خیر دوستان خیلی از منتقدان مثل جف دارم و توماس مارکسون به این بازی نمره ی بالای 8 دادن
اما با پی سی واقعا اشغاله اما با ایکسباکس عالیه
اگه ایکس باکس ندارید نخریدش
خیر دوستان خیلی از منتقدان مثل جف دارم و توماس مارکسون به این بازی نمره ی بالای 8 دادن
اما با پی سی واقعا اشغاله اما با ایکسباکس عالیه
اگه ایکس باکس ندارید نخریدش
در ضمن نمره 7 نمره خیلی بدی محسوب نمیشه !
اشکال اصلی این بازی زیادی آسون بودنش هست و اینکه در تخریب پذیری زیادی اغراق کرده .
آسون که هست اما بعضی جاهاش یکیم سخته
ولی من موندم این بازی که 3تا dvd بودچرا اینقدر زود تموم شد(2روزه)
خیلی ممنون از کمکی که کردی.
ولی تمام فایلهای کرک رو کپی کردم ولی بازم نشد!!!!!!!!!!!!!(البته توی کرک فقط یک ایکون بیشتر نبود!)کمک کنید هرچه بازم ازش تعریف نمی کنید ولی بازم مشتاق دیدارشم
من که نصبش کردم توی همون لود هم گیر کرد کرک اون رو هم از چندین سایت گرفتم بجز کرک اصلی خودش و هیچ کدومشون جواب نداد که نداد و حالا که شما این همه تو سر این بازی میزنین دیگه هیچ شوقی حتی برای کلیک کردن و پیدا کردن را حل براش ندارم...ولی واقعا مضخرفه که یک سیستم نفتی اجراش کنه و من که بیش از 400 هزار تومان خرج کردم وسیستمم رو آپدیت کردم اصلا راه نیفتاد و می دونین چیه توی فکر هستم که با قیمت بالاتر بندازمش به یه آدم بدبخت و از دست یازیه خیالم راحت بشه آقایون کسی بازی نمیخواد من برای فروش دارم...![]()
خیلی زود ناامید میشی!!!!!!!!!!!!!!
کسی نبود که چواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من در این تاپیک مطرح کردم که وقتی این بازی رو اجرا میکنم و وقتی قسمت لودینگ می آد مانیتور به Standby میرهولی مدیر محترم اون تاپیک رو بستند و بنده مجبورم اینجا بپرسم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان در جواب گفت که بدون Shourtcut بازی رو باز کن ولی باز هم همون مشکل رو داشتم!
آیا حتما من باید ویندوز ویستا نصب کنم؟
در XP هیچ راه حلی برای اجرای این بازی نیست؟
ممنون
نخیر راهی نداری.یعنی هنوز کفش نشده راهش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)