من که چیزی نگفتم سارینا خانوم. کاری نداشت واسه شما که به همین راحتی مخالفت کردی.![]()
من که چیزی نگفتم سارینا خانوم. کاری نداشت واسه شما که به همین راحتی مخالفت کردی.![]()
من که چیزی نگفتم سارینا خانوم. کاری نداشت واسه شما که.
به همین راحتی مخالفت کردی.
همه دوستان: بابا 1 هفتست تاپیک مسابقه زدین, چیکار میکنین. یه موضوع مشخص کردن اینقدر سخته.
Last edited by interior_design; 30-08-2007 at 21:03.
چرا پولیش نکنیم
همین شما ها هستین که به خاطر نداشتن قدرت ریسک در زندگی هیچ پیشرفتی نمی کنین
به هر حال
من فکر نمی کنم اگه پولی نباشه شرکت کنم
البته شایدم انتظار من از سایرین یه ذره زیاده
به هر حال هر 100 سال یه بار یه هیتلر به دنیا می اد
واقعا امروز خیلی جفنگ نوشتم شما به گندگی خودتون ما رو ببخشین
من مخالفت نکردمفقط می گم نظر همه شرطه ..... وگرنه با موضوعی که انتخاب کردی هیچ مشکلی ندارم .
آره خداییش امشب تکلیفشو معلوم کنیم .![]()
مگه من گفتم نظره بقیه شرط نیست سارینا خانوم. من که خودم تنهایی نمیخوام تو مسابقه شرکت کنم که![]()
این رو که می نویسم جواب امضات:
آن چه که هستی هدیه پلانگتون ها به توست و آنچه که خواهی شد هیچ مهم نیست پس بی خیال باش
دلیل این هم که اصلا مهم نیست چه می شوی این هست که
هر غلطی که بکنی خودت و سایر موجودات با توجه به شرایط به بهترین حالت تکامل پیدا می کنند
واقعا امروز حالم بده دیگه از جفنگ عبور کردم
دوستان عزیز اگه همه با میز موافقین بگین وگرنه یه سوژه دیگه انتخاب کنیم.![]()
دوست عزیز اینجا ما واسه مسخره بازی جمع نشدیم. شما هم اگه حالت خوب نیست میتونی بری یه جا دیگه.
می بخشیدا ... یعنی شما فکر می کنی اگه پولیش کنیم ، پیشرفت می کنیم . بعد ربطش چیه ؟چرا پولیش نکنیم
همین شما ها هستین که به خاطر نداشتن قدرت ریسک در زندگی هیچ پیشرفتی نمی کنین
من شدیدا با این نظرت مخالفم .
شما حالت خوبه ؟آن چه که هستی هدیه پلانگتون ها به توست و آنچه که خواهی شد هیچ مهم نیست پس بی خیال باش
دلیل این هم که اصلا مهم نیست چه می شوی این هست که
هر غلطی که بکنی خودت و سایر موجودات با توجه به شرایط به بهترین حالت تکامل پیدا می کنند
واقعا امروز حالم بده دیگه از جفنگ عبور کردماصلا معلوم هست چی نوشتی ؟
برای مسابقه هم من با میز موافقم .
خوب بالاخره یه نفر موافقت کرد.بقیه دوستان هم لطف کنن موافقت یا عدم موافقتشون رو اعلام کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)