تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 75

نام تاپيک: مدلهاي جديد معرفي شد

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرفتو قبول دارم چون گوشی خودمو 2 بار گرفتن و تمام گوشی رو ریختن بیرون تا ببینن کلیپی چیزی پیدا میکنن که ضایع شدنو هیچی پیدا نکردن ولی در کل با حرف 100 درصد موافقم
    چطوری چک کردن؟ با کامپیوتر یا دستی؟ راه چاره ای هست؟ من دلم 8 گیگ می خواد. اگه بگیرن چی میشه ؟(یه چیزی هم پیدا بکنن!)
    یه کم توضیح بده. از تجربه هات استفاده می کنیم.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ........

چطوری چک کردن؟ با کامپیوتر یا دستی؟ راه چاره ای هست؟ من دلم 8 گیگ می خواد. اگه بگیرن چی میشه ؟(یه چیزی هم پیدا بکنن!)
    یه کم توضیح بده. از تجربه هات استفاده می کنیم.
    سلام عزیز در رابطه با این موضوع باید بگم هم با کامپیوتر چک می کنن هم با خود گوشی چون می ترسن برنامه ریخته باشی که بتونی هیدن کنی
    در رابطه با عکس زیاد کاری ندارن ولی اگه عکس ها ایرانی باشه چرا یه گیری میدن
    در رابطه با کلیپ اگه خارجی باشه ( میدونین منظورم چیه که ) گیرشون اونقدر نیست که در مورد کلیپ ایرانی میدن در مورد کلیپ ایرانی اول اینکه میگن از کجا اوردی دوم اینکه گوشیتو میگیرن و برات پرونده درست میکنن شنیدم اگه برای بار دوم بگیرنت زندان داره چون این حرف رو از یک آدم اینکاره پرسیدم
    در رابطه با گوشی خودم هم آره من گوشیمو گرفتن ولی چیزی پیدا نکردن یک بار هم که گرفتن با دوست دخترم بودم موقعی که افسره صدام کرد که برم پیشش گوشیمو دادم دست دوست دخترم و گفتم هرچی دارم پاک کن چون پر پر بودم
    ولی الان یه چند وقتی هستش که تا کلیپی عکسی دستم میرسه مستقیم میریزم تو کامپیوتر چون دیگه حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم امیدوارم هیچ کدوم از شما ها به مشگل نخورید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساکن کجایی و چند سالته؟ نمی شه طوری encript کرد که باز نشه؟! دفعه اول واقعا چیزی نداشتی یا کارشون رو ساخته بودی؟ خوب میدونی...منم اینکارم!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه...کجاها چک می کنن؟ ایا search می کنن؟ افسر معمولی بود یا مخصوص این کارها بود؟
    در ضمن دگمه ویرایش رو میزنم firefox و explorer هر دوشون هنگ می کنن! فکر کنم اشکال از خود سایت باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه مموری نداری؟! چرا از اون استفاده نمی کنی تا زود درش بیاری؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من ساکن تهرانم و 22 سالمه دفعه اول هیچی تو گوشی نداشتم دفعه دوم هم که پر پر بودم توی حافظه گوشی save کرده بودم درست از شانس منم همون روز گیر دادن
    در رابطه با مموری هم باید بگم در حال حاظر چون گوشیم E65 هستش و اگه بخوام مموری رو در بیارم باید در باتری رو وا کنم که این کارا طول میکشه پس نمیشه سریع این همه کار رو انجام داد پس بهتره که هر چی درم بریزم تو کامپیوتر.
    ولی در حال حاضر یه کلکی زدم که جالبه یه رم اضافه خریدم و اونو گذاشتم تو جیبم اگه خواستم به کسی بلوتوث بزنم یا کلیپی ببینیم اونو میزارم توی گوشی و هر وقت که کارم تموم شد ور میدارم و میزارم تو جیبم و هیچ کسی هم کاری نمی تونه داشته باشه به کار من

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از یه مموری جداگانه استفاده می کنم...در ضمن نمی تونی اونا رو تو inbox مموری نگه داری؟ ضریب اطمینانش بالاست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض montorolav80

اقا کسی اطلا عی در مورد v80داره یه گوشی خریدم که لنگشو تا حالا ندیدم

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

منم از یه مموری جداگانه استفاده می کنم...در ضمن نمی تونی اونا رو تو inbox مموری نگه داری؟ ضریب اطمینانش بالاست.

این مشکل واسه من پیش نیومده ولی از کسایی که گوشیشون رو گرفتن شنیدم که اکثر کسایی که چک می کنن تخصص ندارن و با یه رمزگزاری نرم افزاری میشه جلوشون رو گرفت.راه دیگه زیپ کردن و پسورد گزاریه که اگه طرف یکم بارش باشه سریع لو میری!!! inbox مموری هم با فایل منجر ها به راحتی قابل دستیابیه!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل واسه من پیش نیومده ولی از کسایی که گوشیشون رو گرفتن شنیدم که اکثر کسایی که چک می کنن تخصص ندارن و با یه رمزگزاری نرم افزاری میشه جلوشون رو گرفت.راه دیگه زیپ کردن و پسورد گزاریه که اگه طرف یکم بارش باشه سریع لو میری!!! inbox مموری هم با فایل منجر ها به راحتی قابل دستیابیه!
    ولی به نظر میاد مدتی هست دیگه سخت نمی گیرن... مورد تازه ای نشنیدم... شما چی میگین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •