سوالت تو تکسته چی بود ؟ خوب دقت نکردم الانم که وقته خوابه پس بنویسش سوالو یه بار دیگه . فعلا...
سوالت تو تکسته چی بود ؟ خوب دقت نکردم الانم که وقته خوابه پس بنویسش سوالو یه بار دیگه . فعلا...
نوشته شده توسط PA7
نوشته شده توسط PA7
![]()
خوب در مورده سبکای موجود توی رپ که حرف زیاده ولی معروف تریناشو واست نوشتم اما چند تا دیگه هم هست مثله diss love , party r&b
و نکته ی مهم اینه که اینا تو م.سیقیه رپ فقط دسته بندی میشن ونوعه خاصی از سبکه رپ به ضشمار میان نه اینکه مستقل باشن و زیر مجموعه داشته باشن .
سبکه رپ ای تو پاکره عزیز تو بعضی موارد اوون موقع که شیطون بودی! diss all over بود اما الان ملایمتر شده و به critically نزدیک تر شده گرچه هنوزم نمیتونم بگم دقیقا چه فازیه یه چیزی بینه این 2 تا
و در مورده اشکالاتت هم میتونم بگم که مشکلی نیست ولی یه مقدار کلماته تکراری رو کم کنی
+ قید ها از تکستات استحکامه بیبشتری به بافته تکستت میدی
موفق باشی رفیق.
Last edited by secend life; 13-09-2007 at 14:55.
ممنون Second Life عزیز بالاخره به ماهم گفتی رفیق
راستی در مورد قیدها دقیقا منظورت رو نفهمیدم و البته کلمات تکراری یه تکه برای نمونه از هر کدوم رو به من نشون بده ببینم دقیقا کجا ها رو می گی مرسی
و اینکه یه جایی (فکر کنم پست 44) گفتی سبک تیز و تند! منظورت خود تکست بود یا وزن یا موضوع یا سبک یا...
و راستی Second Life عزیز میشه یه موضوع بدین تا من دیگه تکست چرت و پرت اینجا ندم فکر کنم اینجوری هدفمند ترم بشه
بازم ممنون و بازم لطف کنین و اشکال هام رو بگین!
Mr.S I read your lyric man
!Gusse how much people are your fan
They'r Dre, 2Pac, Yazz and Jay-Zee
Raver from K.C,Papa Doc anda fifty
so Listen to me, can you tell me
why I always feel empty
If my lyrics were something, I was famous
When I write rhyme my words run like a mouse
I jus' build a shelter, When I'm Rave
with The words but it ain't my fave
My mind is too fast
I can't write The words so vast
The words come out
fall on my knees and fade out
so now I'm superstar, I'm number one
like you, sh** but I'm alone
My name has been wrotten on MC's Hearts
If you can erase it, It is a part
?My lyrics are full of adverbs, can you feelin' it
?It's cuza I'm in adverbs can you add verbs in it
Verbs are too hard, I hate them
I jus' use them jus' in real life I like 'em
This is your moment man
show me what' you have in packet wan
خوب رفیق تیکه هایی میزارم واست قید های اضافیه البته نظر شخصیه این میتونی جایگزینبزارین واسشون تو تکستای آیندت.
while I'm only a Punny-Lonely
maybe I only sayin' continuously nonsense
, I'm but you make me crazy
They say I'm crazy, freezy and wany
Mr.Raver is still lonely
.....
در کل کلماته جالبی انتخاب میکنی و این تسلط رو میرسونه ولی یکمی اینا رو کم کنی دیگه تو میشه خدا به قوله خودم پاکر جان نشی از ما جدا!
در مورده تیزی و تندی هم که مواظب باش نبرری!!
اما خارج ا شوخی منظورم به سبکه نوشتنه تکستات بود نوعه انتخابه کلمات و حسی که با خوندنه تکستت آدم میگیره و این که سرعت خونده تکستت تو همه جا نباید یکسان باشه بنا به نوعه کلماتی که انتخاب میکنی سرعتش از x به 2xو بغضی جاها هم به 4x تغییر میکنه
البته این قسمت واسه آهنگسازی رو تکستت بود و ربطی به قضیه تیزی نداشت!!!
خوب موفق باشی رفیق تکست جدیدتم که حرف نداشت مثه همیشه .
the power of god are you
![]()
مرسی Second Life جان شما لطف داری طبق معمول منو شرمنده کردی
چشم حتما رو اونا کار می کنم و باز موضوع ندادی؟؟!!!
راستی یه کم شک دارم وزن تکسام درست باشه چون هر خط خیلی کوتاه و بلند نمیشه؟!
این آسیب نمیزنه به وزن تکست؟!
مرسی از توجهت![]()
رفیق به نکته ی خوبی اشاره کردی بستگی به کششه تکست ت داره اگه تکسته گیرایی باشه زیادو کم شدنه هر خط تاثیره کمی در زیبایی کار داره ولی در صورتی که تو یه فازه معمولی تکست بنویسی مشکل ایجاد میکنه اعصاب خورد کن میشه و تو ذوق میزنه
در کل پیشنهاد میکنم یه تکسته قوی با موزون بودنه جملات هم از نظره آهنگ هم از نظره حجم کلمات میتونه بهترین تکست باشه
که ارزشه ضبطه آهنگ رو همچین تکستایی زیاده
خوب در مورده موضوع هم یه diss love واسه یاز بگو!!!!!!!!!!
نکنی این کارو شوخی بود![]()
فک میکنم حسادت مبحثه جالبی واسه تکست نوشتن باشه اگه میخوای روش کار کن . خوب ما رفتیم لالا صبح باید برم سره کار یه وقت خواب میمونم .
موفق باشی رفیق .
![]()
![]()
مرسی عزیز جان که من رو راهنمایی میکنی خودتم روش کار کن ایشالا یه سری خوب در بیاد
خوابای خوب ببینی![]()
بچهها مرسي، من فكر ميكردم درگيريهام زياده، ولي اتفاقي افتاد كه خيلي بيشتر درگيرم كرد...
ياز داره پدر ميشه...
سروش جان، اين حرف دوست ندارم از اين تاپيك بيرون بره، نري توي تاپبك رپ ياسين تبريك بگي...
همين
عزیز اگه یاد آوری هم نمیکردی چیزی نمیگفتم ولی بازم چشم حله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)