اررررررره منم یه چیزی پروندم کپی مالزی معروف ترین کپی ها تو دنیاست من یه لحظه مخم یخ زد اشتباه جواب دادم د
اررررررره منم یه چیزی پروندم کپی مالزی معروف ترین کپی ها تو دنیاست من یه لحظه مخم یخ زد اشتباه جواب دادم د
اونم از اون گنده هاش
نمیشه یه جوری از روی هارد دیلیت کرد که دیگه هیچ اثری از اون بازی نباشه ؟
Last edited by farazp30; 23-07-2008 at 19:15.
میشه 2 تا xbox رو از طریق کامپیوتر به هم وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
خیر دوست عزیز نمیشه ...
سلام
یعنی از طریق اینترنت کامپیوتر به لایو وصل شد؟ خیر دوست عزیز نمیشه. اما اگه منظور شما وصل کردن 2 تا کنسول برای System Link هست، جواب بله میباشد.
سلام.
من ixtreme را دانلود کردم.
چطوری رو کنسولم بریزم؟
تو اصفهان هیشکی این کار را نمیکنه!!!
سلام
دوست عزیز نصب کردن این فرم ور کار سختیه و من شدیداً توصیه میکنم خودتون این کار رو نکنید. اگر در اصفهان جایی رو پیدا نکردید، میتونید کنسولتون رو به تهران بفرستید... خودتون نکنید این کار رو
موفق باشید
بابا اخه چه وضعشه.
این همه راه بکوبم بیام تهران ؟!!!
راستی اون xdvd muletter را هم که دانلود کردم خراب بود.
میشه یه دور را باز کردنشا بگین ؟
با سلام خدمت دوستانمن یه چندتا سوال داشتم1.اگر دیسک بازی خودش پچ شده بود دیگه نیاز هست که ixtreme رو کنسولم بزارم یا نه؟2.توی اهواز کسی یه جای مطمئن سراغ داره که این فریمور رو کنسول بزارن؟3. من یه اشتراک adsl دارم میشه که کنسول به مودم وصل کنم و مودم به خط تلفن یعنی دیگه نیاز به کامپیوتر نباشه؟ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
1. سوال خوبی کردید .. چون اصلا اساس کار iXtreme هم همین است، یعنی بازیها رو اگر پچ داشته باشند میذاره روی کنسول اجرا بشن اما اگر تشخیص بده که دیسک بازی پچ نداره از اجرا شدن اون جلوگیری میکنه. پس اگر شما از پچ بودن کنسولتون کاملاً اطمینان دارید، میتونید این فرم ور رو نصب نکنید، اما اگه مطمئن نیسیتد نصب این فرم ور توصیه میشه.
2. متاسفانه این رو دوستان دیگه باید جواب بدن.
3. آره میشه ، منتها باید ببینید مودم شما روتر هست یا نه ؟ اگر روتر بود ( یعنی توانایی تشخیص آی پی رو داشت ) میتونید بعد از مراحل دادن آی پی به کنسول و تنظیمات اون، مودم رو بدون کامپوتر به دستگاه وصل کنید. ( اگر مودم usb هست ، سیم usb رو از پشت کامپوتر در بیارید و سیم ethernet رو به کنسول و مودم بزنید )
موفق باشید
با سلام خدمت دوست عزیز من چطور میتونم از پچ بودن کنسولم مطمئن بشم من گفتم اگر دیسک بازی پچ بود اگه اشتباه میکنم لطفا من راهنمایی کنیدراستی میشه بگید هزینه نصب فریمور iXtreme چقدی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)