تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 48 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 471

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه سپاهان: Sepahan News

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض لوکا بوناچیچ:می توانستیم چهار گل به استقلال بزنیم / همیشه تیم های بازنده از داور ایراد می گیرند

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: اگر محرم نویدکیا در دادن پاس های آخر قدری دقت عمل به خرج می داد با سه یا چهار گل استقلال را شکست می دادیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ پس از برتری 2 بریک تیمش مقابل استقلال با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: خوشحالم که مقابل استقلال که از بزرگترین و پر مهره ترین تیم های ایران است به برتری رسیدیم. ما مقابل این تیم یک جنگ تمام عیار را پیش رو داشتیم که بازیکنانم با قلب خود توانستند آن را به سود خود رقم بزنند.

وی با بیان این که اگر بازی سپاهان - استقلال با نتیجه تساوی هم به اتمام می رسید از تلاش شاگردانش رضایت داشت، در خصوص عدم استفاده از عماد رضا گفت: عماد رضا دیر به تیم ملحق شد و در اردوی ترکیه ما را همراهی نکرد. با این شرایط او نتوانسته بازدهی لازم را برای تیم داشته باشد و به همین خاطر ترجیح دادیم از بازیکنانی دیگر درخط حمله استفاده کنیم. امیدوارم عمادرضا هرچه زودتر به مرز آمادگی برسد و تیم را دربازی های آینده همراهی کند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان درپاسخ به این سئوال که "چرا دیراقدام به تعویض کرده است؟"، گفت: اعتقاد داشتم زمان تعویض های ما باید حدفاصل دقایق پایان بازی باشد به همین خاطر در این زمان اقدام به جابجایی بازیکنان کردم که فکر می کنم تصمیم درستی بوده است.

بوناچیچ در واکنش به اعتراض حجازی نسبت به عملکرد داوری گفت: این اتفاق جدید نیست. همیشه تیم های بازنده از داور مسابقه ایراد می گیرند.

وی با ابراز رضایت از عملکرد محمد سواری که در این بازی جانشین عباس محمدی شده بود، گفت: در نیمه دوم فکر بازی حساس با الوحده بودم. از سوی دیگر دو بازیکن اصلی خود را نداشتیم و تیم هم خسته بود که باعث شد تیم استقلال فرصت زدن گل تساوی را پیدا کند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد: ما روی ضد حملات شانس های زیادی داشتیم و اگر نویدکیا در دادن پاس آخر قدری دقت عمل به خرج می داد قطعا بازی را با سه یا چهار گل به سود خود تمام می کردیم.

بوناچیچ با دفاع از تاکتیک های تیمش گفت: من دوست دارم تیمم با یک مهاجم بازی کند، زیرا هافبک های ما نشان داده اند که توانایی همراهی تک مهاجم تیم و گلزنی را دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض حاشیه بازی سپاهان - استقلال؛برخورد ناشایست بوناچیچ با خبرنگاران / ورود فتح الله زاده به زمین و اعترا

دیدار تیم های استقلال و سپاهان در شرایطی با برتری زردپوشان اصفهانی به پایان رسید که مسئولان و کادر فنی استقلال به قضاوت این دیدار اعتراض داشتند.
    به گزارش خبرنگار مهر، بازی جذاب سپاهان - استقلال که در نهایت با برتری زردپوشان اصفهانی به اتمام رسید با حواشی جالبی همراه بود که گزیده ای از آن در زیر می آید:

* بازهم ورزشگاه فولادشهر اصفهان مملو از تماشاگر شده بود و همانند سایر بازی های سپاهان این بار هم غالب سکوها را هواداران این تیم به خود اختصاص داده بودند. آنها با بلند گو در حمایت از تیم خود شعار می دادند اما مربیان و بازیکنان استقلال ادعای خلاف این داشتند. ناصرحجازی مربی تیم فوتبال استقلال و دیگر همراهان این تیم معتقد بودند هواداران تیم میزبان به آنها فحاشی کرده اند.

* پیش از آغاز بازی حسین کاظمی بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال استقلال با دسته گل زرد به سمت نیمکت این تیم رفت و از حجازی اجازه بازی گرفت.

* اصغر حاجیلو به شدت از شکست تیم فوتبال استقلال نارحت بود. سرپرست استقلال در پایان نیمه اول به خشونت تیم میزبان اعتراض می کرد و در پایان بازی به عملکرد داوری معترض بود.

* تابش معاون باشگاه سپاهان که از سوی استقلالی ها خطاب قرار گرفته بود سعی می کرد به نحوی آنها را آرام کند. او در مواجهه با خبرنگاران در پاسخ به استقلالی ها گفت: "بهتر است هر تیم جنبه شکست را داشته باشد!"

* اواخر نیمه دوم اتفاقاتی رقم خورد که به سود استقلال نبود. یکی از آنها برخورد آرش برهانی با دروازه بان سپاهان بود که آبی پوشان معتقد بودند باید داور در این صحنه نقطه پنالتی را نشان می داد. حاجیلو در این صحنه سعی می کرد به نحوی نیمکت تیمش را آرام کند. بالاخره با دخالت سلیمانی ناظر بازی نیمکت استقلال آرام گرفت.

* گفتگوی حاجیلو با کریم قنبری مربی تیم فوتبال سپاهان در پایان بازی جالب توجه بود. قنبری در پاسخ به اعتراض حاجیلو که نسبت به خشونت تیم میزبان معترض بود، می گفت: "در این بازی استقلال 4 کارت زرد گرفت و 3 کارت زرد نیز سهم تیم ما شد. در این بین تمام کارت های زرد تیم استقلال به علت خطاهای بازیکنان این تیم بود اما بازیکنان ما به خاطر حواشی داخل زمین کارت گرفتند. حالا نمی دانم تیم ما خشن بوده یا استقلال؟!"

* پس از به ثمر رسیدن گل تیم فوتبال استقلال هواداران منتسب به این تیم اقدام به پرتاب نارنجکی دست ساز به کنار زمین مسابقه کردند. آنها در اواخر بازی به شدت نسبت به عملکرد تیم داوری اعتراض می کردند.

* در اواخر بازی زمانی که حواشی کنار زمین به اوج خود رسید علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال وارد زمین شد و سعی می کرد به هر صورت نمیکت نشینان استقلال را به آرامش دعوت کند.

* برخورد ناشایست لوکا بوناچیچ با خبرنگاران بازهم باعث ناراحتی آنها شد. او در پاسخ به سئوالاتی که باب طبعش نبود حرکاتی زشت نشان می داد که اعتراض خبرنگاران را به دنبال داشت.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

دوستان بازی امروز سپاهان ساعت چنده ؟

ممنون

یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض ترکیب احتمالی سپاهان برای دیدار امشب با الوحده اعلام شد

ترکیب احتمالی تیم فوتبال سپاهان برای دیدار امشب برابر الوحده امارات اعلام شد که بازگشت هادی عقیلی به ترکیب ثابت این تیم مهمترین اتفاق است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال سپاهان امشب درحالی به مصاف الوحده امارات می رود که قرار است هادی عقیلی پس از دوری سه هفته ای ازمیدان بازهم تیمش را همراهی کند.

ترکیب احتمالی تیم فوتبال سپاهان برای بازی امروز مقابل الوحده امارات به شرح زیر است:عباس محمدی، محسن بنگر، هادی عقیلی، جابا موجیری، سعید بیات، عبدالوهاب ابوالهیل، محرم نویدکیا، هادی جعفری، جلال اکبری، احسان حاج صفی و محمود کریمی

غیبت حسین کاظمی و سید مهدی سید صالحی را هم می توان از نکات جالب توجه ترکیب سپاهان در بازی امروز دانست، تیمی که دیگر به بازی بدون عمادرضا عادت کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

دوستان بازی امروز سپاهان ساعت چنده ؟

ممنون

یا حق

سلام
    فکر کنم ساعت هفت و نیم باشه.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب به سلامتی سپاهان راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شد

به امید قهرمانی این تیم در آسیا و کسب آبرو برای فوتبال ایران

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

خوب به سلامتی سپاهان راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شد

به امید قهرمانی این تیم در آسیا و کسب آبرو برای فوتبال ایران

من هم به نوبه خودم به همه تبریک میگم

با امید برای قهرمانی تیم محبوبمان

یک تیم داره اصفهان *** سپاهان قهرمان

بای

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض بازتاب فینالیست شدن سپاهان:شب برباد رفتن رویاهای زیبای"عنابی"/ طالع نحس الوحده در شب درخشش محمدی

خبرگزاری مهر - گروه ورزش : پیروزی غرور آفرین تیم فوتبال سپاهان ایران در مجموع دو دیدار رفت و برگشت برابر الوحده امارات و راهیابی به دیدار پایانی لیگ قهرمانان قاره کهن آسیا، بازتاب گسترده ای در رسانه های امارات داشته است و آنها حذف الوحده را وداع اندوه بار و تلخ با جام قهرمانی توصیف کردند.
    به گزارش خبرگزاری مهر ، روزنامه های اماراتی، راهیابی سپاهان به دیدار پایانی را آن هم در زمین اماراتی های مغرور، خداحافظی تلخ و اندوهبار تیم الوحده خواندند که به آن لقب "عنابی" داده اند؛ بازتاب این شکست به شرح زیر است.

روزنامه الخلیج

این روزنامه اماراتی نوشت : الوحده در منظره ای اندوه بار، پس از تساوی بدون گل با میهمان خود سپاهان ایران، با بازیهای لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد.

روزنامه مذکور در تحلیل بازی برگشت سپاهان و الوحده نوشت : بازیکنان الوحده کم فروشی نکردند و تمام تلاشهای خود را به کار گرفتند، اما یک حلقه گمشده در نحوه بازی الوحده وجود داشت که نتوانستند حملات خود را به نتیجه برسانند و مهاجمان تمام فرصتهایی را که برایشان فراهم شد، هدر دادند.

به نوشته الخلیج، بازی رفت در اصفهان با پیروزی سه بر یک سپاهان پایان یافت و با تساوی دیروز در ابوظبی، این تیم حریف "اوراوا ردز" ژاپن در دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا شد.

این روزنامه الوحده را نماینده فوتبال امارات، منطقه خلیج فارس و کشورهای عربی آسیا دانست که در برابر نماینده شایسته جمهوری اسلامی ایران، سرتسلیم فرود آورد.

روزنامه الخلیج، عباس محمدی دروازه بان را ستاره آوردگاه ابوظبی معرفی کرد که موفق شد تمام فرصتهای به وجود آمده برای مهاجمان الوحده را ناکام نماید.

این روزنامه نوشت : راهیابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا، آرزوی قهرمان امارات و نماینده عرب آسیا بود.

به نوشته این روزنامه، شیخ سعید بن زاید آل نهیان رئیس بازشگاه الوحده پیش از بازی شب گذشته با بازیکنان و کادر فنی تیم الوحده دیدار کرد و آنها را تشویق کرد تا چنان بازی کنند که شایسته فوتبال امارات باشد .

الخلیج به حمایت خوب طرفداران سپاهان در استادیوم آل نهیان اشاره کرد و نوشت : تماشاگران ایرانی با پرچمهای ایران و تیم سپاهان و تصاویر بازیکنان این تیم، در استادیوم آل نهیان حضور داشتند.

اعلام قهرمان در ابوظبی

الخلیج نوشت که مدیر عامل باشگاه سپاهان پیش از بازی تاکید کرد که برنده بازی سپاهان و الوحده، موفق به کسب جام قهرمانی آسیا خواهد شد.

خبرگزاری امارات

الوحده امارات با لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد.

خبرگزاری رسمی امارات(وام) در پایان شکست تیم الوحده در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با سپاهان گزارش داد: تیمهای سپاهان و اواوا ردز ژاپن با پیروزی بر تیمهای الوحده و سئونگنام ایلهوا کره جنوبی به دیدار پایانی لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند.

پایگاه اینترنتی وام درباره بازی سپاهان و الوحده نوشت : تیم فوتبال الوحده در دیدار با سپاهان با وجودی که کاملا بازی را در طول دو نیمه در کنترل خود داشت، اما شانس با این تیم یار نبود؛ الوحده برای راهیابی به فینال لیگ قهرمانان به دو گل نیاز داشت، زیرا در بازی رفت در اصفهان با سه گل مغلوب شده بود.

روزنامه البیان

الوحده با بدشانسی با فینال لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد

روزنامه البیان مدعی شد که الوحده در حالی با افتخار با لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد که اگر ناداوری در بازی رفت در اصفهان درباره این تیم وجود نداشت و بدشانسی در بازی برگشت در ابوظبی نبود؛ به دیدار پایانی راه می یافت.

این روزنامه با تشریح دو نیمه بازی روز چهارشنبه، خروج های خوب عباس محمدی دروازه بان سپاهان و واکنشهای شجاعانه وی در برابر حملات تیم الوحده را از عوامل ناکامی تیم الوحده دانست که اعصاب تماشاگران اماراتی به هم ریخت.

البیان در ادامه نوشت : تیم سپاهان با آرام کردن بازی، برای کم کردن اشتهای بازیکنان الوحده تلاش کرد و عباس محمدی دروازه بان سپاهان نیز فرصتهای بازیکنان الوحده را بر باد داد.

الحای جمعه مدیر تیم الوحده گفت : کم تجربگی بازیکنان الوحده سبب ناکامی آنها در بازی برگشت شد، تیم فرصتهای خوبی داشت که از دست رفت.

عبدالحریم جمعه کاپیتان الوحده در پایان این بازی اظهار داشت : بازی فوتبال همین است؛ ما بدشانس بودیم.

البیان در تحلیلی درباره این بازی نوشت : تمام رویاهای زیبایی که برای خود ترسیم می کردیم و منتظر پیروزی تیم الوحده بودیم، نقش بر باد شد؛ باد در جهتی که کشتی الوحده می خواست، نوزید و ای کاش تصاویر تماشاگران غمگین اماراتی را نمی دیدیم که پایان رویای قهرمانی در آسیا را با چشمان خود دیدند.

الوحده بد نبود، بلکه در طول بازی خیلی بهتر بود، اما فشار روانی بر بازیکنان به سبب شکست در دیدار رفت، نتیجه بازی برگشت را رقم زد که عصبی بودن بازیکنان با گذشت زمان بازی و ناامیدی آنها به وضوح قابل مشاهده بود.

روزنامه البیان، اشکهای نادر المیاغربی دروازه بان مغربی الوحده را از بزرگترین دستاوردهای این تیم از بازیهای قهرمانی آسیا عنوان کرد.

به جز روزنامه های الخلیج و البیان که به طور گسترده به بازی برگشت سپاهان و الوحده پرداختند، دیگر روزنامه های اماراتی، چندان به این بازی نپرداختند که نشان دهنده ناامیدی و سرخوردگی آنها از ناکامی تیم کشورشان در برابر نماینده شایسته جمهوری اسلامی ایران بود که با وجود تمام مانع تراشی ها و جنگ روانی اماراتی ها، موفق به رزرو بلیط فینال مسابقات لیگ قهرمانی آسیا شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض بوناچیچ:سپاهان بهتر از حریف بود / 90 دقیقه دوم را می بریم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ما بهتر از حریف بودیم و موقعیت های زیادی را روی دروازه اوراوا ایجاد کردیم اما این فرصت ها نتیجه بخش نبود.
    به گزارش خبرنگارمهرلوکا بوناچیچ که پس از توقف تیمش برابر "اوراوادرز" در کنفرانس مطبوعاتی سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: ما درنیمه اول 4-4-2 بازی کردیم ولی بازیکنان کناری مان وظایف خود را به خوبی انجام نداند.

وی ادامه داد: به هیچ کس نگفتم در این بازی دفاع کند و در کارهای هجومی شرکت نکند اما این هم جز اتفاقات فوتبال و غیر قابل پیش بینی است.

بوناچیچ همچنین تاکید کرد: آنها در نیمه اول فقط دو موقعیت گل داشتند که یکی را تبدیل به گل کردند اما در نیمه دوم با تغییر سیستم و استفاده از آرایش 3 -4- 3 خیلی زود این گل را جبران کردیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: دراین بازی ما فقط شانس نداشتیم وگرنه نسبت به موقعیت هایی که داشتیم نتیجه بهتری می گرفتیم.

وی اضافه کرد: اوراوا تیمی محلی نبود که به راحتی بتوانیم موقعیت روی دروازه آنها ایجاد کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان خاطرنشان کرد: از تعویض هایم راضی ام زیرا بازیکنانی که وارد زمین شدند وظایف خود را به خوبی انجام دادند.

وی اظهار داشت: بعضی وقت ها شرایط به گونه ای رقم می خورد که به اهداف خود در بازی نرسیم. ما بهتر از آنها بودیم ولی متاسفانه موقعیت های ما به ثمر ننشست.

وی در ادامه در مورد دیدار برگشت تاکید کرد: ما درحال حاضر شناخت بهتری نسبت به حریف ژاپنی داریم. قبلا گفته بودم آنها تیم بسیار خوبی هستند ولی ما با امیدواری در بازی برگشت به میدان می رویم.

وی ادامه داد: ما در آسیا تنها یک بار شکست خوردیم. آن هم برابر الاهلی بود و این موضوع نشان می دهد که جایگاه و حق ما حضور در فینال بود.

سرمربی سپاهان اضافه کرد: همیشه سعی می کنم بهترین تیم را به میدان بفرستم. ما در 90 دقیقه اول یک بر یک مساوی شدیم اما همه هدفمان موفقیت در 90 دقیقه دوم است که در ژاپن برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: به بازیکنان هشدار داده بودیم در 15 دقیقه آخر بازیکنان بازتر بازی کنند اما آنها فقط با عمق توجه داشتند و شلوغی میانه دفاع حریف باعث شد موقعیت هایمان آنگونه که می خواهیم موفقیت آمیز نباشد.

بوناچیچ در مورد داوری این دیدار گفت: من هیچ گاه سعی نمی کنم درباره داوری صحبت کنم چون وظیفه من این نیست که در این مورد اظهار نظر کنم.

سرمربی سپاهان درپایان گفت: با فرستادن کاظمی به زمین ابوالهیل و حاج صفی بیشتر در کارهای هجومی شرکت کردند تا به همراه نوکیا و عمادرضا ما با چهارمهاجم به دروازه حریف حمله کنیم. اما بدشانس بودیم که فرصت هایمان به گل تبدیل نشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض کریمی:داور خطای پنالتی مدافع اوراوا را ندید / مصدومیت من جدی نیست

مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: مدافع اوراوا در نیمه دوم روی من مرتکب خطای پنالتی شد که متاسفانه داور از کنار آن به سادگی گذشت.
    به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل اوراوا ردز ژاپن با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: در این بازی دوبار در محوطه جریمه اوراوا متوقف شدم. در صحنه اول خطایی روی من صورت نگرفت اما درمورد دوم بازیکن ژاپنی مرتکب خطا شد که داور آن را ندید.

وی با ابراز رضایت از اینکه گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رسانده است، افزود: این گل حاصل همکاری تیمی بازیکنان سپاهان بود که حداقل حسن آن به نتیجه تساوی کشاندن بازی بود.

مهاجم تیم فوتبال سپاهان تاکید کرد: با این تساوی برگ برنده دست اوراوا ردز است اما با این وجود از انگیزه ما برای بازی برگشت کم نشده است. ما انگیزه زیادی داریم تا برتری در بازی برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا را از آن خود کنیم.

وی تصریح کرد: مصدومیت من جزیی است. یک گرفتگی مختصر در ناحیه پشت پا دارم که گمان نمی کنم مانع از حضورم در بازی برگشت شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •