تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 122

نام تاپيک: ايهاالناس مددي في الانتخاب الرشته الدانشگاه (ضروريه)

کاربر فعال رباتیک و هوش مصنوعی ROBOTICS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام من رتبه ي 5054منطقه ي يک رياضي رو اوردم به نظر شما مهندسي کجا ميشه قبول شد .
    دوروبر برق و مکانيک
    برق + مکانیک ==> رباتیک

احتمال روزانه قبول شدنت در مهندسی رباتیک صنعتی شاهرود 10 در صد
    اما در شبانه ی آن 100 در صد هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

دوستان جهت اطلاع باید عرض کنم که می شناسم که با رتبه 10000 منطقه 2 برق روزانه زاهدان الکترونیک قبول شده و البته از خود زاهدان بوده با رتبه حدود 17000 مکانیک روزانه زاهدان قبول شدن باز هم از خود زاهدان. با 26000 معدن روزانه قبول شدن و البته می تونسته بسیاری از شبانه ها هم قبول بشه.حالا چرا اینطوری هست خودمم نمی دونم.!!!!

داره خودمونی میشه rohi68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا از اين حرفها گذشته يه مقدار اطلا عات در مورد مهندسي مواد ميخواستم درباره بازار کارش وکلا اين که چه جوري هست.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جهت اطلاع باید عرض کنم که می شناسم که با رتبه 10000 منطقه 2 برق روزانه زاهدان الکترونیک قبول شده و البته از خود زاهدان بوده با رتبه حدود 17000 مکانیک روزانه زاهدان قبول شدن باز هم از خود زاهدان. با 26000 معدن روزانه قبول شدن و البته می تونسته بسیاری از شبانه ها هم قبول بشه.حالا چرا اینطوری هست خودمم نمی دونم.!!!!
    چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟
    من بهت میگم چرا اینجوریه !!!
    دلیلش اینه که اولا توزیع جغرافیایی جمعیت تو کشور ما متعادل نیست این بدین معنی هست که اکثر جمعیت کشور ما تو نیمه شمالی و شمال غربی و غربی کشور پراکنده شده اند و طبعا اکثر داوطلبین کنکور هم در همین مناطق ساکنند این در حالیه که زاهدان تو جنوب شرقی مملکت هست و به بیان دیگه بجز استا نهای کرمان و خراسان جنوبی و هرمزگان بقیه استانها فاصله زیادی با زاهدان دارند و این خود دلیلی میشه بر عدم اشتیاق عمومی داوطلبان مبنی بر انتخاب رشته های این دانشگاه (( دانشگاه زاهدان)) برای مثال از همین تهران تا زاهدان با یک خودروی معمولی بیش از یک روز راه است دیگه چه برسه به اتوبوس که نباید بیشتر از 80 کیلومتر سرعت داشته باشه.!!!

2- متاسفانه شهر زاهدان بر خلاف کلانشهر های ایران شدیدا از کمبود امکانات و همینطور کمبود امنیت اخلاقی (( مواد مخدر و سرقت توسط تبعه افغان و پاکستانی )) رنج میبره و علاوه بر اینها از حداقل استاندارد های زندگی از جمله آب آشامیدنی درست و حسابی و بیمارستان مجهز و کتابخانه و سینما و درمانگاه و فروشگاه های درست و حسابی هم دارا نیست .(( خبر شهادت مسافران به دست قاچاقچیان افغانی و پاکستانی رو که وسط جاده کرمان به زاهدان همشونو به گلوله بستند رو یادتون هست ؟؟؟؟؟؟))

3- از طرفی از شهر های نسبتا بد آب و هوای ایران هم هست که برای دانش آموزی که فرضا تو تبریز یا رامسر یا خرم آباد زندگی کرده گزینه مناسبی به نظر نمیاد .

4- من به این کار ندارم که چرا ایرانیان عزیز و ملت شریف و عزیز زاهدان 28 سال بعد از انقلاب هم باید چنین سختی هایی رو تحمل کنند لیکن تمامی دلایل بالا مخصوصا برای کسانی که تا به حال زاهدان رو از نزدیک ندیده اند دلایل نسبتا موثقی هست که کمتر نسبت به انتخاب رشته های این دانشگاه مبادرت ورزند (( هر چی باشه ناخلف ترین فرزندها هم برای پدر و مادرشون عزیزند ))

دلایلش اینه (( البته به نظر من و با عذر خواهی و ابراز این موضوع که به هیچ وجه نسبت به بچه های گل زاهدانی قصد جسارت و گستاخی نداشتم ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

با رتبه 1350 منطقه 2 از مازندران بهترین دانشگاه که میشه الکترونیک قبول شد چیه؟

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

یادش بخیر پارسال رتبم شده بود 30638 . انتخاب اولم روزانه فیزیک گیلان بود بعد شبانه الکترونیک گیلان و بعد زدم صنعتی شریف و بعد امیر کبیر و بعد دانشگاه تهران و بعد از اون هم تبریز و شیراز و اصفهان و.....
    67 تا از 100 انتخاب رو پر کردم که 60 تا رشته فیزیک تو شهرهای مختلف و 7 تا الکترونیک بود. با خودم میگفتم شاید به احتمال1 در میلیارد شریف قبول میشم ولی احتمال به من اموخت که با کسی شوخی نداره.
    میدونید!!! تمام کسانی که مرتبط با انتخاب رشته و به نوعی مشاور بودند حتی تلویزیون شبکه اموزش اون برنامه در مورد کنکور بودا همه میگفتند که باید فقط بر حسب علاقه انتخاب رشته کنی . علاقه به اینکه چه رشته ای رو دوست داری در چه شهری قبول شی برای همین منم بر حسب علاقه انتخاب رشته کردم .شریف و امیر کبیر و تهران جز انتخاب های 4و5و6 من بودند. ولی سراسری قبول نشدم. الان هم ازاد میرم.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

خواهشا وقتی سوال میپرسید بدون هیچ خجالت و رو در بایستی رتبه کل کشور رو بفرمایید تا بتونیم بر مبنای آمار و تراز قبولی های سالهای قبل کمکتون کنیم

البته که قبول میشی خوبم قبول میشی
    برای مهندسی برق در محدوده رتبه شما اینها هست:
    دانشگاه شهید باهنر کرمان: مهندسی برق (( الکترونیک و قدرت و مخابرات)) روزانه البته
    دانشگاه مازندران بابلسر :اکترونیک و قدرت به احتمال 80% روزانه
    دانشگاه صنعتی شاهرود تمامی گرایشها روزانه 100% قبولی
    دانشگاه سمنان روزانه 85%
    الکترونیک ارومیه روزانه همینطور
    سیستان و بلوچستان هم قطعا قبولی
    تمام رشته های بالا روزانه هستند و بطور میانگین احتمال قبولی شما در این رشته ها بالای 80 هست
    رتبه کشوري داوطلب ، بدون اعمال سهميه در گروه آزمايشي
    7614
    اینم رتبه کشوری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا به ما هم یه جوابی بدین:
    دو نفر هستن. رتبه هاشون اینجوریه: (در رشته ریاضی منطقه 1)
    نفر اول:
    کل: 3347
    کشوری: 6341
    نفر دوم:
    کل: 4636
    کشوری: 8983
    از بین رشته های زیر چی می تونن تهران قبول بشن:
    • مهندسی برق (همه گرایش ها)
    • مهندسی مکانیک (همه گرایش ها)
    • مهندسی فناوری اطلاعات It
    • مهندسی عمران
    • مهندسی شیمی
    • مهندسی صنایع
    • مهندسی معماری
    • مهندسی کامپیوتر (سخت افزار – نرم افزار)

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با رتبه 1350 منطقه 2 از مازندران بهترین دانشگاه که میشه الکترونیک قبول شد چیه؟
    در کل اینها رو میشه قبول شد دوست من:
    مهندسی برق دانشگاه های:
    1-فردوسی مشهد
    2- شاهد تهران (( بیرون از تهرانه ها !!!! کنار بهشت زهرا ))
    3- دانشگاه شیراز
    4-دانشگاه تبریز
    5- دانشگاه زنجان
    6-دانشگاه گیلان
    7-دانشگاه اصفهان (( احتمال 70 درصد))
    8- دانشگاه مازندران بابلسر (( این یکی به درد شما میخوره !!!!))
    9-دانشگاه سمنان
    -10دانشگاه شهید چمران اهواز
    و خیلی دانشگاههای دیگه (( البته شما روزانه قبول میشی منتها نه در تهران بنابر این اگر من جای شما بودم دانشگاه مازندران رو میزدم چرا که نیدم دانشگاه خوبیه و اکثر اساتیدش از آلمان و انگلستان فارغ التحصیل شده اند ))

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    با رتبه 31434 علوم انساني كه براي روزانه و پيام نور مجاز مي باشد، چه رشته هايي مي شه انتخاب كرد؟
    خلاصه اي از درصد درس ها هم به شرح ذيل مي باشد:
    زبان 18%
    روانشناسي 43%
    اقتصاد 55%
    ادبيات فارسي 47%
    معارف 30%
    رياضي 5%
    ادبيات فارسي تخصصي 38%
    جغرافيا 22%
    علوم اجتماعي 15%

آيا روزانه يا شبانه اميدي هست؟ اگر بلي چه رشته اي بهتر است؟
    آيا فقط و فقط پيام نور بزنن بهتر است؟ چه رشته اي؟

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •