نخیر دوست من فقط کافیه کشویی گوشی باز باشه و تقریبا به حالت 45 درجه گوشی دستتون باشه و با اجرای برنامه بعد از مدتی شما میتونید از جی پی اس گوشیتون استفاده کنید
نخیر دوست من فقط کافیه کشویی گوشی باز باشه و تقریبا به حالت 45 درجه گوشی دستتون باشه و با اجرای برنامه بعد از مدتی شما میتونید از جی پی اس گوشیتون استفاده کنید
Last edited by moby; 27-10-2007 at 22:49.
منم همین کارو می کنم اما خود گوشی هی ارور می ده که هیچ شبکه ی محلی ای رو پیدا نکرده به خاطر همین هم کار نمی کنه!!!
من برنامه Maploader رو نصب کردم و طبق راهنمائیها شما نقشه ایران رو Add کردم و در حالی که کارت SD رو توسط کارت خوان به کامپیوتر متصل کردم، روی دانلود کلیک کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و پیغام داد که : <بیاد داشته باشید لازم است که شما حداقل یک بار از "Maps" توسط کارت حافظه و یا دستگاه خود استفاده کرده باشید. قبل از اینکه از Nokia Maploader استفاده کنید.>
و خلاصه اینکه نقشه دانلود نمیشه. البته اینو بگم که گوشی من Nokia E65 هست.
لطفا راهنمائی کنید!
من دانلود کردم نمی دونم از کجا اجرا می شه
همون جایی که dpwnload می زنیم تا نقشه ی ایران دانلود شه . ایا این برنامه باید داخل مموری کارت گوشی نصب شه یا تو هارد کامپیوتر . اگه باید تو مموری کارت نصب شه تو کدوم فلدر ؟ با تشکر
برنامه اصلی بعد از نصب
با سلام.نقشه تهران مناسب برای gps n95 همراه با کارکرد 100 درصد تضمینی موجود هست. لطفا برای تهیه پی ام خصوصی بزنید تا قیمت و نحوه تماس رو ذکر کنم.در ضمن اینکار در محل شما و جلو چشم شما انجام میشود.
لازم به ذکر هست که این نقشه بون نیاز به اینترنت و لن هست و مستقیما با جی پی اس خود گوشی کار میکنه
خب gps اصلا نیازی به لن و اینترنت نداره که!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by moby; 06-11-2007 at 21:34.
دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو خم بکم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(هم.نی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امرات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم
سلام...
اتفاقا من چند روز پیش رشت بودم...
مشکلی هم با GPS نداشتم...
GPS یک واحد مجزاست و نیازی به سیستم دیگه ای نداره...
به طور خودکار در هرکجای دنیا که باشی با اتصال به ماهواره مورد نظر میشه ازش استفاده کرد...
_______
من دیر به دیر اینجا میام...
سوال مهمی بود، میل بزنین...
به احتمال زیاد یه جای کارتون مشکل داره...!
درست انجام دادین...؟!
ضمنا...
تناز نه...!
TaNzAd
از راهنماییتون ممنون...
به قوانین انجمن احترام بذاریم...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)