تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 121

نام تاپيک: فرق u600 با d900 چیه ؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

کیفیت دوربین چطوره ؟ حالت ماکرو داره ؟
    در ضمن ارزش داره 60 تومان هزینه بیشتر بدم و از پارس میکرو تل بخرم ؟
    بدون گارانتی دردسری نداره ؟ یعنی مثل این حکایت n73 ها نیست که بخوان بندازن به آدم ؟
    بلندي صدا و كيفيت اسپيكر گوشي چطوره؟
    قابليت تغيير تم رو داره ؟
    حداکثر کارت حافظه که میشه خرید و روش گذاشت چند گیگ هست ؟
    فیلم و عکس تو خود حافظه اصلی گوشی ذخیره میشه یا مموری ؟
    برای انتقال مطالب بین گوشی و کامپیوتر نیاز به برنامه و بلوتوث یا رم ریدر هست یا مستقیم مثل سونی اریکسون میشه با کابل با کامپیوتر وصل شد ؟
    کیفیت دوربین عالی و بدون نویز هست.
    حالت ماکرو داره. بهش میگن اتوفوکـوس.

خب من که پارس مایکروتل رو قبول دارم ولی فکر میکنم این هزینه رو بدی، می تونی 100% خیال خودتو راحت کنی. اینجا بحث فقط گارانتی نیست. شما مطمئن میشی که گوشیت درست و سالمه. معلوم نیست ولی یه وقت دیدی بدون گارانتیش موردی نداره ولی بعداً مثلاً نگاه می کنی، می بینی منشیش خرابه!!! یا از این قبیل.

بلندی صداش در حد مطلوبه ولی نمیشه روش حساب کرد واسه کل انداختن و این جور مسخره بازیا. در حد متعارفه.

گوشی های سامسونگ فقط 2 تم پیش فرض دارن. تغییر هم نمی کنه.

حداکثر نداره! اگه رم اصلی باشه، فکر کنم 2 رو هم راحت ساپورت می کنه.

فیلم و عکس هم فق حافظه گوشی

خیلی بهتر و سریعتر از سونی اریکسون به کامپیوتر وصل میشه. (خودم دبلیو810 دارم و داداشم دی900 داره. این مورد رو تست کردم)

بازم سوالی داشتی در خدمتم.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا شهاب من توی یکی از سایتها خوندم میشه مستقیم روی مموری ذخیره کرد !

بلندی صدا در یو600 هیچ فرقی با دی900 نداره

کیفیت عکسبرداری در یو600 در شب بهتر از دی900 هست به گفته یکی از سایتها :
    Just like its predecessor, Samsung still managed to squeeze a decent 3.2 megapixel CMOS camera with autofocus lens and LED flash into this super slim phone. A self-portrait mirror is also in place in case you need it. According to our source, the camera module on U600 is different than that on the D900 (and the U700). In actual testing, we thought the difference in image quality was minimal, though we didn't have the 2 phones side by side to run tests. Night shots on the U600 are quite clean by phone standards, colors are accurate in bright daylight, and macro shots are still amongst the best in the mobile phone market.

در مورد پارس مایکروتل ! آقا شهاب گل تا 1 ما پیش بعد از تایپ نام شرکت پارس قائم همیشه یک صفت به نام معظم ذکر میکردن ! نمیدونم جرا یهو نظرشون عوض شد !

در مورد حکایت ان73 باید بگم کمپانی نوکیا با شرکتهایی توی کشورهای مختلف از جمله چین ( که ایرانیا اغلب از جنس چینی بدشون میاد ) قرارداد بسته که فقط و فقط این گوشیها در کشور چین به فروش برسه ! هند هم به تازگی این کارو کرده .... و این اسمش تقلبی بودن نمیشه گذاشت چون زیر نظر کمپانی نوکیا در فنلاند هست .... ولی یه عده از خدا بی خبر اومدن این گوشیها رو از چین و هند وارد بازار ایران کردن و به اسم فنلاند به مردم فروختن ! و اما سامسونگ ! به جز سئول تو کدوم کشور جهان شما دیدی تراشه سامسونگ بسازن ؟

هیچ موردی نداره رضا جان شما الکی پول گارانتی نده من دادم پشیمونم ! شما اشتباه منو نکن ! سامسونگ تقلبی نداره ... فوقش یه منو فارسی میخوای برو واست فلش کنن !

پارس قائم هم درش تخته نشده برای مدتی وارد کردن گوشی به ایران را به تعلیق انداخته ! الکی شایعه درست نکنین
    آقایونی که میگن پارس قائم داره تخته میشه بخونبن لطفا :
    PARS QAEM : With great vision & management planning, we have been able to double
    Samsung's mobile phones market share in Iran, and will continue to improve
    our position in the future
    Last edited by S A M S U N G; 08-08-2007 at 08:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخرین قیمت یو600 در بازارهای جهانی
    امریکا : 284.95$
    اروپا : 349.99$ الی 419.99$
    ایران : 30000 تومان
    Last edited by S A M S U N G; 08-08-2007 at 08:33.

داره خودمونی میشه Sam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

9 ؟

سلام كسي جايي مي شناسه كه u600 با گارانتي pars micro tel بفروشه؟

ممنون ميشم جواب بدين!
    Last edited by Sam23; 08-08-2007 at 15:41.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من یو 600 رو دیروز یعنی 16 /5 قیمت کردم 280 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گارانتی پارس میکروتل رو تو علا الدین بخصوص ط 6میفروشن ..
    در ضمن من خودم تا حالا تو کار نوکیا بودم و فقط گوشیهای اونو استفاده میکردم .. در مورد نوکیا جالبه بدونید n95 رو هم دوستان چینی میزنن و با افتخار اعلام میکنند manufacture origin in china
    سونی اریکسون هم که دیگه تخصص اصلیشونه
    ولی تو یک از سایتا در مورد ال سی دی بعضی مدلای سامسونگ بحث شده بود و میگفت بعضیهاشو چین میزنه و اصلی نیست
    راستش بدلیل همین مسایل و خز شدن سریع و البته خشن بودن ظاهری قید نوکیا رو زدم .
    البته اصلا اهل کل انداختن سر صدا و دوربین و .... نیستم و فقط میخوام یه گوشی خوب و سگ جون بخرم که چند سالی کارمو راه بندازه
    و اما .... میخوام به محض جور شدن بودجه برم بخرم فقط میخوام بدون گارانتی بخرم ولی میترسم برادران ایرانی به کمک برادران مومن چینی با جعل و هزار جور ترفند گوشی d500 رو با تغییرات به جای u600 قالب کنن
    تو جعبه چه لوازمی هست ؟ واسه خرید چه مواردی رو چک کنم ؟ لطفا کمکم کنید تا سرم کلاه نره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گارانتی پارس میکروتل رو تو علا الدین بخصوص ط 6میفروشن ..
    در ضمن من خودم تا حالا تو کار نوکیا بودم و فقط گوشیهای اونو استفاده میکردم .. در مورد نوکیا جالبه بدونید n95 رو هم دوستان چینی میزنن و با افتخار اعلام میکنند manufacture origin in china
    سونی اریکسون هم که دیگه تخصص اصلیشونه
    ولی تو یک از سایتا در مورد ال سی دی بعضی مدلای سامسونگ بحث شده بود و میگفت بعضیهاشو چین میزنه و اصلی نیست
    راستش بدلیل همین مسایل و خز شدن سریع و البته خشن بودن ظاهری قید نوکیا رو زدم .
    البته اصلا اهل کل انداختن سر صدا و دوربین و .... نیستم و فقط میخوام یه گوشی خوب و سگ جون بخرم که چند سالی کارمو راه بندازه
    و اما .... میخوام به محض جور شدن بودجه برم بخرم فقط میخوام بدون گارانتی بخرم ولی میترسم برادران ایرانی به کمک برادران مومن چینی با جعل و هزار جور ترفند گوشی d500 رو با تغییرات به جای u600 قالب کنن
    تو جعبه چه لوازمی هست ؟ واسه خرید چه مواردی رو چک کنم ؟ لطفا کمکم کنید تا سرم کلاه نره
    دی500 میخوای بخری یا یو600 ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یو 600 رو دیروز یعنی 16 /5 قیمت کردم 280 تومن
    تایید میشه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام u600 بگیرم ولی میترسم بهم بندازن ..یکی از دوستام بجای n73me فروشنده n73 بهش انداخته بود ..کلا میگم موقع خرید به چه مساله ای نگاه کنم و چی رو چک کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

البته u600 گوشي ظريفيه و لفظ سگ جون براش كارايي نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •