نه كاملا رايگانه
اصلا ارزش پول گرفتنو نداره چون همچين چيز مالي نيست
نه كاملا رايگانه
اصلا ارزش پول گرفتنو نداره چون همچين چيز مالي نيست
بدک نبود ولی همچین هم جی پی اس نیستا
توو تبریز هم کار میکنه خیلی وقته ، یه پنج شش ماهی میشه !
طرفای راهنمایی ( East Azarbayjan Telecomunication ) بالاتر از دانشگاه سراسری ( Electrical Department ) کار میکنه
خوبه اینجا انجمن موبایله وگرنه چی می شد ... آقای مسوول اسم این تاپیک رو عوض کنید ... تا با یک عنوان غلط ... آموزش و اطلاعات غلط پخش نشه ....
این GPS که نیست هیچی ... فایل آموزشی خاصی نمی خواهد شما تو هر گوشی می تونی تو تنظیماتش فعال کنی اگر شبکه این امکان رو داشته باشه برات میندازه که بیشتر به cell Info معروفه ... در حقیقت یه پیامک پنهان که از اون دکلی که داری آنتن میگیری روی گوشیت میاد ... اصلا هم به موقعیت یابی کمک نمی کنه و بستگی داره اسم اون دکل رو چی بذارن ... مثلا اگر اسم دکل ( یا همون اطلاعات دکل) تو میدون امام حسین رو بذارن میدان انقلاب ... روی گوشی میدان انقلاب میفته ... اینکه GPS نیست ... gps یه دستگا ههای مخصوص می خواد که خوبش حدودا 500 تومان آب می خورد ... همه اطلاعات رو هم از ماهواره می گیره و الان نه تو ایران که توی کل جهان است..
معمولا تنظیمات این قسمت تو گوشی های مختلف فرق می کنه اما به 3 گروه اصلی تقسیم می شن :
یا باید تو پیامها و تنظیمات پیام اونو فعال کنید
یا تو تنظیمات صفحه نمایش باید اونو فعال کنید
یا تو تنظیمات شبکه باید اونو فعال کنید
مثلا تو گوشی p990 تو قسمت پیام ( message) می تونید فعالش کنید ...
تو گوشی ها نوکیا معمولا تو قسمت صفحه نمایش یا تنظیمات شبکه است ...
تو برخی سامسونگ ها تو قسمت پیام و قسمت Broadcast messages است ...
در هر صورت تو بیشتر گوشی ها با نام cell info شناخته می شه ..
از مدیر این قسمت میخوام اسم تاپیک رو اصلاح کنند ..
دوستان من یه سوال برام پیش اومده البته ربطی به این موضوع نداره چطوری رو فایل pdf پسورد گذاشته میشه راهنماییم کنید
و اینکه من گوشیم ارکسونه همه کاراشو کردم ولی راه نیوفتاد که نیوفتاد
تو تهران هنوز راه نیوفتاده
این جی پی اس
![]()
خدایی تو خیلی باحالی![]()
شما همون انرژی هسته ای رو داشته باشید
من كه تا حالا امتحانش نكرده بودم ولي اميدوارم توي اصفهان هم جواب بده
بهرحال از ارسال اين پست ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)