تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 35 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 349

نام تاپيک: کلیه بحث های مربوط به فشرده سازی و برنامه های فشرده ساز در اینجا

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک نوع الگوریتم پیشرفته هست بنام Lempel-Ziv-Markov chain-Algorithm (LZMA) اینها هموشون چندتا پیرمرد هستند !
    خب این الگوریتم الان در z7 استفاده می شه در سال 1998 ابداع شده
    این نوع الگوریتم که از دیکشنری مانند LZ77 هست بسیار جابه که بدونید بیشتر از 1 گیگ رو هم ساپورت می کنه
    چون همون طور که اشاره کردم در حجم بالا سرعت این فشرده سازی بسیار کند می شه

این جدول از روشهای، کتابخانه و سورس های فشرده سازی LZ77 است :

این روش نیاز به دانستن ریاضیات بسیار پیشرفته دارد این فرمول محاسبات این الگوریتم است

من شخصا عقیده دارم معکوس این الگوریتم به افزایش سرعت پردازش موتور های جستجوی اینترنتی در سطح چیزی مثل گوگل کمک بسیاری خواهد کرد
    به تصویر زیر نگاه کنید تا درک بهتری از آنچه که دیکشنری فشرده سازی می نامیم داشته باشید
    وقتی فایل فشرده می شود متغیرهای مشابه دسته بندی می شوند که چنانچه دسته های بزرگ مشابه بیشتر باشند فشرده سازی درصد بیشتری دارد
    یعنی اگر مثلا سه دسته ی 8 تایی موجود باشه همه با یک کاراکتر از دیکشنری تخصیص داده می شنود واگر تعداد کاراکتر ها ی مشابه در دسته های کمتری باشد فایل در فشرده سازی تغییری نمی کند
    اما اگر تعدد کاراکتر دیکشنری بالا باشد یعنی مثلا بجای 1024 از چندین برابر اون استفاده کنید کمپرسور باید بارها و بارها در دسته های مختلفی بدنبال مشابه دسته بگردد و این جستجوی بالا به پردازند و حافظه ی مجازی فشار زیادی وارد می کند و عمل تطبیق کند انجام می شود
    بطوریکه معمولا برای حجم ها ی بالاتری از 1-2 گیگ از الگوریتم های با دیگکشنری بالا استفاده نمی شود :

موفق باشید __________________

ویرایش شد
    Jalal

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز با یک نرم افزار فشرده ساز جدید برخوردم که خدمت شما عزیزان معرفی می کنم.

بهترین نرم افزار البته از نظر محبوبیت و بعد از نرم افزار WinRAR است.کارایی بیشتری از نرم افزار های Compressor دیـــگر دارد و رقیب سر سختی برای 7-Zip می باشد.نرم افزاری که می خواهیم معرفی کنیم قابلیت فشرده سازی را داراست و در کـــل ساخت Package ها را بر عهده دارد.File2Pack نام این نرم افزار است که بسته هایی با فرمت .F2P می سازد و قادر است دیگر فرمت ها را نیز از قبیل : Gzip - RAR – Ace – Zip – Tar – Cab را پشتیبانی کند.این نرم افزار حجم برنامه ها را به بهترین وجه پایین می آورد.همچنین به کاربر این امکان را می دهد تا در بسته هایی که می سازد مشخصات دلخواه خود را در آن جایگزین کند.
    این نرم افزار دارای ظاهری زیبا است و بسته هایی ساده و زیبـاتر تولیـد می کنـد.قابـلیت Export و Import را به صـورت حـرفــه ای داراست و امکان دسترسی به گزینه های خود را بر اساس ویندوز تنظیم کرده تا کاربر به مشکلی بر نخورد.این نرم افزار تمامی Package های خود را با فرمت .exe می سازد.
    نام نرم افزار :file2pack
    دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت نرم افزار :
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ویژگی های یک فشرده ساز خوب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Silence so loud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

10 3 تا سوال در مورد WinRAR

سلام
    من 3تا سوال و مشکل در مورد WinRAR داشتم که گفتم بیام اینجا بپرسم
    تا دوستان کمک کنند
    1-به عکس نیگا کنید!! اونجائیی رو که قرمز کردم چجوری درست میکنند؟با خودWinRAR میشه یا نرم افزار اضافی میخواد؟
    میشه توضیح بدین

2-به عکس نیگا کنید!!!اونا یی رو که تو کادر قرمز انداختم معنیش چیه؟
    میشه توضیح بدین

3-به عکس نیگا کنید!!!(ببخشید دیگه این آخری یه)اونائی رو که با فلش قرمز نشون دادم چجوری کردند؟
    یعنی چجوری فونت و اندازه و... تغییر میدن؟
    عکس کناری رو که با فلش آبی نشون دادم چجوری تغییرش دادن؟
    میشه توضیح بدین

ممنون

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

بابا عکس!
    درمورد سوال اولت که وقتی add to archiveکردی از قسمت کامنت می تونی متنی را وارد کنی اما راجع به موردی که اشاره کردی فقط بعضی فونت ها که از کد اسکی های ویژه استفاده می کنند و قابلیت انعطاف بالایی دارند می تونند چنین نمون هایی رو ایجاد کنند یک مثال ساده عرض کنم مثل سیمبل هایی که در ورد استفاده می شه که برای سیمبل ها فونت های مخصوص هست
    حالا اگه دوستان فکر یا نظر دیگه ای دارند می شنوم...

سوال دومت باید درموردش بگم قسمتی که اشاره نمو دی سرنام واژه یا بهتر بگم این عبارتهcyclical
    redundancy cheech

درمورد قسمت سوم سوالت اطلاعی ندارم سایر دوستان راهنمایی کنن منم یادم بگیرم.

الان به shahediو wordistپی ام می دم ببینم کدومشون می یان جواب بدن!!!!!!!!!!!!!
    چون سوالت برام جالب بود .... پی ام می دهیم!
    Last edited by [ali]; 17-01-2008 at 20:47.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

1

سلام
    علی جان مطمئن باش من و یا جناب wordistوقتی به انجمن سر بزنیم و سوالی را بلد باشیم حتما پاسخ می دیم اما من این سوال را ندیده بود دوست من پاسخ سوال سومت فقط 6 عکس ناقابل با یک آموزش می خواست!!

خوب بریم سر اصل مطلب اول اینو بگم من تمام لایسنس اگریمنت و عنوان را فارسی زدم تا دوستان ببینید درمورد فارسی بودین لایسنس اگریمنت چه اتفاقی می افته انگلیسی رو که همه بلند در ضمن لطفا به محتوای لایسنس اگریمنت دقت کنید چون تماما باید مو به مو اجرا بشه!!

اول لوگو را تهیه می کنیم(درموردش در قسمت های بعدی توضیح دادم)

توجه تصویر ها بعد از لوگو با عنوان 1 در نظر گرفته شده
    بعد از این که تیک creat SFXرا زدید مطابق تصویر 1 به سربرگ Advanceرفته و گزینه مشخص شده را برگزینید.

در تصویر دوم توافق نامه و محوتیات آن را تنظیم می کنید.که به دلیل گذاشتن تصویر چون تمام قسمت ها مشخص شده احتیاج به توضیح بیشتر نداره

در تصویر سوم لوگویی که می خوایم قرار بگیره در گوشه ی راست را با کلیک روی Browsبرمی گزینیم.توجه داشته باشید فرمت عکس حتما bmpباشد.

در قسمت بعدی می توانید آیکنی برای فایل exe ای که می خواهید تولید کنید انتخاب کنید
    نتیجه ی کار را با هم نظاره می کنیم

سایر تنظیمات برای ایجاد یک آرشیو فشرده را در تب های دیگر می توانید تنظیم کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

nدرمورد سوال سوم قسمت دوم هم بدین گونه عمل کنید
    در ضمن همونطور که مشخص کردم می تونید از لینک هم استفاده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Silence so loud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از دوستان
    میخواستم بگم که:
    1-به سوال اول من ناقص جواب دادین ها!!!راهنمائی کردین ولی نگفتین که چجوری میشه مثلا نوشت:
    M I X I R A N
    2-این قسمت به چه دردی میخوره؟
    3-راستش:
    -بعد آپلود کردن یادم افتاد که سایز عکسها گنده هستش دیگه بی خیالش شدم
    -من نمیدونستم که یه همچین جائی برای بحثهای فشرده سازی هستش
    خب:
    آره لایسنس اگریمنت فارسی چرا اینطوری میشه؟
    یادم رفته بود اینو بپرسم!!!

یادم رفت بگم:
    این پیغام رو میده:
    File not shared

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مشکل متصل کردن فایل های rar

سلام
    من چد وقت پیش یه فیلم دریافت کردم که به صورت zip شده و در حدود 8 قسمت در اومده بود ، و هر کدوم از part ها حدود 100 mb حجم داره ولی وقتی اون ها رو باز می کنم error میده
    مشکل چیه ؟
    ( یه عکس گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشین )

حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مشکل متصل کردن فایل های rar

سلام
    من چد وقت پیش یه فیلم دریافت کردم که به صورت zip شده و در حدود 8 قسمت در اومده بود ، و هر کدوم از part ها حدود 100 mb حجم داره ولی وقتی اون ها رو باز می کنم error میده
    مشکل چیه ؟
    ( یه عکس گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشین )

حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟

کد:
    توجه کنید ، با اینکه 100 مگا بایت فضا اشغال کرده ، ولی باز هم چیزی درون پوشه اش نمایش نمی دهد

ویرایش شد
    Jalal
    Last edited by Jalal; 23-01-2008 at 17:35. دليل: سایز بزرگ عکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •