يه نوع فرمت مموري هست كه البته قيمت مموريهش خيلي گرونه فكر كنم 2 گيگ 35 تومان باشه ولي فرمت مموري استيك 2گيگ 17 تومان استبابا من هنوز تازه کارم. یکم ساده تر حرف بزن .« ام2 » یعنی چی ؟؟؟؟
يه نوع فرمت مموري هست كه البته قيمت مموريهش خيلي گرونه فكر كنم 2 گيگ 35 تومان باشه ولي فرمت مموري استيك 2گيگ 17 تومان استبابا من هنوز تازه کارم. یکم ساده تر حرف بزن .« ام2 » یعنی چی ؟؟؟؟
لطف كنين يه كم برا بچه ها بيشتر توضيح بدين ممنوناگه این گوشیرو تبدیل کنید به W610 میتونید از فلش منو و والکمن 2 استفاده کنید.
والکمن 2 واقعا یه چیز دیگست.پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید.
من 1 گيگش رو گرفتم 22 تومن.
آدم واقعا مىمونه كه چطورى 1 گيگ اطلاعات تو اين ممورى به اين كوچيكى جا مىشه!
◙
من قيمت دو گيگش رو گفتم من هم اوايل ميگفتم چه طوري امكان داره اما وقتي شنيدم مموري 16 گيگ آمده فكر 1 گيگ از سرم بيرون رفتمن 1 گيگش رو گرفتم 22 تومن.
آدم واقعا مىمونه كه چطورى 1 گيگ اطلاعات تو اين ممورى به اين كوچيكى جا مىشه!
سلام
گوشی k550 گوشیه خیلی کاملیه و از همه لحاظ بالاترین رتبه رو داره.(البته تو رنج خودش)
و نسبت به قیمتی که داره.
این گوشی یه سری ریزه کاری داره که تو گوشیای هم رده خودش مثل k750 اونو بهتر کرده .
مثلا :
copy & past کردن sms ها و شماره ها و ...
و اینکه k750 رو هیچوقت نمی شه به یه گوشه که فلشو ساپرت کنه تبدیل کرد ولی k550 می تونه با تبدیل شدن firmware فلشو ساپرت کنه یا از walkman v.2 استفاده کرد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر کی میگه k750 از k550 سر تر کاملا در اشتباه .
علاوه بر این قیمت k750 = 170-180 هست ولی قیمت k550 = 150-160 هستش.
اگه بعضییا کل کل نرم افزار و هک K750 رو دارن و می گن این ویژگی اونو بالاتر نشون میده بخاطره اینه که K750 یه گوشی قدیمی هست و به همین دلیل به مرور زمان هک های جدیدی براش ساخته شده .
حتما واسه K550 هم هک های لازم و به درد بخور پیدا میشه . این گوشه محصول فوریه 2007 هست ولی K750 محصول سال 2005 هست . پس فکر می کنم K550 دو سال وقت داره تا به K750 برسه .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینا رو فقط واسه راهنمایی گذاشتم چون تو یه تاپیک خوندم یه بنده خدایی می خواست K550 بخره یه نفر اومده بود اقفالش کرده بود می گفت Kجوات بگیر هکش کن .
این کار درستی نیست .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خواهشی از همه بچه ها به خصوص ریش سفیدا مثل : DEVIL دارم . اونم اینه که هر چیزی درباره ی هک K550 می دونن و احتمالا یجایی بش بر می خورن / از پچ گرفته تا ELF و .. / اینجا بزارن و من خودم حتما همکاری می کنم.
=========================
ممنونم -------> عضو جدید : پـــــــویــــــــا
Last edited by p000ya; 14-03-2008 at 23:15.
کا750 به احتمال زیاد به علت کمبود در بازار قیمتش بالا رفته
post besiar mofidi bood va taghriban ba harfat moafegh hastam doostemoon rast goft age kasi takhasosi dar hak dare biad inja komak kone mamnoon dar zemn bebakhshid engelisi neveshtam ba mobile amadam
سلام خدمت همه بروبکس .
دوستان من تصمیم گرفته ام که 550 بگیرم ، تحقیق دارم می کنم ، هر کسی که داره ، لطف کنه و بیاد فقط از معایب گوشی بگه ، هر چیزی که به نظرش می رسه بگه ، فقط کسی حرف شکمی نزنه که به نظر من نگیر از این حرف ها ، دلیل بیاره ، کسی هم منو از نظراتش محروم نکنه .
مرسی ، منتظرم![]()
Last edited by akhoond; 01-04-2008 at 15:53.
داداش دوربینش اونجوری که فک میکنی نیست (در حد سایبر شات) . البته توی 2 ها خیلی خوبه
صداش هم مث بقیه سونی ها در اسپیکر کمه ولی توی ایرفون با هک میترکونه !!
یه مقدار کار کردن با دکمه هاش سخته / اس ام اس زدن هم سخته
ال سی دی ش هم خیلی بده !!!
ال سی دیش رو به هیچ وجه قبول ندارم
نمی دونم چیش بده؟؟؟
چون هر کی میبینه جذبش میشه
خیلی از هم رده هاش روشن تر و واضح تر هست
همین که میتونه فیلم با کیفیت بالا پخش کنه میتونه به خاطر همین باشه
دوربینش رو با کا 750 مقایسه کردم ، تو روز با استفاده از هک بهتر ، تو شب مثل هم مزخرف میگیرن ، البته شاید من تنظیمات شب رو بلد نیستم
کار کردن با دکمه هاش هم اگه باهاش زیاد کار کنی عادی میشه
سرعت گوشی هم خیلی بالاست
من مشکل باتری دارم
یه مشکل دیگه صدای درب پشتش هست که اعصاب آدمو خورد میکنه
Last edited by Mahdi_P30; 01-04-2008 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)