باخت 5 بر 3 ريال مادريد مغرور بر طرف داران بارسا مبارك باشه ......
باخت 5 بر 3 ريال مادريد مغرور بر طرف داران بارسا مبارك باشه ......
"سيلويو برلوسكني"، نايب رئيس ميلان طي اقدامي عجيب درخواست عجيبتر خودرا در خصوص رونالدينيو و كاكا تقديم خوان لاپورتا نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برلوسكني در گفتوگويي با گاتزتا دلواسپورت گفت: از آنجايي كه رياست باشگاه با من است دوست ندارم در امور مربيگري دخالت كنم. با اين حال با لاپورتا صحبت كردم و به وي پيشنهاد دادم كه رونالدينيو و كاكا را سالانه با هم تعويض كنيم و لاپورتا در پاسخ به من گفت كه فكر نميكند چنين قضيهاي انجام شدني باشد چرا كه سران بارسا چنين چيزي را نميخواهند.
از طرفي فرناندو سوريانو نايب رئيس بارسلونا در اوايل ماه جاري اعلام كرد: واقعا باعث خجالت است ميلانيها همانگونه كه در خصوص رئال مادريد حرف و حديثهاي زيادي بر زبان رانده بودند ميخواهند همين كار را در مورد بارسا نيز انجام دهند. معلوم نيست به چه جراتي اين كارها را انجام ميدهند.
=================
خدايا! مارا از دست اين عزيز و آن همپاي بي مويش ،گالياني، برهان!
جالبه.......
واقا نميشه گفت كدوم بهترن ........ولي من دوس دارم رونالدينيو بمونه........
بارسي بدون رونالدينهو هم موفقه . همه ميگفتن با رفتن فيگو بارسا وضعش خراب ميشه . ديديد كه نشد.
این برلوسکونی و لاپورتا هم مردم رو مسخره کردن...
من که فکر نکنم نه رونی به میلان بره نه کاکا بیاد بارسا...!
درسته رئال باخت ولی یک روی دیگه سکه برد سویا بود که با این بازی بد جوری برای بقیه تیمها خط و نشون کشید...
با وجود تیمهایی مثل سویا لیگ اسپانیا از لیگهای دیگه داغ تره .
سلام
بازیهای اسپانیا از کی شروع میشه؟ اولین بازی بارسا کی هست؟ نکنه شروع شده و من بی خبرم؟
برنامه كامل لاليگا هم در اين تاپيك:
بازي با رئال مادريد هم هفته هفدهم هست كه با اين حساب كاپيتان هم حضور داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تيم متحد باشه محاله كسي بتونه جلومونو بگيره .
امسال قهرمانیم
اینو از بارسائی واقعی گوش کنید
رونالدینهو حداقل آخرین فصل رو میتونه با قهرمانی با بارسا در لالیگا تموم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)