بگو DVi يا VGA مرسي
    3. من بدبخت اين همه مشخصات دادم يعني يه مانتيور كه به درد ما بخوره توليد نشده اولي كه شما معرفي كردي اصالا تو سايت خود بنكيو نيست جاهاي ديگه هم كه ديدم مشخصاتشو اول اينكه 19 اينچه و من بالاي اين مي خواستم تازه زمان پاسخگوييشم 2 نيست و 6 ms هست
    دومي هم كه اصل گرونيش به خاطر همون ورودي HDMI كه همونطور كه خودت گفتي قيمتش بالا هست و به درد من نمي خوره البته من مشخصات ديگشم نيگاه كردم خيلي خوب نيست هم كنتراستش پايينه هم برايتنسش

دوستان ديگه اگه مي تونن كمك كنند
    پ.ن. : فكر كنم يه تاپيك مخصوص خريد مانيتور بزنيم بهتر باشه من كه نمي تونم دوستان ديگه زحمتشو بكشن
    بله، بنده درست متوجه نشدم، والا شما باید سیستم صوتی کامپیوترتون رو به کل عضو کنید! چون اینطور که میگید، ورودی سیم رو نداره، پس فکر میکنم بهترین راه همین باشه.
    نمیدونم کجاش رو شفاف توضیح ندادم که میگید نفهمیدم ... اما بنده گفتم این فاکتور به مانیتور بستگی داره؛ اگر مانیتوری دارید که از DVI پشتیبانی میکنه، خوب این بهتره، اما اگر مانیتور شما قابلیت پشتیبانی از DVI رو نداره پس طبیعتا همون VGA عالیه. شما همون vga رو بگیری خوبه به نظرم.

باز هم اشکال از بنده نیست ... شما گفتی " مانیتور مخصوص بازی میخوام " ..... درسته؟ خوب بنده هم 2 مدل از بهترین مانیتورهای بن کیو رو معرفی کردم به شما. اگه از مانیتور خوشتون نیومده تقصیر بنده نیست. بهتره دنبال یک برند بهتر باشد. مثل سامسونگ .... . واقعا 2 میلی ثانیه با 6 میلی ثانیه تفاوت چندانی نداره.

موفق باشید

7. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله، بنده درست متوجه نشدم، والا شما باید سیستم صوتی کامپیوترتون رو به کل عضو کنید! چون اینطور که میگید، ورودی سیم رو نداره، پس فکر میکنم بهترین راه همین باشه.
    نمیدونم کجاش رو شفاف توضیح ندادم که میگید نفهمیدم ... اما بنده گفتم این فاکتور به مانیتور بستگی داره؛ اگر مانیتوری دارید که از DVI پشتیبانی میکنه، خوب این بهتره، اما اگر مانیتور شما قابلیت پشتیبانی از DVI رو نداره پس طبیعتا همون VGA عالیه. شما همون vga رو بگیری خوبه به نظرم.

باز هم اشکال از بنده نیست ... شما گفتی " مانیتور مخصوص بازی میخوام " ..... درسته؟ خوب بنده هم 2 مدل از بهترین مانیتورهای بن کیو رو معرفی کردم به شما. اگه از مانیتور خوشتون نیومده تقصیر بنده نیست. بهتره دنبال یک برند بهتر باشد. مثل سامسونگ .... . واقعا 2 میلی ثانیه با 6 میلی ثانیه تفاوت چندانی نداره.

موفق باشید
    باز هم ممنون فكر مي كنم حق با شما باشد چون اسپيكر ها ماله دوره بچگي هاي هيتلره
    اين يكي هم فهميدم كه اگه يه LCD دارم كه DVi داره بهتره از پورت DVI استفاده كنم مرسي
    والا من از مانيتورهايي كه معرفي كرده بودي بدم نيومد فقط من نگفتم مانيتور مخصوص بازي مي خوام دو خط مشخصات نوشتم گفتم مانيتور بنكيو هست كه همه ي اين مشخصات رو داشته باشه كه من بخرم يا نه. و صد البته سامسونگ توي LCD از بقيه جلوتره . در مورد ميلي ثانيه هم منظورم اين نبود كه 2 با 6 خيلي فرق داره ولي شما نوشته بودي 2 هست بعدي من رفتم نيگا كردم ديدم 2 نيست 6 هست بيشتر قصد اصلاح اشتباه شما بود به هر حال من مشخصات مانيتوري كه مي خواستم دادم يه بنده خدايي برام خوبشو پيدا كنه بهم بگه اگه خواستم بگم بگيره ( بي خيال اين قضيه خيلي پيچيدس)
    حالا يه سوال فني ديگه ممون مي شم اگه جواب بدي
    اگه من 360 رو با كابل HDMI to DVI به مانيتور اسپيكر دار وصل كنم صدا از مانيتور پخش مي شه يا اينكه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم ؟ و اگه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم به فرض اينكه سيستم صوتي ماله دوره هيتلر نباشه چجوري بايد صدا بگيرم؟؟
    به خاطر جواب سوالاي قبلم باز هم تشكر مي كنم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باز هم ممنون فكر مي كنم حق با شما باشد چون اسپيكر ها ماله دوره بچگي هاي هيتلره
    اين يكي هم فهميدم كه اگه يه lcd دارم كه dvi داره بهتره از پورت dvi استفاده كنم مرسي
    والا من از مانيتورهايي كه معرفي كرده بودي بدم نيومد فقط من نگفتم مانيتور مخصوص بازي مي خوام دو خط مشخصات نوشتم گفتم مانيتور بنكيو هست كه همه ي اين مشخصات رو داشته باشه كه من بخرم يا نه. و صد البته سامسونگ توي lcd از بقيه جلوتره . در مورد ميلي ثانيه هم منظورم اين نبود كه 2 با 6 خيلي فرق داره ولي شما نوشته بودي 2 هست بعدي من رفتم نيگا كردم ديدم 2 نيست 6 هست بيشتر قصد اصلاح اشتباه شما بود به هر حال من مشخصات مانيتوري كه مي خواستم دادم يه بنده خدايي برام خوبشو پيدا كنه بهم بگه اگه خواستم بگم بگيره ( بي خيال اين قضيه خيلي پيچيدس)
    حالا يه سوال فني ديگه ممون مي شم اگه جواب بدي
    اگه من 360 رو با كابل hdmi to dvi به مانيتور اسپيكر دار وصل كنم صدا از مانيتور پخش مي شه يا اينكه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم ؟ و اگه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم به فرض اينكه سيستم صوتي ماله دوره هيتلر نباشه چجوري بايد صدا بگيرم؟؟
    به خاطر جواب سوالاي قبلم باز هم تشكر مي كنم
    شما به راحتی با خرید دو فیش مادگی و مقداری سیم میتونی خودت یک تبدیل مادگی به مادگی درست کنی.فقط باید یکم لحیم کاری بلد باشی.اگه هم بلد نیستی میتونی بدی یک نفر که بلده برات انجام بده.
    Last edited by choory; 14-04-2009 at 22:17.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من همه لوازم کامپیوتری ها و الکتریکی ها رو گشتم
    ولی مبدل دو سر ماده vga پیدا نشد !
    لطفا آدرس بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ++3D

پيش فرض

دوستان من همه لوازم کامپیوتری ها و الکتریکی ها رو گشتم
    ولی مبدل دو سر ماده vga پیدا نشد !
    لطفا آدرس بدی
    سلام!

تشریف ببرید پایتخت اونجا داره.
    فکر کنم طبقه های پایینش بود -- پره از این چیزا!!

داره خودمونی میشه rezayusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تو گیم نت

پيش فرض

سلام
    یک سوال اگرx360 با HDMI to DVI به مانیتور وصل کنم صدا از کجا در میاد ؟؟؟
    اصلا چه جوری؟؟؟؟؟؟؟
    به غیر از کابل optical راه دیگه ای نداره آخه اسپیکر های دارای این ورودی کمی گرون هستن
    لطفا توضیح کامل چون در این باره کم اطلاع هستم ..... اگه ممکنه باعکس
    متشکرم
    Last edited by rezayusef; 08-12-2008 at 07:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •