به نظر ميرسه بازي جالبي باشه
حيف كه سيستمم عمري نميكشه
به نظر ميرسه بازي جالبي باشه
حيف كه سيستمم عمري نميكشه
ببین دوست من ، ظاهرا این بازی سه پایان داره . اگه همه Little Sister ها رو Rescure کنی پایان خوب رو می بینی . اگه همه رو Rescure بزنی و فقط حتی یکی رو Harvest بزنی ، پایان معمولی رو میبینی و اگه همه رو Harvest بزتی پایان بد نمایان خواهد شد .
من Big Daddy ها رو نمیکشم خیلی سخته.
البته میذارم ماشینهای هک شده بکشنشون عالیه. اونوقت Little Sister ها رو Rescure میکنم.
بازی دو تا پایان مختلف داره :
1 . پایان خوب که با Rescure کردن تمامی Little Sister ( حتی یه دونه هم نباید Harvest بشه ) به دست میاد .
2 . پایان بد که با Harvest شدن Little Sister باهاش مواجه میشین .
در کل بهتون پیشنهاد میکنم که دنبال پایان خوب باشین . چون من که جفتش رو دیدم پایان خوبش خیلی بیشتر بهم چسبید و واقعا پایان زیبایی بود .
شما میتونی راحت Big Daddy ها رو با شات گان و تیر Electric Buck بکشی ! زیاد سخت نیست، امتحان کنید، صد در صد جواب میده !!من Big Daddy ها رو نمیکشم خیلی سخته.
البته میذارم ماشینهای هک شده بکشنشون عالیه. اونوقت Little Sister ها رو Rescure میکنم.
موفق باشی
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
من خودم يکي از طرف دار هاي بايو شاکم ولي هنوز گيرش نيووردم
فقط اوومدم بگم تو سايتنوشته بود کسايي که مي خوان اين بازي رو روي ويندوز xp بازي کنن اين دو پچ رو بگيرن منم گفتم که تايپيک مال بازي بايو شاکه منم يه کمکي کرده باشم اينم لينک ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوليش ديرکس 2007 دوميش هم برنامه ي مخصوصکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصيم بااجازه![]()
ممنونم اونلی اهواز جان.
---
اون دومی C++ Runtime هست![]()
سلام مال من موقع نصب این اروررومیده؟
خواهشاسریع جواب بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirtaker; 09-09-2007 at 19:27.
سلام بر همه بایوشاک بازان
در ابتدا باید بگم من به شدت با این بازی حال میکنم ولی افسوس که نمی تونم رو سیستم خودم بازی کنم برای همین باید خودمو خونه دوستم بندازم تا بتونم این بازیو حداقل نگاه کنم
بعد یه سوال داشتم این بایوشاک چندتا dvd هست البته تا اونجا که من می دونم فکر کنم 2 تا هست ولی من یه جا دیدم داشت می فروخت یه دونه dvd بود ولی ایا ناقص اون یعنی بخرم درست نصب می شه؟؟ بعدش ایا بازی در xp اجرا میشه اخه سرزمین تو سایتش نوشته برای اجرا در xp باید فایل دانلود کنیم
یه دونه ِdvd هست. برای اجرا در Xp باید اون دو تا پچ رو دانلود کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)