مگه مسابقات آسيايي داره ؟؟؟؟چوكا ميكنن توش ؟
اين همشهري ما كدومشونه ؟؟؟
عالی
خیلی خوب
خوب
معمولی
ضعیف
مگه مسابقات آسيايي داره ؟؟؟؟چوكا ميكنن توش ؟
اين همشهري ما كدومشونه ؟؟؟
بله مسابقات اسیایی هم داره حتی مسابقات جهانی نیز داره که تیم ملی ایران در جهان 24 شد
Last edited by fereshte khanoom; 09-09-2007 at 22:12.
به علت اینکه دوستان خواسته بودن مطلب در مورده اسکی هم در تایپیک باشه این مطلب رو از یکی از سایت ها براتون نوشتم امدوارم خوشتون بیاد
ورزشهای زمستانی از مفرح ترین ورزشها در میان جوانان می باشد که با اندک سهل انگاری می تواند شادی را به غم و ناراحتی تبدیل کند. رعایت موارد مطرح شده در این مطلب می تواند شما را از درگیر شدن با خطرات احتمالی در ورزش اسکی مصون دارد. دقت کنید که ایمنی و سلامتی اولین شرط لذت بردن از هر نوع ورزشی می باشد.
1 - قبل از رفتن به اسکی مطمئن باشید که بدن شما در فرم می باشد.
2 - اگر تا بحال اسکی نکرده اید از مربی برای آموزش استفاده کنید.
3 - از وسایل مناسب با فیزیک بدنی خود استفاده کنید و مطمئن باشید که آنها در شرایط مناسب و سالم هستند و بست های آنها را بخوبی محکم کرده اید.
4 - حتی در زمانی که هوا ابری است از ینک مخصوص برای محافظت از چشمانتان استفاده کنید.
5 - از توان خود آگاه باشید و قبل از خستگی در محل نا مناسب، به اسکی کردن خاتمه دهید.
6 - هنگام اسکی همواره به اطراف خود نگاه کنید و مواظب باشید که کسی با شما برخورد نکند.
7 - از دوستان یا مربی خود بخواهید که به شما نحوه استفاده از lift پیست اسکی را آموزش دهند.
8 - اگر هنگام اسکی زود به زود می افتید مطمئن باشید که مشکل بالانس کردن دارید حتما" از مربی بخواهید شما را راهنمایی کند و قبل از راهنمایی گرفتن هرگز اسکی را ادامه ندهید.
9 - همواره بگونه اي اسکي کنيد که در هر لحظه بتوانيد خود را نگه داريد از ريسک کردن و انجام فعاليت هايي که ممکن است براي مدتي شما را غير قابل کنترل کند خود داري کنيد.
10 - اگر مي خواهيد اسکي را متوقف کنيد مطمئن باشيد که توقف شما باعث برخورد ديگري به شما نخواهد شد. پس از ايستادن هم به کنار پيست برويد تا مزاحم اسکي ديگران نباشيد.
11 - حتي اگر حرفه اي هستيد هرگز تنها اسکي نکنيد حادثه خبر نمي کند.
12 - حتما" همراه خود از غذاهاي مقوي و سبک (شکلات، خرما و ...) همراه داشته باشيد، برايتان مفيد خواهد بود.
13 - بخاطر داشته باشيد که رعايت موارد ايمني به هيچ وجه نشان دهنده بي تجربگي يا مبتدي بودن شما نيست.
عکس از بانوان اسکیت سوار
سال 1384
![]()
میخواهم اموزش صحیح اسکیت خریدن شما عزیزان اموزش دهم
ابتدا ما باید به فکر خرید یک اسکیت مناسب برای کاری که می خواهییم انجام دهیم باشیم
مثلا اگر ما اماتور هستیم باید اسکیتی با مشخصات زیر تهیه کنیم
abec 1:شماره بلبرینگ ,و با تایر هایی حدود ۷۰ میلی متری باشد
اگربه حرکات نمایشی علاقه دارید باید:
abec۳:شماره بلبرینگ و با تایر هایی حدود ۷۵ میلی متری باشد
اگر شما به سرعت نیاز دارید:
abec۵:شماره بلبرینگ و با تایر هایی حدود ۷۵ میلی متری باشد
اگر شما عاشق سرعت هستیت
abec۷:شماره بلبرینگ و با تایر هایی حدود ۸۰ میلی متری باشد
وهمچنین باید اسکیت شما ۵ چرخ باشد برای اینکه اینگونه اسکیت ها تعادل بیشتری دارد.
نمونه های از اسکیت مارک معروف کاناریم
![]()
عکس های از چرخ از مارکاهای مختلف اسکیت
![]()
عالیه ادامه بده
دوستان عزیزی که از این تایپیک دیدن میکنن میتونن اگه سوالی در مورد اسکیت یا خرید اسکیت دارن اینجا پست بدن یا تو پیغامخصوصی مطرح کنن
خوش حال مشیم جواب سوالاتتونو بدم
سلام.
من خودم يه اسكيت باز بودم.
هفت سالگي رفتم تو كاره اسكيت در عرض دوازده جلسه مدرك گواهينامه اسكيت را گرفتم.
ابته حوادث زيادي هم برام اتفاق افتاد.
يه بار داشتم حركت كراس بك ميزدم رفتم تو يه پرايده دستم شكست.
اين تاپيك عاليه.
فرشته خانوم همين جوري ادامه بديد.
من كه ديگه اسكيت سوار نميشم. ميدونيد چرا؟
چونكه الان شدم بدنساز ديگه هيكلم به اسكيت نميخوره ولي خيلي دوست داشتم كه هنوز ادامه ميدادم.
تو تهران تو محله مااسكيتي ها فقط بچه هايه يه وجبين .
ميخواستم بدونم تو مشهد وضعيت اسكيت چجوريه؟
و اين كه شما از چه زماني اسكيت را شروع كرديد فرشته خانوم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)