تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين سرویس دهنده های Adsl در شیراز

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • امين نت www.kara-amin.com

6 7.79%
  • شاتل www.shatel.ir

24 31.17%
  • هميارنت www.hamyar.net

4 5.19%
  • صبانت www.sabanet.ir

27 35.06%
  • پارس آنلاين parsonline.com

13 16.88%
  • فن آوا fanavadp.com

3 3.90%
صفحه 7 از 187 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1866

نام تاپيک: Adsl/ شهر شيراز

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.یک مسئله کلی.میگن دیتا داره استانی میشه یعنی هر شرکتی باید از مخابرات همون استان دیتا بگیره
    الان اکثر شرکتها نمایندگی تهران هستند و دارن از تهران دیتا می گیرن.من فقط امین نت رو میشناسم که از شیراز دیتا میگیره.خود شرکت امین نت ادعا میکنه وقتی دیتا استانی بشه کار بقیه شرکتها خراب و کار خودش خوب میشه!یعنی همه شرکتهایی که دیتای خوبی از تهران دارن و یوزرهاشون هم راضی هستن وقتی استانی بشه چون دیتای فارس قوی نیست و خوب نمیتونه اونا رو ساپورت کنه بقیه کیفیفتشون میوفته پایین و فقط امین نت هست که خوب میمونه!
    به نظر شما این ادعا ها درسته؟اگه هست خب همه ول معطل هستیم و باید برویم امین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من همین امروز سؤال کردم. گفتن فارس هم موظف میشه پهنای باندش رو بالا ببره و بنابراین مشکلی پیش نمیاد.

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من دارم از صبا میگرم!! 128 گرفتم و دارم با 25-26 دانلود میکنم ولی 8-9 روزه پیش یه دفعه شد 10-15 ولی 3 ساعته بعدش درس شد!!! ولی چند تا مشکل دیگه هم باهاش دارم مثلا تا حالا 2 روز نتونسم وصل بشم چون میگفت یوزر و پسورد غلطه!!!!!!!!!! ولی در کل سرعت خوبه!!

در ضمن من تو زرگری هسم !! کسایی که مخابرات ولیعصر هستن میتونن با اکانت شبانه صبا بیان؟؟؟

همیار نت 128 با چند دانلود میکنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هر سرویس دهنده ای مشکلات مخصوص خودش را داره قبلا هم گفتم واسه چی من از امین نت استفاه میکنم

با 256 امین نت من حدود 35 تا 40 K دانلود دارم که بعضی از اوقات پائین تر میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان!
    من سه تا سؤال دارم. لطفاً هر کسی اطلاع داره به من جواب بده:
    1- سرویس 128 سه ماهه صبا نت، 10گیگ ترافیک برای سه ماه بهتون میده. آیا این کافیه؟
    2- چطور میشه فهمید که مخابرات خطی را که شما برای Adsl تقاضا دادید، آماده سرویس کرده یا نه؟ از مخابرات ، بهتون خبر میدن یا باید مرتباً چک کنید که کانکت میشه یا نه؟
    3- خود مسؤولین شرکت صبا به من گفتن که با سرویس 128 تا 14-15 میشه دانلود کنی. آیا واقعاً شما با این سرویس تا بالای 20 دانلود کردید؟

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

دوستان!
    من سه تا سؤال دارم. لطفاً هر کسی اطلاع داره به من جواب بده:
    1- سرویس 128 سه ماهه صبا نت، 10گیگ ترافیک برای سه ماه بهتون میده. آیا این کافیه؟
    2- چطور میشه فهمید که مخابرات خطی را که شما برای Adsl تقاضا دادید، آماده سرویس کرده یا نه؟ از مخابرات ، بهتون خبر میدن یا باید مرتباً چک کنید که کانکت میشه یا نه؟
    3- خود مسؤولین شرکت صبا به من گفتن که با سرویس 128 تا 14-15 میشه دانلود کنی. آیا واقعاً شما با این سرویس تا بالای 20 دانلود کردید؟
    1.بستگي به كارت داره . برا من كه كافيه.

2. هم ميتوني چك كني . هم ميتوني زنگ بزني صبا بپرسي . زنگ بزني سريع تر وصل ميكنن.

3.نوسان داره .

ميگم سرعت شبانش خيلي كم شده نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان من 128 دارم دارم با 25 دانلود میکنم!! البته این رو بدونید که هر چی مرکز اصلی نزدیکتر به بیس اصلی باشه سرعت بیشتره(یکی از مشکلات ای دی اس ال ) همینه!! فکر کنم ماله صبا هم تو ولیعصر بیس اصلیش باشه . شاید به من که زرگری هستم نزدیکه اینقدر دانلود میکنه ولی من الان چند روزه زیر 20 نیمدم!!

به من که هم از مخابرات و هم از صبا زنگ زدن گفتن وصله !! در ضمن وقتی میخوان وصل کنن تلفن خونتون 2 الی 3 ساعت قطع میشه!!! بیشتر وقت ها ساعت 2 تا 5 ظهر این کار رو میکنن .

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.

مرکز اینتر نت پرسیا در شیراز هم هست که من از آنجا وصل می شم.کسی دربارش نظری نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پرسیا سیستم اگه منظورت هست که همون صبا نته دیگه!!!

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

الان من 128 دارم دارم با 25 دانلود میکنم!! البته این رو بدونید که هر چی مرکز اصلی نزدیکتر به بیس اصلی باشه سرعت بیشتره(یکی از مشکلات ای دی اس ال ) همینه!! فکر کنم ماله صبا هم تو ولیعصر بیس اصلیش باشه . شاید به من که زرگری هستم نزدیکه اینقدر دانلود میکنه ولی من الان چند روزه زیر 20 نیمدم!!

به من که هم از مخابرات و هم از صبا زنگ زدن گفتن وصله !! در ضمن وقتی میخوان وصل کنن تلفن خونتون 2 الی 3 ساعت قطع میشه!!! بیشتر وقت ها ساعت 2 تا 5 ظهر این کار رو میکنن .
    فكر نكنم ربطي داشته باشه.

ميگم چند روزه گرفتي adsl ات رو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •