هنوز كه چيزي معلوم نيست.من كه فكر نمي كنم الكترونيك آرتز از عوامل موفقيت شماره هاي قبليش استفاده نكنه.
هنوز كه چيزي معلوم نيست.من كه فكر نمي كنم الكترونيك آرتز از عوامل موفقيت شماره هاي قبليش استفاده نكنه.
سلام بچه شاید همتون روزنامه هفته پیش جام جم زمینه کلیک رو خونده باشید در این مورد بازی نوشته بود و در یک نظر که مثل بازی های قبلی باشه حرفی نزده بود ولی این مطلب که در داخل بازی صدمه رسیدن به بدنه اتومبیل ذکر شده بود
من یه بهونه برای خرید این pro street پیدا کردم....یکی از ماشین هاش BMW M3 2008 هست!!!
همونی که توی MW ماشین اول ما بود ؟من یه بهونه برای خرید این pro street پیدا کردم....یکی از ماشین هاش BMW M3 2008 هست!!!
از كجا پيدا كردي![]()
مگه عکسشو دیدیکه می خوای bmw سوار شی
خودمم فقط با bmw حال می کنم
اگه عکسی داری بزار تا ببینیم![]()
نه اوني كه تو MW ماشين اول بود BMW M3 GTR 2001(سري E46)اما اين چيزي كه دوستمون گفت مدل 2008 همون ماشينه البته بدون پسوند GTRكه البته علتش هم معلومه چون اين ماشين هنوز به بازار نيومده!
بابا تو این version اکثر ماشینایه 08,07 هست به همه میرسه چرا دعوا میکید
خوب وقتی هنوز به بازار نیومده چطور توی این بازی گذاشتند ؟!نه اوني كه تو Mw ماشين اول بود Bmw M3 Gtr 2001(سري E46)اما اين چيزي كه دوستمون گفت مدل 2008 همون ماشينه البته بدون پسوند Gtrكه البته علتش هم معلومه چون اين ماشين هنوز به بازار نيومده!
احتمالا باید گرون باشه ولی خدا کنه توی بازی ارزون باشه !
از لینک زیر میتونید ویدئو بازی که از Gameplay هست رو دانلود کنید.
حجمش زیاد نیست. ---->> 23.70MB
کیفیت ویدئو هم HD هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dark Sector; 17-07-2007 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)