رو دستش گوشی نیست !!!![]()
رو دستش گوشی نیست !!!![]()
به نظر من ان95 (البته اگر باتري ضيفش را در نظر نگيريم)خوب است.
جناب avax شما میدونین چه تاپیک بی معنایی زدین
یه دفعه بگین گوشی های نوکیا رو کسی نگیره
تاپیک جمع بشه بهتره
راست میگه... هیچ گوشی کامل نیست!جناب avax شما میدونین چه تاپیک بی معنایی زدین
یه دفعه بگین گوشی های نوکیا رو کسی نگیره
تاپیک جمع بشه بهتره
مسخرس!! این تایپیکو خوندم کفری شدم!!!
بابا یعنی چه!! اینو نخر اونو نخر!!!!! شرمنده ها اما به هیچکس ربط نداره که اونیکی چی میخواد بخره بعدشم اگه گوشی اینجوری افتضاح بودا نوکیا باید جمع میشد!!!!! کی میگه 7610 موزیک پخش نمیکنه؟؟؟!!! کیفیتش به؟؟؟! اخه تو 7610 رو با ان73 موزیک مقایسه میکنی؟؟؟؟! که چی؟ بابا بنده خدا پولش نمیرسه گوشی بالا بخره میخواد 7610 بخره بعدشم اون وقتی که 7610 معرفی شده بود جنابعالی نمیفهمیدی موزیکال چیه! آخه برادر من ژیانو که نمیشه با مرسدس مقایسه کرد!!! هرکدوم موقع خودش یه شاه بوده 5سال دیگه ها! که ان.......میاد باید بگی 95 مزخرفه؟ نمیشه که هرچی توی جای خودش یه نوعه! واقعا تایپیکت خیلی مزخرفه!!
عزیزم اولا اینکه توهین نکن دوما اینکه ما داریم مشکلات بعضی از گوشی هارو میگیم که ملت باخریدنشون پولشونو تو جوب نریزن سوما بحث 7610 شد من این گوشیوخریده بودم تا خیر سرم با هدفونش mp3 گوش کنم که فهمیدم انگار پولمو ریختم دور قبلش p900 داشتم که راحت اینکارو میکردم منضورم اینه که هرکی میخواد به این دلیل گوشیه 610 7بخره با اون پول مثلا بره k750 بخره....آقاhamid اینجا جای گفتگو هست نه مسخره کردن وتوهین کردن بد جوری از دستت ناراحت شدم
برای بنده به شخصه خیلی عجیبه که یکی میاد و میگه w810 از k750 بدتره
ما بارها اینا رو با هم مقایسه کردیم و همیشه 810 یه سر و گردن از 750 بالاتر بود
متاسفانه این گوشیها انواع مختلفی دارن گاهی اوقات یه 750 از 750 دیگه کم میاره ! جل الخالق !
پس بنابراین نظر دقیق و حتمی نمیشه داد.
راست میگه
من یه w810 دیدم که کیفیت دوربینش بسیار پایین بود
تمام تنظیماتش رو هم نگاه کردم درست بود
واقعا معلوم نیست که چی هستن
از گوشی های چینی بیشتر از این انتظار نمیره
خداییش ساسان جون نامردی نکن کیفیتش خیلی خوبه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)