ميشه تاثيرات مثبتي كه واستون داشت بگينکردین عسل بمالی و بخوابی اصلا هیچ اثری از محل تیغ ها نمیمونه،اینو من خودم امتحان کردم من یه حجامت ساکرال(کمر)انجام دادم و این روشو امتحان کردم اصلا هیچ جایی نمونده از تیغ ها!
ميشه تاثيرات مثبتي كه واستون داشت بگينکردین عسل بمالی و بخوابی اصلا هیچ اثری از محل تیغ ها نمیمونه،اینو من خودم امتحان کردم من یه حجامت ساکرال(کمر)انجام دادم و این روشو امتحان کردم اصلا هیچ جایی نمونده از تیغ ها!
کدوم سلولهای عصبی . میشه رفرنس بدین . الکی حرف زدن خیلی آسونه
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
خوب مواردی هست که حجامت انجام نمیشه مثلا" هموگلوبین زیر 10 یا فشار حون خیل پایین
حجامت کردن باعث از بین رفتن یا کمتر شدن جوش های صورت میشه؟؟؟
بعله ولی نه در همه موارد بعضی به طور کامل برطرف میشه بعضی ها هم تاثیرش کمه ولی اکثرا" راضین ونوصیه میشه
راستی زالو عجیب اثر داره خودمم تعجب کردم از تاثیرش دخترای جوو ن هم میان انجام میدن و خیلی راضین
ولي زالو ممكنه باعث انتقال بيماري بشهراستی زالو عجیب اثر داره خودمم تعجب کردم از تاثیرش دخترای جوو ن هم میان انجام میدن و خیلی راضین
سلام،من چند تا مشکل داشتم که بعد از انجام حجامت بر طرف شد:
1.من قبلا تو فصل سرد همیشه سرما میخوردم و ماهی یک پنی سیلین رو شاخم بود ولی از زمانی که حجامت کردم،پاییز 89 تو اون سال فقط یک بار سرما خوردم.
2.من بیماری روماتیسم مفصلی داشتم که به یک روماتولوژیست معروف که مقام استادی دانشگاه رو داره مراجعه کردم و 5 سال داروهاشو خوردم،خودش گفت روماتیسم هیچ درمانی نداره و تا آخر عمر با بیمار میمونه،ولی من با انجام حجامت مخصوص تحت نظر پزشک طب سنتی این بیماری رو درمان کردم که روماتولوژیست هم با نوشتن آزمایش اینو تایید کرد که بیماری خاموش شده.
بله دوست عزیز برای درمان جوش صورت تو طب سنتی انجام سه تا حجامت با فاصله 2 هفته بین هر حجامت و استفاده از داروهای گیاهی تجویز شده توسط پزشک طب سنتی هس که دو تا حجامت اول عامه و بین دو کتف انجام میشه و حجامت سوم حجامت چانه که بعد از حجامت باید رو زخم عسل خوب بزارید تا جاش نمونه.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
دوست عزیز زالوهایی که توسط پزشک طب سنتی و برای درمان استفاده میشه از این زالوهای تو برکه ها نیست که،تو محیط آزمایشگاهی و کاملا بهداشتی پرورش میدن و تکثیر میکننشون.
من دو بار حجامت کردم هر دوبارش هم موقع تیغ زدن دچار ضعف شدید و افتادن فشار داشتم
حالا نمیدونم علتی که این طوری میشم چی هست ؟
به این حالت میگن غش و یا Faint . معمولا در اثر افت فشار ناگهانی و کاهش خونرسانی مغری صورت می گیرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)