تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 228

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 3110

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم
    صدا در اسپیکر چطوره در حد چه گوشی هست؟
    پایین بودن کیفیت تصویر خیلی به چشم میاد؟
    هنذفری چطوره ؟
    قیمتش الان چنده ؟
    نصب نرم افزار چگونه هست بالای 1mb نصب میشه روش؟
    ممنون
    صدای اسپیکرش بلنده و بعیده تماسی رو از دست بدین ! و کیفیت مناسبی داره ( نه عالی )
    تو هدفونم همینطور صداش هم بلند هم با کیفیت و شفافه ( تو رنج قیمت خودش واقعا خوبه )
    ببین خوب با توجه به اینکه سایز ال سی دیش تقریبا هم اندازه ی K750 هست و رزلوشنش پایینتره قطعا تفاوت احساس میشه ! اما اگه یه تم زیبا و والپیپر با کیفیت بذاری اونقدرا به چشم نمیاد به هر حال واسه کسی که ال سی دی با کیفیت میخواد گزینه ی خوبی نیس ! البته یه خوبیم داره ال سی دیش که زیر نور آفتاب قابل خوندنه ...
    قیمتشم باید 140-145 باشه
    نرم افزار رو که رو گوشی های جاوای سطح بالاتر از اینم مثه 6300 هم بالاتر از 1 مگ نصب نمیشه چه برسه این ! کلا نوکیا تو این زمینه مشکل داره !

داره خودمونی میشه hatef_motahhary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران گرمسار

پيش فرض

ال جی با رزولیشن 320 در 240 و 262000 رنگ و دوربین 2 مگاپیکسل و امکانات فوق العاده با کارت میکرواس دی رایگان با ضمانتنامه معتبر زیر 160 تومنه....نباید فقط به نامها توجه کنیم....چون پیکان هم با وجود نقاط ضعف زیاد فروش خوبی تو این مملکت داشت(متاسفانه) من خودم سامسونگ دی 900 آی دارم که خیلی راضیم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Siemens!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

ال جی با رزولیشن 320 در 240 و 262000 رنگ و دوربین 2 مگاپیکسل و امکانات فوق العاده با کارت میکرواس دی رایگان با ضمانتنامه معتبر زیر 160 تومنه....نباید فقط به نامها توجه کنیم....چون پیکان هم با وجود نقاط ضعف زیاد فروش خوبی تو این مملکت داشت(متاسفانه) من خودم سامسونگ دی 900 آی دارم که خیلی راضیم....
    اینا ایرانی هستن و بدرد نمیخورن تازه شما سری 40 نوکیارو میزنی به ال جی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

صدای اسپیکرش بلنده و بعیده تماسی رو از دست بدین ! و کیفیت مناسبی داره ( نه عالی )
    تو هدفونم همینطور صداش هم بلند هم با کیفیت و شفافه ( تو رنج قیمت خودش واقعا خوبه )
    ببین خوب با توجه به اینکه سایز ال سی دیش تقریبا هم اندازه ی K750 هست و رزلوشنش پایینتره قطعا تفاوت احساس میشه ! اما اگه یه تم زیبا و والپیپر با کیفیت بذاری اونقدرا به چشم نمیاد به هر حال واسه کسی که ال سی دی با کیفیت میخواد گزینه ی خوبی نیس ! البته یه خوبیم داره ال سی دیش که زیر نور آفتاب قابل خوندنه ...
    قیمتشم باید 140-145 باشه
    نرم افزار رو که رو گوشی های جاوای سطح بالاتر از اینم مثه 6300 هم بالاتر از 1 مگ نصب نمیشه چه برسه این ! کلا نوکیا تو این زمینه مشکل داره !
    دست شما درد نکنه فقط یه سوال دیگه
    اشکالات کوچک آزاردهنده نداره هرچقدر هم کوچک باشه بگید خیلی برام مهمه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دست شما درد نکنه فقط یه سوال دیگه
    اشکالات کوچک آزاردهنده نداره هرچقدر هم کوچک باشه بگید خیلی برام مهمه
    والا اشکال خاص سخت افزاری یا نرم افزاری واسه من که نداشته ! البته خوب مثلا نصب نشدن فایلایه بالایه 1 مگ که خوب یه مشکل قدیمیه تو گوشی های نوکیا ممکنه واسه بعضیا هم مهم باشه ولی خوب من نیازی به برنامه های بالای 1 مگ مثه دیکشنری ندارم واسه همین واسم مشکل مهمی نیست !
    از نظر سخت افزاریم 2 تا ضعف داره 1- در باطری یه کم سخت باز میشه 2- مموری زیر باطری قرار میگیره و در واقع هات سوآپ نیس ( یعنی باید گوشی رو خاموش کنی تا مموری رو در بیاری ) ولی خوب واسه من زیاد مهم نیس چون چندان نیاز به این کار ندارم ...
    ضمنا باطریش واقعا خوب جواب میده و از این نظر خیلی راضیم ازش بدنه ی محکمیم داره ...
    نمیدونم قبلا گفته بودم یا نه ولی ( مثه گوشی های سیمبین ) حالت اکتیو استند بای هم داره...
    بقیه ضعفها و مزیتاشم که قبلا بهتون گفتم !
    باز اگه سوال خاصی داشتی در خدمتم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم این کابل mini usb همون کابل mp3 player هاست و اینکه میشه من از کابل mp3 player خودم برای این گوشی استفاده کنم.
    در ضمن اگر این کابل فرق داره قیمتش حدودا چقدره؟
    از نابخشوده و بقیه دوستان هم برای تمام اطلاعاتشون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم این کابل mini usb همون کابل mp3 player هاست و اینکه میشه من از کابل mp3 player خودم برای این گوشی استفاده کنم.
    در ضمن اگر این کابل فرق داره قیمتش حدودا چقدره؟
    از نابخشوده و بقیه دوستان هم برای تمام اطلاعاتشون ممنونم
    اولا خواهش میکنم !
    ثانیا پرت Mini USB یه پرت استاندارده که که تو بعضی گوشیا ( بیشتر نوکیا ) و بعضی دوربینهای دیجیتال و برخی MP4 Player ها و ... وجود داره ! هیچ مشکلی نداره من خودم از کابل دوربینم برای گوشی استفاده کردم ! قیمتشم فکر میکنم حدود 4-5 تومن باشه ( البته قیمت دقیق ندارم )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

والا اشکال خاص سخت افزاری یا نرم افزاری واسه من که نداشته ! البته خوب مثلا نصب نشدن فایلایه بالایه 1 مگ که خوب یه مشکل قدیمیه تو گوشی های نوکیا ممکنه واسه بعضیا هم مهم باشه ولی خوب من نیازی به برنامه های بالای 1 مگ مثه دیکشنری ندارم واسه همین واسم مشکل مهمی نیست !
    از نظر سخت افزاریم 2 تا ضعف داره 1- در باطری یه کم سخت باز میشه 2- مموری زیر باطری قرار میگیره و در واقع هات سوآپ نیس ( یعنی باید گوشی رو خاموش کنی تا مموری رو در بیاری ) ولی خوب واسه من زیاد مهم نیس چون چندان نیاز به این کار ندارم ...
    ضمنا باطریش واقعا خوب جواب میده و از این نظر خیلی راضیم ازش بدنه ی محکمیم داره ...
    نمیدونم قبلا گفته بودم یا نه ولی ( مثه گوشی های سیمبین ) حالت اکتیو استند بای هم داره...
    بقیه ضعفها و مزیتاشم که قبلا بهتون گفتم !
    باز اگه سوال خاصی داشتی در خدمتم !
    نه ممنون واقعا به قیمتش میارزه اما 1 رقیب سرسخت داره w300 اما من اینو بیشتر میپسندم فکر کنم همینو بگیرم

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

به نظر شما اگه دوربین رو بذاریم کنار
    3110 بهتره بخرم یا e250 سامسونگ؟؟؟

ممنون میشم اگه جواب بدین!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

به نظر شما اگه دوربین رو بذاریم کنار
    3110 بهتره بخرم یا e250 سامسونگ؟؟؟

ممنون میشم اگه جواب بدین!!
    از نظر دوربین و باطری 3110 بهتره اما به هر حال E250 هم گوشی ارزون و خوب و شیککیه ! از نظر امکانات به هم نزدیکن دیگه بستگی به سلیقت داره که ظاهر کدوم رو بیشتر میپسندی !

نه ممنون واقعا به قیمتش میارزه اما 1 رقیب سرسخت داره w300 اما من اینو بیشتر میپسندم فکر کنم همینو بگیرم

درسته W300 هم گوشیه خوبیه به هر حال سری W هستش ! با توجه به امکانات نزدیک به هم این دوتا دیگه بیشتر بحث سلیقست ! من به شخصه از گوشی های تاشو خوشم نمیاد !
    در کل اگه بین E250 و 3110 و W300 بخوام مقایسه کنم ( امکانات و ظاهر ) از نظر من :
    1- 3110
    2- W300
    3- E250

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •