تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 121

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

6 پچ حل کننده مشکل Save و Load در بازی DiRT عرضه شد. بیاببد و دانلود کنید

بالاخره Codmasters گندی که بالا اورده بود رو داره برطرف می کنه !
    من که مشکلم با درست کردن یه کارت شبکه مجازی حل شذ، کارت شبکه داشتم ها ولی... بگذریم

این هم لینکش :

حجمش یه کم زیاده حدود 52 مگابایت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nader_kashimotso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

ارزش امتحان کردن رو داره ؟

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اگه این تاپیک نیاد تو صفحه دوم تعداد بیشتری این لینک رو می بینن و کسانی مثل شما می تونن از اونهایی که دانلود کردن بپرسند (من همان طور که گفتم مشکلم حل شد) ...

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

DIRT: Colin McRae Off-Road

سازنده : Codemasters
    ناشر : Codemasters
    سبک : شبیه ساز مسابقات رالی
    پلتفرم : PlayStation 3, Xbox 360,PC

بعضی از مواقع ممکن است بعضی از دموهای بازیهای کامپیوتر را نگاه کنید و بگویید آیا ممکن است بازی با این کیفیت تصوی ساخته شود ، این بار خواسته شما را کمپانی کد مستر با یک بازی تمام عیار براورده کرده است.از زمان انتشار اولین نسخه از سری بازی های Colin McRae در سال ۱۹۹۸ بر روی Playstation و PC این بازی تبدیل به یک بازی موفق از نظر تجاری و همچنین محبوب تبدیل شد. اما در آن زمان یک مشکل بزرگ احساس می شد آن هم این بود که بازی نامش را از راننده اسکاتلندی گرفته بود که در آن زمان چندان معروف نبود یا بهتر بگیم اصلا شناخته شده نبود و همین باعث شد بازی در ابتدا فروش چندان بالایی نداشته باشد هرچند هم اکنون هم این بازی به یک بازی موفق تبدیل شده و هم Colin McRae به یک راننده مشهور در حرفه خود در دنیا تبدیل شده است. هم اکنون می خواهیم نگاهی به نسخه کامپیوتر بازی بیندازیم و ببینم این بازی در چه وضعیتی قرار دارد.

در سری های قبلی Colin McRae به طور کامل بر روی رالی های point-to-point تمرکز کرده بود اما در DiRT وضعیت به گونه ای دیگر است و Dirt قصد معرفی رالی های جدیدی نظیر rally raid, rally cross, crossover, hill climb و CORR را دارد. بازی درای بیش از ۵۵ ترک برای تست مهارت شما در مسابقات Off Road می باشد.
    تمام مرحله های موجود در بازی بر اساس مپ های واقعی موجود در دنیا و با نظارت کنفدراسیون جهانی ماشین سواری ساخته شده و لیسانس ساخت آن دسته از ترک ها که در واقعیت میزبان مسابقات Off Road هستند خریداری شده است. نام چند تا از ترک هایی که لیسانس ساخت آن ها خریداری شده است به شرح زیر می باشد: California’s Chula Vista Raceway - England’s Croft Circuit - France’s Circuit de Ducs و … . اما Colorado’s Pikes Peak را می توان جذاب ترین مپ بازی دانست جایی که شما در آن ۲۰ کیلومتر از مسابقات Hill Climb که معروف به The Race to the Clouds را تجربه خواهید کرد.

جدا از بخش ترک ها Dirt لیسانس طراحی بیش از ۴۵ ماشین را نیز خریداری کرده است که این ماشین ها در ۱۲ دسته و کلاس تقسیم بندی می شوند. در بازی از کامیون های بزرگ گرفته تا ماشین های مخصوص رالی و ماشین های کلاسیک موجود می باشد. نکته جالب در مورد بازی این است که تمام ماشین های موجود در بازی درارای Handling بسیار واقعی نسبت به نمونه اصلی خود می باشند.

