تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 186

نام تاپيک: تیم ملی فوتبال ایــــــــران (اخبار و حواشی)

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اظهارنظر علي کريمي درباره انتخاب علي دايي// انتظار ندارم به تيم ملى دعوت شوم
    خبرگزاي آريا- بازيكن تيم ملى فوتبال ايران گفت: دايى بهترين انتخاب است اما انتظار دعوت شدن به تيم ملى را ندارم.
    به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، «على كريمى» همچنين اظهار داشت: در بين گزينه ها، بهترين و شايسته ترين فرد انتخاب شد؛ هرچند فكر نمى كردم در اين آشفته بازار، اسم على دايى به عنوان سرمربى مطرح شود. وى ادامه داد: هميشه افسوس مى خوردم كه چرا در بين گزينه ها، اسمى از على دايى برده نمى شود؛ در حالى كه به خاطر سوابقش، بهترين نفر براى مربيگرى است. او در سال اول مربيگرى اش سايپا را قهرمان ليگ كرد. قهرمانى با چنين تيم هايى، نشان از مديريت و قدرت بالا دارد. على كريمى عنوان كرد: او در سال دوم مربيگرى خود در سايپا دستش خالى شد و بازيكنان زيادى از اين تيم رفتند با اين حال، تيمى ساخت كه اگرچه مدعى قهرمانى نيست اما باعث هراس بزرگان فوتبال است. وى در مورد ارتباط نه چندان مطلوب خود با على دايى، اظهار داشت: همان زمان كه عنوان مى كردند رابطه من و او مناسب نيست، هر روز قسم مى خوردم كه مشكلى نداشتم. در جام جهانى كه به ساك پزشك تيم لگد زدم، دايى بود كه مرا بغل كرد و دلدارى داد. پيش از اين كه او به عنوان يك گزينه مطرح شود نيز از او حمايت كرده بودم. وى ادامه داد: به خاطر اين كه همبازى سابقم سرمربى تيم ملى شده است، بايد با فداكارى بيشتر و تلاش مضاعف براى موفقيت تيم ملى كار كنيم تا تيم ملى مقتدر داشته باشيم كه باعث سرافرازى ايران شود. على كريمى در خصوص احتمال دعوت نشدنش به تيم ملى ايران گفت: انتظار دعوت شدن را ندارم؛ حتى اگر اين اتفاق هم بيفتد و در تيم ملى حضور نداشته باشم، باز هم مى گويم بهترين گزينه انتخاب شده است. وى افزود: يكى از خصوصيات مثبت على دايى اين است كه فردى مقتدر است كه به سفارش شخصى توجه نمى كند و در سايه نام شخصى قرار نمى گيرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علي دايي چگونه سرمربي تيم ملي شد
    خبرگزاري آريا- رئيس فدراسيون فوتبال ، انتخاب علي دايي به سرمربي گري تيم ملي فوتبال ايران را نوعي تاکتيک کاري دانست.
    به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، رئيس فدراسيون فوتبال تاکيد کرد: انتخاب دايي تاکتيک کاري ما بود تا بدون عجله و با برنامه ريزي در اين زمينه تصميم گيري کنيم.
    علي کفاشيان گفت: بحث سرمربيگرى در تيم ملى، بحث حساسى بود و نمى توانستيم تصميم عجولانه اى بگيريم. از سوى ديگر خاوير كلمنته هم وقت زيادى از ما گرفت تا 48 ساعت گذشته هم اين مربى اسپانيايى در حال مذاكره با فدراسيون فوتبال بود با اين حال واقعاً تكليف معلوم نبود.
