تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود بازیها و نرم افزارهای گرافیکی و طراحی برای این OS

48 45.28%
  • کمبود منابع اطلاعاتی فارسی زبان برای این سیستم عامل

31 29.25%
  • سخت بودن تنظیمات و نصب برنامه ها و خود گنو/لینوکس

41 38.68%
  • چون از اول روز ویندوز کار کردیم به باگهاش عادت کردیم!!

62 58.49%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 161

نام تاپيک: چرا خیلیها لینوکس رو گذاشتن ویندوز استفاده میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز

من براي تورنت حدود 5 تا نرم افزار پيدا كردم كه براي خود لينوكس طراحي شده اند كه 2 تا شو امتحان كردم و وقتي به نتيجه رسيدم مي گذارمش در نرم افزار ها

من از Wine خوشم نمي آيد لينوكس گفتن ديگه (البته كار با هاش رو هم بلد نيستم ) اگر يك توضيح كوچك داريد ممنونم من الان آن را نصب دارم

من الان بيشترين مشكلم با كارت گرافيكم است (ATI) كخ نمي گذارد برل و افكت ها اجرا شود

و من هم به خاطر مورد آخر نا اميدم اگر كمكي داريد ممنون مي شم

ولي براي مودم كه من ADSL دارم ولي براي مودمم خودم تونستم دارايور بنويسم(Zoltrix)

داره خودمونی میشه R.E.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری، نرسیده به ماه، زمین

پيش فرض

دلیلی که من از ویندوز در حال استفاده هستم اینه که از ابتدا کامپیوتر را با ویندوز معرفی کردند و کسی نبود که بگه سیستم عاملها با هم فرق می کنند و کامپیوتر هم بدون ویندوز کار میکنه.
    الان افسوسی که می خورم اینه که کاش زمانی رو که صرف ویندوز کردم روی لینوکس گذاشته بودم.اما با وجود این همیشه میشه از لینوکس استفاده کرد.
    یکی از محبوبیت های ویندوز ساده بودن محیط کاری و تنوع مختلف نرم افزارهاست.واقعا باید قبول کرد که تنوع نرم افزارها در هر زمینه ای اعم از صوتی و تصویری و اداری و ... در ویندوز بیشتر است .
    اما با وجود این لینوکس دنیای دیگری است که ویندوز هیچگاه به اون نمی رسه !

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پس چرا بقیه توش گیج نمی شن ؟

خدا وکیلی اولین باری که پا ویندوز نشستید خیلی راحت همه چیز را فهمیدید؟ یعنی اصلا گیج نشدید؟
    مسئله گیج شدن نیست دوست عزیز
    ویندوز ذهن مارو برای کار کردن با کامپیوتر تنبل کرده.
    دیگه حاضر نیستیم یک لقمه رو دو دور دور سرمون بچرخونیم بذاریم دهنمون((برای مثال نصب برنامه در لینوکس))

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

برای مثال نصب برنامه در لینوکس
    اینو خوب اومدی . راستی من یه چیزی رو درست نمی دونم . توی همه ی لینوکس ها نصب برنامه مثل همه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    In My Website

پيش فرض

بسته به توزیعش بعضی ها یه فرق کوچیک دارن ولی پایش یکیه

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(برای مثال نصب برنامه در لینوکس
    دیگه گذاشتن یه تیک در نرم افزار synaptic و زدن دکمه ok مگه کاری داره که شما هنوز توی نصب نرم افزار مشکل داری؟

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

به نظر من اولين دليلش اينكه ما از اول با ويندوز كار كرديم استانداردمون اين بوده اموزشگاه ها اين بوده و همه و همه از ويندوز 95 تا الان دست به دست هم دادن (البته برنامه هاي كاربردي خوب هم بي تاثير نبوده) تا ما معتاد ويندوز شويم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مسئله گیج شدن نیست دوست عزیز
    ویندوز ذهن مارو برای کار کردن با کامپیوتر تنبل کرده.
    دیگه حاضر نیستیم یک لقمه رو دو دور دور سرمون بچرخونیم بذاریم دهنمون((برای مثال نصب برنامه در لینوکس))
    اینکه کاربرای ویندوز به قولی ویزاردی هستن شکی نیست و این خیلی معروفه اما این به این معنی نیست که کاربرای لینوکس لقمه رو دور سرشون میجرخونن این خیلی خنده‌داره آخه شما که لینوکس رو نمیشناسین چه جوری و رو چه حسابی اظهار نظر میکنین توی پروسه نصب لینوکس روشهای متفاوتی هست که به خاطر نفس آزادی نرم‌افزراهاش هست حالا خودتون قضاوت کنید همونجوری که دوست عزیز rootkit گفت:
    اینکه برنامه synaptic اجرا کنید به دنبال پکیج یا برنامه مورد نظر بگردی کلی یا دقیق و بعد یه تیکی کنارش بزنی و apply و بعد بقیه کارها از تنظیم و همه چیز اتوماتیک انجام بشه ازین ساده‌تر هست.این کار در ویندوز ممکن نبوده به این راحتی وگرنه مایکروسافت دریغ نمیکرد به خاطر اینکه ویندوز طوری طراحی شده که نمیتونه اتوکانفیگ کنه به این شکل به نظر من همون نحوه قرار گرفتن و طراحی سیستم فایلش و فلسفه دایرکتوریهاش این امکان رو بهش میده وووووو
    حالا ازون ور هم میتونین سورس برنامه خودتون که خام خام نوشتین کامپیال و نصب کنین بین اینها هم کلی روش دیگه است . اگه هنوز خیلی از حرفه‌ایها و مدیرای سرورها از محیط متنی استفاده میکنن به خصوص واسه امکانات برنامه نویسیش به خاطر محاسنشه ولی اینو اونا درک میکنن و به کارشون میاد و نه یه کاربر عادی بهرحال جای بحث زیاد داره....
    ممکنه اظهار نظرتون به خاطر این است که خوب تغییر یکم سخته همه یه اینرسی دارن ولی قاطی شدنش با تعصب بیجا درست نیست شما مثل خیلی از دوستان میتونین دلیل دوریتان رو بگید و میتونید بگید که به نظرتون سخته که اینجا دوستان گفتن که از ویندوز هم ساده‌تر هست فقط باید یکم اطلاعرسانی میشد ولی نمیتونین بدون اینکه با یه سیستم آشنا باشین راجع بهش اظهار نظر قطعی هم بکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دلایل دوری به نظر من:

۱.عدم آشنائي با لینوکس و عادت به ویندوز ==> نیار به اطلاعات اولیه که واسه کاربرای تازه کار مشکله مثلا توی نصب
    ۲.وچود نرم‌افزارهای کرک ویندزوی در ایران و عدم وجود یا کمبود نرم افزارهای کرک در لینوکس
    ۳.بعضا نبود بستر اینترنت پرسرعت واسه کاربرای ایرانی
    ۴. کمبود بازی قابل اجرا به طور مستقیم رو لینوکس
    ۵.نبود درایور فول مودم ایترنال (عمدتا زولتریکس) یا وین مودم به طور مجانی

===============
    ۱.این که مشکل ایران و بعضی کشورهای دیگه است توی اروپا و خیلی از کشورهای توسعه یافته اینجوری نیست.
    ۲.اینم باز مشکل ایرانه و اندوزی و چند کشور دیگه است با رمان حل میشه وقتی مجبور بشن حد اقل ۲۰۰ هزار تومن واسه ویندوز و کلی واسه آفیس و ۲۰۰۰ دلار واسه نسخه ابتدائي فتوشاپ ووو بدیم اونوقت قدر لینوکس و اپن آفیس و گیمپ وووو رو میدونیم
    ۳.خیلی از مشکلات کاربران وقتی اینترنتی با سرعت مناسب باشه حل میشه اصلا لینوکس با اینرنت و شبکه عجین هست و خیلی از قابلیتها و راحتی و وو این سیستم عامل با اینترنت درست و حسابی معنی پیدا میکنه که اینم واسه ایران نیست.
    ۴.خوب این به خاطر کاربراس و این بخش مربوط ایران نیست کاربرای لینوکس به طور میانگین خیلی حرفه ای تر از ویندوز هستن و بیشتر بازار بازی روی ویندوز هست اما لینوکس قابلیتهای خیلی بیشتری نسبت به ویندوز به لحاظ فنی داره و این مشکل به نظر میاد کم کم و با گذشت زمان حل شه. کلا شرکتها از هر سیاستی واسه گسترش بازار استفاده میکنن و ارائه نسخه لیوکسی کار سختی نیست و لازم نیست بازی از اول نوشته بشه البته در این بین جنگ DirectX و OpenGL هم قابل توجهه؟
    ۵. این مشکل هم مخصوص ایران هست اولا اینترنت دایال آپ در اکثر دنیا منسوخ شده چه برسه به استفاده از مودمهای ناقص مشکل لینوکس با خود مودم های اینترنال نیست با ناقص بودن اونهاست این مودم نقص خودشون رو در پردازش با درایوری که واسه ویندوز نوشته شده جبران میکنن و متاسفانه بنا به دلایلی نسخه کاملش رایگان نیست. در حالی که لنوکس با مودمهای کامل چه اینترنال و چه اکسترنال و با بقیه ابزراهای شبکه مشکلی نداده

کلا از ۵ مشکلی که الان به ذهنم رسید ۴ مورد بیشتر مخصوص ایرانه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

.نبود درایور فول مودم ایترنال (عمدتا زولتریکس) یا وین مودم به طور مجانی
    مخالفم!!! زولتريكس درايور لينوكسي رو بصورت رايگان در اختيار كاربر قرار ميده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •