دوستان بدون این برنامه و در صورتی که RUN بسته باشه ، CMD کار نکنه و کلا بیشتر دسترسی ها در Guest بسته شده باشه ، میشه این کار رو کرد ؟
اصلا کسی میدونه پسورد ادمین کجا ذخیره میشه ؟
دوستان بدون این برنامه و در صورتی که RUN بسته باشه ، CMD کار نکنه و کلا بیشتر دسترسی ها در Guest بسته شده باشه ، میشه این کار رو کرد ؟
اصلا کسی میدونه پسورد ادمین کجا ذخیره میشه ؟
لطفا راههایی را بیان کنید که امتحان پس داده باشند
سلام من میخوام پسورد server 2003 رو توی یک محیط شبکه پیدا کنم . کسی میتونه نرم افزاری تو این رابطه معرفی کنه ؟ واقعاً نیاز دارم. ممنون...
---- Adminstrator Password For Windows XP
من در پست اول اين تاپيك يك برنامه جديد همراه با لينك جديد براي هم پسورد Admin در ويندوز XP قرار دادم.كساني كه اين برنامه كم حجم را دانلود كرده و تست كرده بودند ادعا ميكردند اين برنامه بخوبي كار ميكنه.من هم اين برنامه را براي استفاده دوستان قرار ميدم.دستورالعمل و نحوه استفاده از اين برنامه را كه خيلي هم راحت است در پست اول قرار دادم.
نرم افزار پست اول کار نکرد تو user limited کار نکرد
اینم مدرک جرم
چون تو این زمینه زیاد کار کردم فقط اینو بهتون بگم که تنها نرم افزاری که تحت dos بتونه یوزر رو چنج کنه کار می کنه از طریق ویندوز امکان پذیر نیست چون تمام راه ها بسته هستش اگرم نرم افزاری باشه که بتونه تحت ویندوز این کار رو انجام بده بدونید برنامه نویسش یه تروجان نویس قهار مثل mehrdad_programmer ( آقا چاکریم) یا ayo ( بازم می گم دست بوسیم
)
می گن ویندوز باگ زیاد داره ولی کار هر کس نیست .............![]()
Last edited by mx_2dar; 17-09-2007 at 08:04.
چرا دعوا می کنید ، حالا کار هر کی باشه ، چه فرقی می کنه ، کسی که ادعای مالکیتشو نکرده !اينم نوشته گروه آشيانست
لینک خرابه
لینک بالا خرابه، این یه لینک دیگه ازش :
اینجا هم توضیحات بیشتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من Gateway Timeout میده !
آدرس خرابه !نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون اینه ؟ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس تاپیک چی بود ؟
اسم نرم افزارش چیه ؟
تو این تاپیک چندین برنامه معرفی شده ، این آموزش کدومه ؟؟
پس چی شد ؟ هنوز باید صبر کنیم ؟؟؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان، ممنون می شم اگه یه راه یا برنامه برای بدست آوردن pass ادمین ویندوز به من معرفی کنین. البته من مشکلهایی که در محیط guest بوجود میاد رو ندارم و می تونم این کار رو در حالت [b/]ادمین[b] انجام بدم. ولی نمی تونم از داس بوت کنم ولی می تونم از command prompt استفاده کنم و نمی خوام پسورد رو هم [b/]پاک[b] کنم. یادآور می شم که پسوردش هم خیلی طولانیه. خیلی ممنون از راهنماییتون.
آقا اداره ما كامپيوتر ها رو محدود كردن و با پسورد ادمين ميشه كار انجام داد يا اينكه با يوزر خود بچه هاي شبكه وارد بشي يا ادمين بعد يوزر خودم رو ادد كنم تا بتونم هر كاري انجام بدم و نرم افزار نصب كنم. من برنامه اي ميخوام كه بتونه از بين ببره البته setup كامپيوتر هم پسورد داره و نميشه داخل تنظيمات كامپيوتر رو با سي دي بوت كنيم وگرنه خودم نرم افزاري دارم كه سيستم باهاش بوت بشه ادمينش از بين ميره . اگه كسي برنامه بهتري داره با اجرا در داخل خود ويندوز بشه خوبه
پیدا کردین به منم خبر بدین . البته علت اینکه برنامه نمیزارن اینه که نمیخان دست زیاد شه وگرنه واسه اهلش کاری نداره
با با جان اینجا پورتهای 1024 به بالا بسته هستند ونمی شود با این نر م افزار ها کامپیوتر ها را هک کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)