    رئيس فدراسيون فوتبال در ادامه گفت: سرانجام با توجه به جميع شرايط «على دايى» را به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب كرديم. شايد برخى بر اين باور باشند كه سرمربى جديد ايران ناگهانى انتخاب شده است چون نام وى در ميان گزينه هاى مطروحه نبود. براى روشن شدن افكار عمومى بايد عرض كنم مذاكره با على دايى از مدت ها پيش شروع شده بود چون پيش بينى مى كرديم كه مذاكرات با كلمنته كه به دنبال وقت تلف كردن بود به جايى نرسد. وى افزود: به خاطر دور ماندن از حاشيه و جنجال، فدراسيون با تاكتيك خاصى شروع به مذاكره با على دايى كرد. البته قبل از مذاكره با وى، برنامه اى از او دريافت نكرده بوديم با اين حال تمام امور هماهنگ شده بود و طرفين مى دانستند دنبال چه هستند. روز گذشته هم آخرين نشست را با دايى داشتيم و او هم برنامه هايش را ارائه كرد كه در نهايت به توافق نهايى رسيديم.كفاشيان در توضيح علل انتخاب دايى به عنوان سرمربى جديد تيم ملى اظهار داشت: على دايى يك چهره بين المللى با كوله بارى از تجارب گرانبهاست كه شامل فعاليت هاى وى در عرصه مربيگرى نيز مى شود. او هر چند در زمينه مربيگرى يك مهره جوان به شمار مى رود با اين حال كارنامه درخشانى دارد. به هر حال اميدواريم دايى هر چه زودتر برنامه هاى خود را اعلام كند و تصميم نهايى را در مورد دستيارانش بگيرد.رئيس فدراسيون ادامه داد: از باشگاه سايپا هم كمال تشكر را دارم كه در خصوص انتخاب على دايى به عنوان سرمربى تيم ملى نهايت همكارى را با فدراسيون داشت. البته همگان مى دانند سايپا نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسياست با اين حال موضوع تيم ملى اولويت فوتبال ايران است. اميدواريم على دايى تمام توانمندى هاى قابل تحسين خود را در راستاى آماده سازى تيم ملى به كار گيرد و بتواند همچون دوران پربار بازى كردن و گلزنى اش در عرصه مربيگرى هم بهترين باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علي دايي: با افتخار در خدمت تيم ملي خواهم بود
    خبرگزاري آريا- سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: با افتخار در خدمت تيم ملي بوده، و در اين تيم فعاليت مي‌کنم.

به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، علي دايي پس از انتخاب با عنوان سرمربي تيم ملي ايران اظهار کرد: صحبت‌هايم با مسئولان فدراسيون فوتبال را انجام دادم و با توجه به توافقي که ميان هر دو طرف وجود داشت، سرمربي‌گري تيم ملي را قبول کردم.

وي گفت: ما براي فعاليت در تيم ملي تمامي صحبت‌ها را انجام داديم و من با افتخار در خدمت تيم ملي خواهم بود.

دايي افزود: درحال حاضر براي آن‌که درباره‌ي ساير مسايل صحبت کنم، بسيار زود است. منتظر جلسه‌ي بعدي با مسئولان فدراسيون فوتبال هستم.

سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرد: برنامه‌هايم براي تيم ملي را که با مسئولان فدراسيون در ميان گذاشته‌ام، پس از جلسه‌ي مجدد با هيات رييسه‌ي فدراسيون رسما اعلام خواهم کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقبالى :تصميم گيرنده اصلى على آبادى است نه كفاشيان! </SPAN>
    تهران IranSport.Net - مربى تيم فوتبال صباباترى گفت: كفاشيان با اعلام نام بعضى از مربيان براى تصدى پست سرمربيگرى تيم ملى، شان فوتبال ايران را پائين آورده است. «مسعود اقبالى» خاطر نشان كرد: متاسفانه احساس مى كنم كفاشيان قدرت انتخاب سرمربى تيم ملى را ندارد و تصميم گيرنده نهايى در اين خصوص شخص على آبادى است. بحث انتخاب سرمربى تيم ملى را آنقدر طولانى كرده ايم كه احساس مى شود مردم را مورد تمسخر قرار داده ايم. در انتخاب سرمربى تيم ملى بايد منافع شخصى را كنار بگذاريم و به فكر منافع ملى باشيم. فكر مى كنم با اين روندى كه فدراسيون فوتبال پيش گرفته است احساسات مردم له شود و اين نشان از بى تفاوتى مسئولين فوتبال در قبال نظرات مردم دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ابراهيم زاده: حق دايى است دستيارانش را خودش انتخاب كند </SPAN>
    تهران IranSport.Net - «منصور ابراهيم زاده» مربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: اميدوارم على دايى بتواند فوتبال ايران را به جايگاه واقعى خود برساند. وى افزود: بسيار خوشحالم كه پس از ماه ها، سرمربى تيم ملى فوتبال ايران انتخاب شد تا اين تيم بتواند خود را آماده رويارويى با حريفانش درمرحله مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰كند. ابراهيم زاده در مورد وضعيت همكارى خود با سرمربى جديد تيم ملى اظهار داشت:حق طبيعى هر سرمربى است كه با توجه به تفكرات خود دستيارانش را انتخاب كند. وى با بيان اينكه هيچ قراردادى با فدراسيون فوتبال ندارد، خاطر نشان كرد: مثل يك سرباز در خدمت تيم ملى بوده ام به طورى كه در سخت ترين شرايط مسئوليت اين تيم را برعهده گرفتم. مربى تيم ملى فوتبال ايران در پايان اظهاراميدوارى كرد كه اين تيم بتواند باارائه بازى هاى قابل قبول جواز حضور در رقابت هاى جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى را به دست آورد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران واکنش‌های مختلفی را از سوی کارشناسان فوتبال در پی داشت.

این اظهار نظرها به شرح زیر است: افشین قطبی پس از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: خودم و باشگاه پرسپولیس در خدمت تیم ملی خواهیم بود.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با تبریک انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال افزود: از این انتخاب خوشحالم و برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم.
    وی که یکی از کاندیدای مربی‌گری تیم ملی فوتبال بود، ادامه داد: شخصا هر کاری از دستم بربیاید برای کمک به تیم ملی فوتبال کشورم دریغ نخواهم کرد و برای هرگونه کمک به علی دایی آماده‌ام.
    قطبی اظهار کرد: من با پرسپولیس قرارداد دارم و سرمربی این تیم هستم، اکنون تمام تمرکزم روی پرسپولیس است.
    **مربی پیشین تیم ملی امید ایران با ابراز خرسندی از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال اتخاذ این تصمیم را مثبت خواند.
    محمد پنجعلی درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: تصمیم و انتخاب خوبی بود و من با تبریک به علی دایی خوشحالی خود را ابراز می‌کنم.
    وی در ادامه خواستار ارایه دادن استقلال کامل کاری به وی از سوی فدراسیون فوتبال شد و افزود: فدراسیون فوتبال باید به طور کامل به علی دایی استقلال کاری بدهد تا وی بتواند در تمام جنبه‌های تیم ملی به راحتی عمل کند و مورد حمایت نیز قرار بگیرد.
    پنجعلی گفت: حمایت کامل فدراسیون فوتبال باید به این صورت باشد که تمام ابزارهای لازم رادر اختیار وی قرار دهد و وی بتواند کمک‌های خودش را با اختیار تام انتخاب کند.
    وی با سخت و مشکل توصیف کردن کار علی دایی در این برهه از زمان گفت: وی کار بسیار سختی را پذیرفته است اما، دایی از جمله زحمت کشیده‌های تیم ملی است و مهمترین فاکتور کاری‌اش این است که خودش از بازیکنان بزرگ و خاک خورده‌های فوتبال است که فوتبال را در سطح بالا بازی کرده و هم اکنون می خواهد تجربیات بین‌المللی خود را در عرصه‌ی مربی گری تیم ملی عرضه کند.
    پنجعلی گفت: در این برهه از زمان مساله‌ی منافع ملی باید مدنظر قرار بگیرد و همه‌ی جامعه‌ی فوتبال و اعضای تیم ملی فوتبال باید به حمایت از وی بپردازند و از هرگونه جوسازی پرهیز شود.
    وی ادامه داد: افراد دیگری که به عنوان کاندیدای سرمربی‌گری تیم ملی نیز بودند هر کدام دارای شخصیت خاص خودشان بودند که در شرایط فعلی نباید به آنها پرداخت و فقط باید به حمایت از کادرفنی فعلی بپردازیم و در یک واژه همه‌ی جامعه‌ی فوتبال برای سربلندی کشورمان فنا شویم.
    ** کارشناس و پیشکسوت فوتبال در مورد انتخاب سرمربی جدید تیم ملی ایران گفت: با توجه به مسایلی که درمورد ارتباط علی دایی با برخی از بازیکنان تیم ملی شنیده‌ام فکر می‌کنم اولویت کار او باید این باشد که همه‌ی گذشته‌ را فراموش کند و تنها با شایسته‌سالاری به تیم ملی نگاه کند.
    حسن روشن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این انتخاب به عقیده‌ی من بد نبود. من فکر می‌کنم در این وضعیت انتخاب خوبی انجام دادند. چون علی دایی موقعیت خوبی در فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا دارد و زودتر می‌تواند اعتماد این مجامع را دوباره به ما جلب کند.
    وی ادامه داد: من احساس می‌کنم علی دایی هنوز برای تیم ملی جوان است و باید از باتجربه‌ترها کمک بگیرد. باید از آنهایی که در این زمینه کار کرده‌اند و به درد تیم ملی می‌خورند استفاده کند. اما، به طور کلی فکر می‌کنم که اختلاف نظرهایی که برخی گروه‌ها برای تحمیل گزینه‌ی خود به تیم ملی داشتند باعث شد تا در نهایت علی دایی برای این پست در نظر گرفته شود.
    بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران با بیان این که من خواهش بردارانه‌ای را از علی دایی دارم، تصریح کرد: دایی باید در این مقطع مسایل قدیمی را که در تیم ملی بین او و سایر بازیکنان بوده کنار بگذارد. به عقیده‌ی من هم اکنون باید به همه به یک چشم نگاه کند. کسی که خوب بازی کند در تیم ملی جا داشته باشد و کسی که بد بازی کند از این تیم کنار رود. او باید شایسته‌ها را برای تیم ملی انتخاب کند.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید علی دایی جاذبه‌ی لازم برای هدایت ستاره های تیم ملی را دارد یا خیر؟ پاسخ داد: این کار خیلی مشکل است اما، من امیدوارم که علی دایی بتواند به این نکته‌ی مهم دست یابد.
    روشن با تاکید بر اینکه علی دایی در عین شایستگی هنوز برای تیم ملی جوان است، خاطرنشان کرد: به هر حال تیم ملی جای بزرگی است اما، علی دایی هم شخصی با ویژگی‌های مناسب و تحصیلات کامل است. او باید حتما از بقیه کمک بگیرد و سوء تفاهم‌های گذشته را برطرف کند.
    ** سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: همه باید برای موفقیت تیم ملی به علی دایی کمک کنند.
    پرویز مظلومی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) _ منطقه خراسان، افزود: علی دایی باید با انتخاب‌های درست و تمرینات مناسب و گذاشتن وقت بیشتر برای تیم ملی، برای موفقیت فوتبال کشور تلاش کند.
    وی ادامه داد: هم اکنون که سرمربی تیم ملی انتخاب شده است همه باید به انتخاب فدراسیون احترام بگذارند و با کم کردن انتقادهایشان به علی دایی کمک کنند.
    سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان خاطرنشان ساخت: موفقیت پشت ریسک است و کسانی که علی دایی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرده‌اند، ریسکش را پذیرفته و به توانایی‌های وی اعتقاد دارند.
    مظلومی تاکید کرد: علی دایی اگر در دوران بازیگری با عده‌ای اختلاف داشته است دیگر باید آن‌ها را به خاطر منافع ملی کنار بگذارد و در لباس مربیگری تیم ملی تنها منافع تیم ملی را مد نظر قرار دهد.
    ** مربیان تیم ملی فوتبال ایران از اظهارنظر درباره‌ی انتخاب "علی دایی" به عنوان سرمربی تیم ملی خودداری کردند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منصور ابراهیم زاده و افشین پیروانی مربیان تیم ملی ایران از اظهارنظر درباره‌ی انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی خودداری کردند و این موضوع را به نشست با سرمربی جدید و فدراسیون فوتبال موکول کردند.
    منصور ابراهیم زاده به خبرنگار ایسنا گفت: این اتفاق به تازگی افتاده است و نمی‌توان درباره‌ی آن اظهارنظر کرد. باید دید مسوولان فدراسیون چه تصمیمی می‌گیرند و من در این مورد بعدا صحبت می‌کنم .
    افشین پیروانی نیز اظهار کرد: از این خبر مطلع شدم اما، فعلا در این باره صحبت نمی‌کنم و پس از مشخص شدن تمامی شرایط درباره‌ی آن اظهارنظر خواهم کرد.
    **سرمربی تیم برق شیراز گفت: سرمربی تیم ملی ایران در حال حاضر بیش از هر زمانی به حمایت تمامی جامعه‌ی فوتبال نیاز دارد.
    محمود یاوری پس از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در هر صورت علی دایی اسوه‌ی فوتبال ایران است و در فوتبال ما زحمات زیادی کشیده است. همانطور که افشین قطبی امتیاز بزرگ همکاری با مربیان بزرگ دنیا را داشت، علی دایی نیز در طول دوران حضورش در فوتبال اروپا با مربیان صاحب نامی همکاری کرده است. اکنون وظیفه‌ی تمامی جامعه‌ی فوتبال و به خصوص همه‌ی مربیان است که به خاطر تعصب ملی به علی دایی کمک کنند.
    وی افزود: تمامی ما باید دایی را حمایت کنیم چرا که او می‌تواند از شهرت، محبوبیت و شخصیتش در تیم ملی استفاده کند، تصور می‌کنم فدراسیون انتخاب خوبی انجام داد هر چند که هر گزینه‌ی دیگری انتخاب می‌شد، برتری‌هایی از هر نظر داشت اما، در میان گزینه‌هایی که وجود داشت دایی نیز انتخاب خوبی بود. وی در سایپا نیز نشان داد که توانسته کمبودها را جبران کند و تیمش روال طبیعی را پیدا کند در واقع او در طول یک سال و نیم مربی‌گری باشگاهی عملکرد خوبی داشته است و تیمش سیر صعودی پیدا کرده است.
    یاوری خاطرنشان کرد: اعتقادم این است که یک سرمربی در تیم ملی نیاز به تجربه و علم روز دارد که تصور می‌کنم، علی دایی با توجه به آشنایی با علم روز و انرژی که دارد می‌تواند به مرور صاحب تجربه نیز شود و تیم خوبی را روانه‌ جام جهانی کند.
    یاوری درباره‌ی رابطه‌ی دایی با بازیکنان بزرگ فوتبال ایران نیز گفت: شاید هیچ کس مانند علی دایی لژیونرها و بازیکنان بزرگ تیم ملی را نشناسد، چرا که وی در بطن تیم ملی بوده و روحیات و نحوه‌ی ارتباط با آنها را به خوبی می‌داند.
    **کیومرث هاشمی پس از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: من از همه‌ی کارشناسان، مربیان، هواداران فوتبال و نمایندگان رسانه‌های گروهی می‌خواهم که دست به دست هم بدهند و علی دایی را در تیم ملی همراهی کنند.
    معاون سازمان تربیت بدنی و رییس مرکز توسعه‌ی ورزش قهرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: همانطور که پیش از این هم گفته بودیم سازمان تربیت بدنی از تصمیم فدراسیون حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد و همین حمایت‌ها می‌تواند در نتیجه‌گیری مجموعه‌ی تیم ملی فوتبال ایران موثر باشد. به هر ترتیب ما از هر تصمیمی که فدراسیون فوتبال گرفته حمایت می‌کنیم و به سرمربی جدید تیم ملی فوتبال احترام می‌گذاریم.
    وی با تاکید بر این که همه‌ی دست اندرکاران در فوتبال ایران باید از این تصمیم حمایت کنند، یادآور شد: من از مردم فوتبال دوست ایران، نمایندگان رسانه‌های گروهی، کارشناسان، مربیان و هواداران فوتبال ملی می‌خواهم که در این شرایط که به سر می‌بریم دست به دست هم دهند و علی دایی و تیم ملی فوتبال ایران را حمایت کنند.
    هاشمی با بیان این که دایی اعتبار فوتبال ایران است، تصریح کرد: علی دایی هم اکنون از بزرگترین اعتبارهای فوتبال ایران در دنیا است و امیدوارم که او بتواند در این آزمایش موفق و سربلند باشد. من به شخصه آرزوی موفقیت برای دایی دارم و امیدوارم که علی دایی با بازی‌های خوب تیم ملی بتواند نتیجه‌ی مناسبی هم کسب کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ذوالفقارنسب: دایی تجربه‌ی لازم را داردساعت خبر: 10:36 - تاريخ خبر: 13/12/1386 کاندیدای مربیگری تیم ملی فوتبال، انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی را قابل قبول دانست و گفت: همه باید در این راه سخت وی را کمک کنند.
    بیژن ذوالفقارنسب با بیان این مطلب گفت: به علی دایی، فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی برای این انتخاب تبریک می‌گویم و خوشحالم که تیم ملی از بلاتکلیفی خارج شد.
    وی ادامه داد: علی دایی دارای قابلیت و ظرفیت خوبی در کارش است و تصور می‌کنم اگر همه‌ی امکانات لازم برای وی فراهم باشد و از او حمایت کامل به عمل آورند، می تواند در این مسیر سخت و پرحاشیه موفق باشد.
    ذوالفقارنسب تصریح کرد: کاپیتان سابق تیم ملی تا سن 38 سالگی در سطح بسیار بالایی فوتبال را بازی کرد و تجارب بسیار خوبی را در سطح بین‌المللی بدست آورد که از خیلی از مربیانی که چندین سال است در لیگ باشگاهی فعالیت می‌کنند دارای تجربه‌ی بیشتری است اما، مهمترین توصیه‌ی من به محیط پیرامونی وی بازمی‌گردد که باید بسیار کم اشتباه باشد و از حاشیه‌ها پرهیز کند.
    وی گفت: علی دایی باید تا جای ممکن به دور از حاشیه و جنجال فعالیت کند و از همه‌ی امکانات داخل کشور (فنی و فکری) استفاده لازم را ببرد.
    این کارشناس فوتبال ادامه داد: استقلال کاری علی دایی از همه چیز مهمتر است و وی باید با توجه به اینکه طی یکی، دو سال گذشته در ایران زندگی کرده و شناخت کاملی از مربیان داخلی دارد، با اراده و فکر خودش همکارانش را انتخاب کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برانکو ایوانکوویچ: دایی گزینه‌ی خوبی است ساعت خبر: 10:37 - تاريخ خبر: 13/12/1386 سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: دایی انسان باهوش و سخت کوشی است و می‌تواند در تیم ملی موفق شود.

برانکو ایوانکوویچ در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دایی در زمان بازی‌گری‌اش بازیکن باهوش و سختکوشی بود و همین روحیه از او در دوران بازیگری‌ا‌ش یک بازیکن موفق ساخته بود. اطمینان دارم که او گزینه خوبی برای تیم ملی ایران است و با هوش و سخت‌کوشی‌اش می‌تواند در تیم ملی موفق شود.
    وی در پاسخ به این سوال که آینده‌ی تیم ملی را با "دایی" چگونه می بینید و آیا ایران می تواند با دایی به جام جهانی صعود کند؟ گفت: من پیشگو نیستم اما، برای دایی و تیم ملی ایران بهترین آرزوها را دارم.
    برانکو درباره‌ی پیشنهاد فوتبال ویتنام برای مربی‌گری در تیم ملی این کشور به ایسنا گفت: من نامزد مربی‌گری در تیم ملی ویتنام هستم، حتی سران فوتبال این کشور گفت‌وگوهایی را هم با من انجام داده‌اند اما، تمایلی به قبول این پیشنهاد ندارم. ضمن اینکه در حال حاضر علاقه‌ای هم به مربی‌گری تیم ملی ندارم و دوست دارم در یک تیم باشگاهی کار کنم.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا از تیم باشگاهی پیشنهاد دارید یا خیر؟ گفت: از چند تیم باشگاهی از آسیا و اروپا پیشنهاد همکاری شده است اما، هنوز به این پیشنهادات پاسخی نداده‌ام اولویت برای من ادامه کار در اروپا است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فیروز کریمی: باید از دایی حمایت کنیم ساعت خبر: 10:41 - تاريخ خبر: 13/12/1386 سر مربی تیم فوتبال استقلال تهران انتخاب "علی دایی" به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران را مثبت توصیف کرد.

فیروز کریمی اظهار کرد: حضور متمادی علی دایی در کشورهای اروپایی و کسب تجربیات گران‌بهای وی می‌تواند در راه پر پیچ و خم تیم ملی به نفع کشور باشد. البته این قضیه یک شرط دارد و آن این است که با تمام قوا از وی حمایت لازم به عمل آید و فرصت کافی در اختیارش قرار بگیرد.
    وی ادامه داد: نباید اجازه دهیم تجربه‌ی تلخ قلعه‌نویی در تیم ملی برای علی دایی نیز تکرار شود. باید از تفکرات گذشته دست بکشیم و به دنبال شرایط ایده‌آل و همسو با کشورهای صاحب نام فوتبال باشیم حتی اگر به جام جهانی نیز نرسیم اشکالی ندارد. باید با برنامه‌ریزی بلندمدت و منطبق با اصول روز دنیا پیش برویم که این از هر مساله‌ی دیگری مهمتر است.
    کریمی ادامه داد: با چنین روشی می‌توانیم مطمئن باشیم که به هدف نهایی خود خواهیم رسید.
    کریمی با تبریک به علی دایی گفت: برای دایی در این راه مردمی که پیش رو دارد آرزوی موفقیت می‌کنم و اطمینان دارم وی می‌تواند با صبر و تلاش به موفقیت‌هایش بیفزاید. من هر همفکری که از دستم بیاید برای دایی انجام خواهم داد و با کمال میل به وی کمک خواهم کرد.
    سر مربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: خوشحالم پس از ما‌ه‌ها سردرگمی تیم ملی مربی‌اش را شناخت. ما رقبای سرسختی پیش رو داریم و امروز رقبای درجه‌ی دوم ما جزء رقبای اصلی‌مان به شمار می‌روند که باید حواس‌مان را بسیار جمع کنیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علی دایی تیم فوتبال سایپا را هم هدایت خواهد کرد ساعت خبر: 10:45 - تاريخ خبر: 13/12/1386 سرمربی جدید تیم ملی فوتبال 19 اسفند ماه همراه سایپا برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به کویت خواهد رفت.
    علی دایی دیروز به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد؛ این در حالیست که همزمان هدایت تیم سایپا را نیز برعهده خواهد داشت.
    سعید تقی‌زاده در گفت و گو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: دایی 19 اسفند همراه ما به کویت سفر خواهد کرد تا تیم را در نخستین دیدار لیگ قهرمانان آسیا برابر الکویت هدایت کند.
    وی افزود: دیدار برابر کویت 6 فروردین ماه برگزار خواهد شد. بنابراین، مشکلی به وجود نخواهد آمد.

مسئولان فدراسیون فوتبال ایران بارها تاکید کرده اند که سرمربی تیم ملی باید یک شغله باشد و نباید همزمان هدایت دو تیم را برعهده بگیرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •