تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 34 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شرمنده هواسم نبود ممنون............

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

7 تسلیت

شکست خانگی یوونتوس را به همه دوستان خصوصا خودم تسلیت عرض می کنم.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شکست خانگی یوونتوس را به همه دوستان خصوصا خودم تسلیت عرض می کنم.

خداییش تیم یوونتوس خیلی خوب بازی کرد فقط یه مقدار با بد شانسی مواجه شد...
    آمار مسابقه هم حتما با من هم عقیده خواهد بود...
    دیدین چند تا توپ زدیم به تیرک؟؟؟؟!!!!!!

دو تا موقعیت 100% گل هم که به ترتیب دل پیرو و ندود نتونستن ازش استفاده کنند...

تازه اگه اون موقعیت های معمولی گل رو در نظر نگیریم چند تا ضربه آزاد رو که به زیبایی الکس زد و با بد شانسی راهی به دروازه نداشتند...

ولی دوستان مطمئن باشید ما صدر جدول رو پس خواهیم گرفت.

اینم از بازی بعد یووه که خیلی حساس و مهمه :

16:30 - 1386/07/01 سری آ باشگاه های ایتالیا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

تسلیت می گوییم هم به شما هم به خودمان که تیمهایی مثل رم واینتر بالای ما هستند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی با رم میزبان کدوم تیمه؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بازی با رم میزبان کدوم تیمه؟
    میزبان رم هستش

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی مرگ و زندگی هست برای یوونتوس

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض بررسی نمرات بیانکونری ها

اولین شکست یووه در فصل جاری برابر اودینزه رقم خورد تا در سومین بازی فصل بیانکونری ها طعم تلخ شکست را بچشند.یووه با این شکست هفته آِینده مقابل رم یکی از حریفان همیشگی خود مبارزه خواهد کرد که بدون شک این بازی برای یوونتوس و هوادارانش بسیار مهم و حساس خواهد بود.این هفته نیز مانند هفته های گذشته نمرات بیانکونری را خواهیم داشت.

1: اولین حضور الساندور بریندلی مدافع بیانکونری ها بعد از مصدومیتی که در دیدار دوستانه برابر رم گریبان گیرش شد بود. وی به میادین بازگشت و 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد. وی 11 فصل است که در کنار یووه بازی می کند و 259 بازی با پیراهن سیاه وسفید یووه انجام داد تا رسیدن به 300 بازی بسیار نزدیک شده است.

1: اولین شکست فصل برای یوونتوس . بعد از کسب سه پیروزی در شروع حیات جدید یووه در این هفته برابر اودینزه متوقف شد. اخرین شکستی که یوونتوس در رقابتی رسمی پذیرفته بود به فصل گذشته در ورزشگاه المپیکو برابر اسپتزیا بود.

4: این عدد تعداد گل های این فصل دیوید ترزگه است . این بازیکن فرانسوی با این تعداد گل در صدر ایستاده و کاکا و فوجا دیگر مهاجمان قدرتمند که رقیب وی نیز به شمار می روند با به ثمر رساند 3 گل در پشت سر او قراردارند. البته زالایتا یوونتوسی سابق را نیز باید به لیست بیافزایم.

5: این پنجمین شکست یوونتوس در رقابت های قهرمانی ایتالیا برابر اودینزه بود. اخرین شکست یووه مقابل این تیم در سال 200 بود که این تیم با دو گل سوسا در برابر تک گل دل پیرو به پیروز رسید. در بازی ها یی که در تورینو برگزار شده یووه از 34 بازی به 25 پیروزی دست یافته است.

8: یوونتوس در این فصل تا به اینجا 8 گل به ثمر رسانده و تیم های رم و ناپولی با 7 گل زده در رده های بعد قراردارند.

22: تقریبا 22 ماه از اخرین شکست یوونتوس درسری ا می گذرد. در 29 اکتبر 2005 یوونتوس برابر میلان تن به شکست یک بر صفر داد.

60: نوار صدرنشینی یوونتوس در سری ا ، در دو فصل 2004-2005 و 2005 - 2006 نیز یووه در دو بازی اول سال در صدر قرار داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 تصادف انتونیو نوچرینو

يک حادثه تلخ و ناگوار براي يوونتوس و هافبک جوانش انتونيو نوچرينو عصر روز گذشته دچار سانحه رانندگي شد و راهي بيمارستان شد البته حال وي رضايت بخش است اما بايد استراحت کند تا در روز هاي اينده وضيعت کامل او مشخص شود پزشکان معتقدند که وي بسيار خوش شانس بوده و هم اکنون حالش خوب است و عصر امروز در مرکز يوونتوس حاضر خواهد بود تا شرايطش کنترل شود يووه هفته اينده با رم بازي دارد و با توجه به مصدومان يوونتوس نبود اين بازيکن مي تواند براي بيانکونري ها مشکل ساز باشد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض اولتیماتوم الکس به دونادونی

الساندرو دل پیرو کاپیتان اسطوره ای باشگاه یوونتوس و ملی پوش ایتالیا برای اخرین بار به روبرتو دونادونی سرمربی تیم ملی ایتالیا اولتیماتوم داد که دیگر در پست هافبک بازی نخواهد کرد.الکس در این رابطه گفت:من قبول کردم در بازی مقابل فرانسه در پست غیر تخصصی خود بازی کنم ولی این برای اخرین بار بود و دیگر حاضر نیستم در پستی غیر از پست تخصصی خود برای ایتالیا به میدان بروم.من با دونادونی در این رابطه صحبت کردم و او قبول کرد که من در پست خودم به بازی گرفته شوم جایی که می توانم مفید باشم می توانم گل بزنم و انجا است که خوب بازی می کنم.من نمی دانم چگونه بیان کنم چون من یک مهاجم هستم و نمی توانم به عنوان یک هافبک بازی کنم.دونادونی قبول کرد که از من در پست تخصصی خودم استفاده کند و اگر من نخواهم او هم نمی تواند از من در منطقه غیر تخصصی بازی بگیرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •