اين معلم گياه شناسي چي مي خواهد؟
اين معلم گياه شناسي چي مي خواهد؟
بله من خودم بازی رو تموم کردم و حالا در حال 100 درصد کردن قسمت های بازی هستم
و باز هم میگم شما با توجه به دیکشنری خودتون این کلمه رو معنی کردین و اگر توی سایت های معتبری همچون جادوگران و ... برین می بینین که اسم این کتاب هری پاتر و محفل ققنوس است چون هم زیباتره و هم معتبرتره پس لازمه که با استفاده از عقاید شخصی حرف نزنیم و شما که می خواین به دیگران اطلاعات بدین اطلاعات صحیح بدین
شما ابتدا باید به اتاق جلسات d.a برین(همون جا که همه بچه های d.a هستند) و با نویل لانگ باتم صحبت کنین (که ازش اجازه بگیرین که کتابشو بردارین) بعد برین به خوابگاه پسران گریفندور بعد از اون هم شما یک کتاب رو باید از روی تاقچه ی کنار تخت نویل بردارین و به پیش معلم گیاه شناسی برید
امیدوارم که کمکی کرده باشم
متشكرم ولي جدا بازي بعضي مواقع خسته كننده است
اسم بازی هری پاتر و محفل ققنوس هستش.معمولا در ترجمه های کتاب باید به روند و داستان کتاب هم توجه داشت و با توجه به وجود انجمنی به نام... ققنوس برای مبارزه با ولدمورت ترجمه ی محفل بهترین ترجمه در مقایسه با دیگر ترجمه ها به شمار میرود
الان من 66% بازي رو رفتم قسمت دوم لونا رو هم رد كردم هيچ ماموريتي نيست چي كار كنم؟
es oon pohr geyah bood
برو عشق و صفا کن .
بازی تموم شده , از اینجا به بعد میتونی هاگوارتز رو discover کنی .
بازي به طرز مزخرفي تموم ميشهكه آدم نمي فهمه بازي ادامه داره يا نه
اما 2 تا حسن داره يكي ورد ها است كه بايد با تكان دادن موس انجام داد يكي فضاي بزرگ و طبيعي هاگوارتز كه كاملا شبيه فيلمه![]()
Last edited by hamidras; 02-08-2007 at 01:57.
به نظر من فقط بری و با اسلایترینی ها دوئل کنی فقط این حال می ده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)