اين بارتوانستم برنامه اي نصب كنم ولي هربار ميخواهم برنامه رانصب كنم بايد برنامهSoftick PPPرا از اول نصب نماييم آيا براي رفع اين مشكل راه حلي نيست؟
اين بارتوانستم برنامه اي نصب كنم ولي هربار ميخواهم برنامه رانصب كنم بايد برنامهSoftick PPPرا از اول نصب نماييم آيا براي رفع اين مشكل راه حلي نيست؟
مگه میشه ؟!
یه بار نصب میکنی حله که
با سلام
من 2 روزه كه گوشي D900i را خريدم ، به كمك نوشته هاي hellbrain666 تونستم يكسري بازي و برنامه را تو گوشي نصب كنم ( از ايشون كمال تشكر را دارم) . ولي متاسفانه وقتي خواستم يكي ديگه را نصب كنم بعد از اينكه serial download را انتخاب كردم ، محيط دانلود آومد و به همين حالت موند ولي چيزي دانلود نشد . از آون موقع به بعد با اين مشكل مواجهم ، تا حالا نزديك نصف روز با اون ور رفتم ولي هنوز نتونستم مشكلشو پيدا كنم ، خواهشآ هر كس ميتونه كمكم كنه ، كمكشو از من دريغ نكنه .
لازم به ذكره كه ظاهرا پورت گوشي سالمه ، چون هنوز ميتونم صدا و تصوير را با Samsung PC Studio 3 به حافظه گوشي انتقال بدم
Last edited by arsy_65sh; 24-11-2007 at 19:43.
عزیز شاید حافظه جاوای گوشی شما پر شده !
یه تست کن ببین پره یا نه
چك كردم ، خيلي جا داره ، از 4096 كيلو بايت ، تنها 800 كيلو پر شده
شما گوشیتو ریست کن شاید درست شد
من تا حالا این مشکل واسم پیش نیومده !
احتمالا برنامه ای که میخوای بنصبی java نیس.منم این مشکلو بعضی مواقع دارم
یکی از همونایی که قبلا نصب کردی رو دوباره نصب کن اگه شد که بی خیال اونایی که نصب نمیشن بشو
من از لينك زير بازي و نرم افزار اين گوشي را دانلود مي كنم ، شما هم امتحان كنيد ببينيد با اين بازي ها به چنيين مشكلي بر مي خوريد :
با تشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arsy_65sh; 04-12-2007 at 03:52.
شما از یکی از 2 سایت زیر بازی دانلود کن ببین بازم مشکل داره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)