روي همين ورژن پچ نصب ميشه
روي همين ورژن پچ نصب ميشه
چون اون ورژني كه چيني بود روش پچ نصب نميشد
درسته ، همینه .روي همين ورژن پچ نصب ميشه
نه اون ربطی به پچ نداره .چون اون ورژني كه چيني بود روش پچ نصب نميشد
سلام
این فریمور گوشی من نیست ماله دوستمه داده صداش رو زیاد کنم حالا باید فایل ریستورش رو داشته باشم
راستی من فریمور r4ea031 مینش رو دارم اما fs و coustomiz رو ندارم شما میتونید آپلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد فایل های customize همونی که تو صفحه اول گذاشتم خوبه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
دستت درد نکنه فقط یه سوال داشتم اونم اینکه چه را اسم main فریمور با fs یکی نیست مشکل ساز نباشه
یکی هم با این آموزش میشه w810 رو فلش کرد من هر چقدر با فار میکنم تو قسمت فلش نمی ره و error میده
اینکه script تتون چیجی است خودشم error cod=0
مرسی
ببخشیدمن نمی تونم از این هاستی که آپ کردید دانلود کنم لطفا هاست فریمور R4ea031 رو عوض کنید.
انجام شد .![]()
main :fs :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می دونم اینجا جای مطرح کردن این سوال نیست ولی مجبور شدم
من وقتی می خوام فایل ریستور رو رو main فلش کنم از 344 بلوک 4 تاش رو می کنه بقیه رو نمی کنه و هنگ می کنه که مجبور می شم stop رو بزنم حتی یه بار 1.5 ساعت گذاشتم موند ولی بازم نشد اینم لاگ برنامه کسی می دونه این اشکال از چیه تا حالا رو یه 3 تا گوشی امتحان کردم البته این رو بگم بهد از اینکه قطع می کنی دگمه روشن گوشی رو می زنی گوشی رو شن میشه
0304| +++ Now flashing firmware main...
0304| Sending flashfile C:\Documents and Settings\user\Desktop\---- mobile\w810i-restor\W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest .mbn
0304| 344 flashblocks
0307| Binary acknowledge failed with: 15
0307| Failed
0307| Binary acknowledge failed with: 15
0307| Failed sending datachunk
0307| Failed sending flashblock 5. Returnvalue 0x0
0307| Finishing flash
0356| ++ Error: Flashing failed
0356| Disconnected... Unplug the phone
Last edited by mhf_1411; 01-08-2007 at 09:58.
سلام
نمیدونم دارم درست میگم یا نه پس اگه غلط بود به بزرگی خودتون ببخشید
احتمالا گوشیت سریال چنج هست و Xs با سریال چنجی ها مشکل داره
Last edited by BioHazard; 01-08-2007 at 10:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)