اقا سلام!ارسنال دیشب با اسلاویا پراگ چند چند کرد؟؟؟برد یا مساوی کرد!میدونم باخت توی کار این تیم نیست!!
اقا سلام!ارسنال دیشب با اسلاویا پراگ چند چند کرد؟؟؟برد یا مساوی کرد!میدونم باخت توی کار این تیم نیست!!
البته اسم تیم حریف رو فراموش کردم!!ممکنه اسلاویا نباشه!!!یادم رفت!!دیشب بعد از بازی رنجرز و بارسلونا خوابم برد!!!!
راديو بي بي سي پس از پيروزي چشمگير آرسنال مقابل اسلاوياپراگ اين تيم را غير قابل مهار خواند.
آرسنال سهشنبه شب در مرحله گروهي ليگ قهرمانان با 7 گل اسلاوياپراگ را در هم كوبيد تا با اقتدار در صدر گروه قرار بگيرد.
بخش ورزشي راديو بي بي سي كه از جشنواره گل توپچيها به وجود آمده بود اعلام كرد: "اين تيم بينظير و غير قابل مهار است. شاگردان آرسن ونگر هر كاري كه دوست دارند انجام ميدهند و هيچ تيمي هم توان مقابله با آنها را ندارد."
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال به دنبال اين پيروزي خيره كننده شاگردانش در خانه در جمع خبرنگاران گفت:" ما تنها ميخواستيم از اين بازي 3 امتياز به دست بياوريم و فوتبالي تماشايي را به نمايش بگذاريم اما هرگز تصور نميكرديم اين جدال را با اين نتيجه به پايان برسانيم. همه چيز بر وفق مراد ما بود. ما اولين شانس خود را به گل تبديل كرديم و همين گل شرايط به ثمر رسيدن ديگر گلهاي تيم را مهيا كرد
Last edited by R10MessiEtoo; 28-10-2007 at 21:41.
مع مع مع معععععععععععع!!!وجدانا 7 تا زدش!!!!بابا مذهبش!!!اگه ارسن رو دیدم حتما یه بوس ازش میبرم!!!درود بر ارسنال و ارسنالیها!!!
حیف شد بازی رو ندیدی. دقیقه 62 وقتی بازی 0-6 بود ونگر 3نفر رو با هم تعویض کرد تا یکم آرسنال آروم بشه در غیر اینصورت تعداد گلها از 10 تا رد میشد! یه جورایی میشه گفت به مربی اسلاویا رحم کرد وگرنه اون مربیه عمرا میتونست تیمشو جمع کنه.
نکته جالبی که وجود داشت این بود که ونگر در تمام طول بازی قیافه عبوسشو حفظ کرد مثل همه بازیهای قبلی.
امسال تو هر جامي شركت كنيم اون جام به تصاحب خودمون در مياد.(انشاالله)
خيلي دوست دارم تو جام باشگاهها به بارسلوناي نامرد بي همه چيز بخوريم و لولش كنيم توي همديگه.
ممنون.![]()
لیگ برتر که برامون رزرو شده لیگ قهرمانان هم میریم پوست اون بارسلونای امپریالیست و بدرنگ رو میکنیم ترجیحا 0-6![]()
اميدوارم كه هماهنگيشونو همينطور حفظ كنند.اون بازيهاي ملي كه وسط بازيهاي باشگاهي ميفته خيلي تاثير منفي روي هماهنگيشون ميزاره.بازي با بولتون رو ديديد كه هماهنگ نبودند.البته باز هم بردند ولي خوب هميشه اينطور نميشه اگر هماهنگ نباشن.
Last edited by Dr.Afzali; 25-10-2007 at 02:32.
چرابارسا؟![]()
من بعد بارسلونا عاشق نوع بازي آرسنال و مخصوصا ونگر هستم. نمي دونم دليلتون براي تنفر از بارسا چيه شايد بخاطر هانري، اما هم ونگر و هم خودش قبول كردند كه خيلي به نفع آرسنال شد. چون تيم مدام در حال جوونگرايي بود و كوچكترهاي تيم از تي تي مي ترسيدند.
اگر هم اون فينال دوسال قبل رو ميگيد. بابا خدايي حق بارسا بود. تا حالا همچون بازي اي از آرسنال نديده بودم و نديدم كه 10 نفرو بريزن رو خط دروازه.
يك توضيح هم در مورد جامها بدم. ببينيد امسال بايد تمام تمركز ونگر روي يك جام باشه. يعني مثلا اگر ليگ برتر رو مي خواد نبايد بقيه جامها رو جدي بگيره تا مثل پارسال يهو از همش حذف نشيم. آخه تيم جوونه و كشش اين همه مسابقه رو نداره. وسطاي فصل به اين حرف من مي رسيد![]()
1.از بارسلون متنفر نیستم ازش خوشم نمیاد(ولی زنده و مردش به صدتا رئال میارزه)
2.اتفاقا از کار ونگر خوشم اومد هم هانری رو به بارسلون قالب کرد هم تیم رو سبک کرد
3.آره بد فینالی بود بارسلون روی دور بود و آرسنال رو تخت مرده شور خونه
4.انقدر نیمکت پرباره که نگران نباشیم از همه چی دو تا داریم!!
5. با این اوضاع بارسلون معجزس به فینال برسه ولی اگر برسه زنده زنده میخوریمش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)