به نظر شما امسال خوب يار گيري كرديم ؟
به نظر شما امسال خوب يار گيري كرديم ؟
خوب که یارگیری کردیم اما این همه ستاره بامربیگری ... ازبین میرن(البته امیدوارم من اشتباه کرده باشم) طول هم میکشه تااس اس ,اس اس واقعی بشه
دوست عزيز amirtaker نمي دونم شما واقعا استقلالي هستيد يا نه !!!
يعني چي با مربيگري ....![]()
دوست عزيز پس يه بار ديگه من پست شماره 19 رو اينجا مينويسم
استقلال تنها تيمي هست كه بيشترين تغييرات رو در كل ساختار باشگاه ي داشته
از مديرعامل ،هيت مديره ، كادر فني تيم، و بازيكن
16 تا بازيكن از استقلال جدا شده و 14 بازيكن جديد به تيم اضافه شده و احتمال اينكه يك بازيكن ديگه در خط دفاعي هم اضافه بشه هست پس 15 بازيكن جديد
جالب اينجاست كه در تمام پست ها هم بازيكناي رو از دست داديم و بازيكناي جديد رو گرفتيم
از دروازه بان كه مهدي رحمتي رفت و اشكان نامداري اومد
از خط دفاعي كه محمود فكري-علي انصاريان - مرتضي ابراهيمي رفتن و پژمان منتظري -حسين كوشكي -سعيد بيات مطلق و (احتمالا شايد بيژن كوشكي) اومدن
حسين كاظمي-ميثم بائو-باقر احمدي رفتن ، روانخواه -پولادي -نادعلي - قنبري -سان جان اومدن
راست و چپ فرزاد مجيدي گيلائوري - طالب نسب بهتاش ياورزاد ه منيعي -خذيراوي اومدن
و در خط حمله هم كه بيشترين تغيير : 4 تا بازيكن رفتن (اكبرپور- هاشم زاده-داسيلوا-كوئيكه) و 4 تا مهاجم جديد اومدن فرهاد مجيدي -آرش برهاني- محسن بياتي نيا- حميد شفيعي
خوب سر مربي تيم عوض شده تركيب و سيستم استقلال هم تغيير كرده
و بازيكناي جديد هم بايد با هم هماهنگ بشن
چند تا از بازيكنا هم درست با تيم تمرين نكردن شفيعي ،جباري ،سان جان و فرهاد مجيدي هنوز با تيم هماهنگ نيستن
استقلال نياز به زمان داره
![]()
![]()
چطور يادتون رفته به قلعه نوعي 3 سال فرصت داديد و درست در سال آخر يعني سال سوم بود كه قلعه نوعي تيم رو قهرمان كرد
حالا چطوريه كه تو اين شرايط كه تيم كاملا تغيير كرده و فقط دو تا بازي از ليگ گذشته يعني فقط حجازي دوتا بازي با استقلال بوده داره اين همه
انتقاد ميشه چرا نبايد همون سه سال فرصتي رو كه به قلعه نوعي داديم به ناصر خان نديم پس بايد به حجازي هم سه سال فرصت بديم
در ضمن يادتون نره بيشترين افتخارت ما در زمان ناصر خان حجازي بوده
واقعا كه ....... ميرن دستيار مربي برميدارن ميارن كسي كه تا حالا اصلا تو هيچ تيمي مربيگري نكرده و فقط و فقط دستيار يا آناليزور
بود دوتا برد كه ميگيره همه ازش تعريف ميكنن بعد از اسطوره ايران اينجوري انتقاد ميكنن
Last edited by shahin666; 30-08-2007 at 18:00.
یارگیری خیلی خوب بوده فقط یه کم توی خط هافبک خلا حسین کاظمی احساس میشه![]()
واقعا كه ....... ميرن دستيار مربي برميدارن ميارن كسي كه تا حالا اصلا تو هيچ تيمي مربيگري نكرده و فقط و فقط دستيار يا آناليزور
بود دوتا برد كه ميگيره همه ازش تعريف ميكنن بعد از اسطوره ايران اينجوري انتقاد ميكنن
دستیار مربی بودن در سه دوره جام جهانی افتخار کمیه ؟
پس استقلالي هم بيان توي تاپيك پرسپوليس پست بدن ديگه
دستيار مربي بوده درسته بعدشم هر سه دوره فقط آناليزور يا همون به قوله شما دستيار
بوده حالا ممكنه يه تداركاتچي يه تيم ملي يه كشور هم سه دوره جام جهاني با يه تيم باشه
بعد ناصر خان حجازي كه خودش توي جام جهاني بازي كرده چي؟؟؟؟ حتما به اندازه قطبي
كه سه دوره آناليزور بود ارزش نداره
يه جوري ميگيد انگار سه دوره مربي يا سرمربيگري توي جام جهاني رو داره !!!!!!
Last edited by shahin666; 30-08-2007 at 19:12.
نمی خوام اینجا بحث استقلال پرسپولیس راه بندازم
ولی شما با این حرفی که زدی نشون دادی درک فوتبالیت خیلی پایینه
اخه چه ربطی داره ؟
پس اگه اینطوره سامی جابر مهاجم عربستان که 4 دوره و جام جهانی بوده باید بهترین مربیه دنیا باشه
نه!!!!!!!!!
یا فان باستن که تو جام جهانی ستاره ی تیمش بوده الان باید تو مربیگری خوره باشه
در صورتی که همین الان تو تیم ملی هلندش مونده
ramyar.v چيكار كنم ديگه مثه شما درك فوتبالم خيلــــــــي بالا نيست
شما متوجه حرف من شديد اصلا !!!
من گفتم قطبي فقط يه آناليزور هست كه گفتن توي سه دوره جام جهاني بوده
قطبي سه دوره فقط آناليزور تيم بوده مربي يا سرمربي گري تيمي توي جام جهاني رو نداشته كه
اصلا نه توي جام جهاني كلا مربي گري هيچ تيمي رو نداشتن يعني تا حالا فقط به عنوان آناليزور كار ميكردن
ولي حداقل حجازي توي جام جهاني خودش بازي كرده ، من منظورم اين نبود كه چون حجازي توي جام جهاني بازي كرده پس بهترين مربي هست كه شما سامي جابر فان باستن هلندي رو مثال مي زنيد !!!![]()
من اصلا كاري به بهترين يا برترين مربي ندارم
شما دوتا پست بالاتر رو نگاه كنيد وقتي ميان ميگن قطبي سه دوره توي جام جهاني بوده (اونم فقط آناليزور) اين خودش افتخار كميه !!!! خوب حجازي هم توي جام جهاني بازي كرده پس اينم افتخار كميه
Last edited by shahin666; 30-08-2007 at 21:02.
سلام شاهین جان
بابت اول حرفم تو پست قبلی معذرت می خوام
دلم از یه جای دیگه پر بود
و متاسفانه اونجا یکم تند رفتم
اولا اینکه اقای قطبی سرمربی تیم ملی زنهای امریکا بوده
دوما میشه تعریف شما رو از انالیزور بدونم؟
ان شا الله فردا با برد از بحران بيرون مياييم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)