به عنوان مثال شما یک مسیر 500 متری را طی می کنید و سپس یک ترمز بگیرید در دور بعد می بینید همان خط ترمز بر روی جاده است که این خود قدرت موتور این بازی را میرساند.تعداد صحنه های تصادف نیز در بازی بسیار زیادی است و به جرات می توان گفت ماشین ها تا سرحد مرگ آسیب می بینند و تاکنون نمونه آن را در هیچ بازی ندیدیم. میزان آسیب دیدن ماشین شما رابطه مستقیم به Handling ماشین شما خواهد داشت. و اگر ماشین شما به درخت بخورد و آن را بکشند(بلکه این کاملا در بازی امکان پذیر) مطمئنا باشید بازی برای شما تمام شده است. حتی در اثر تصادف ممکن است اشیا داخل ماشین شما بکشند. نحوه تخریب ماشین ها نیز اینگونست: ابتدا چراغ ها و گل آلود شدن ماشین سپس شکستن شیشه ها و در نهایت مچاله شدن ماشین شما به زیبایی هرچه تمام تر.

زمان های لودینگ بازی بسیار کوتاه بوده و این خود یک نکته مثبت برای بازی تلقی می شود زیرا بسیارند کسانی که تحمل لودینگ های طولانی را ندارند. طراحی HUD بازی نیز به خوبی صورت گرفته است و باعث کور شدن دید شما نسبت به جاده نمی شود زیرا در مسابقات رالی داشتن دید مناسب بسیار حاز اهمیت است زیرا مسیر پر از چاله ها و گودال هایی که اگر آن ها را نبینید از مسیر منحرف شده و منحرف شدن از مسیر در این بازی به منزله شکست شما خواهد بود. در سمت راست تصویر کیلومتر شمار و عقربه ی سرعت ماشین خود را می بینید و در قسمت بالای سمت راست صفحه نیز موقعیت خود در مسابقه را ، در سمت چپ تصویر نیز نقشه و رکورد خود را می بینید. البته قبل از رسیدن به پیچ ها نیز علامتی در بالای تصویر ظاهر شده و نمایناگر جهت پیج است.

تمام اشیا موجود در بازی به لطف موتور قدرتمند Havok دارای فیزیک اختصاصی خود هستند و اگر توانستید در حالت Slow Motion به اطرف نگاه کنید شاهد اثر دود اگزوز خود بر روی پرچ مسابقه خواهید بود.

شما از همان ابتدای اجرای بازی متوجه تفاوت این بازی با دیگر یازی های دیگر کامپیوتر خواهید بود .منوهای بازی بسیار زیبا و با فن آوری بسیار ساخته شده اسات که منحصر به فرد می باشد در منو تنظیمات بازی متوانید 74 خصوصیت بازی را تعغیر دهید که نشان دهنده قدرت گرافیکی بازی می باشد.

حداقل سیستم مورد نیاز:

- Windows XP
    - DirectX 9.0c
    - Pentium 4 @ 2.8GHz or Athlon 64 3000+
    - 1GB RAM.
    - Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1300 or above
    - DirectX Compatible Sound Card
    - 12.5 Gb Hard Drive Space
    عجب سیستوم خفنی می خواد ! دقیقا سیستم منه !

ولی یه نموره شبیه flatout 2 ه !

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عجب سیستوم خفنی می خواد ! دقیقا سیستم منه !

ولی یه نموره شبیه flatout 2 ه !
    دوست من در اصل FlatOut شبیه اینه !
    تازه ، این حداقل سیستم مورد نیاز هست ! سیستم توصیه شده چیه ؟

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوست من در اصل FlatOut شبیه اینه !
    تازه ، این حداقل سیستم مورد نیاز هست ! سیستم توصیه شده چیه ؟
    ولی flatout زودتر از این اومده بود ها !

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ولی flatout زودتر از این اومده بود ها !
    دوست من بازی کن حالشو ببر چیکار دارین کی زود تر اومده ...
    ولی واسه روشن شدن قضیه باید بگم که اولین شماره این بازی (Colin McRae) سال 1998 عرضه شد . در ضمن اصلا این دو بازی قابل مقایسه نیستن چون Colin McRae یه شبیه ساز مسابقات رالی است .

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

flat out در حدی نیست که بخواد با DiRT مقابله کنه. تازه من با آقای sam fisher 07 موافقم
    اصلا این دو بازی قابل مقایسه نیستن چون Colin McRae یه شبیه ساز مسابقات رالی است
    خلاصه شما Colin Mcrae DiRT رو بگیر بازی کن حالشو ببر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    خیلی گرافیک بازی بالاست( من که کف کردم)
    ولی خیلی بازی گندی

(اقا راستی تو ویندوز ویستا بهتر و رونتر اجرا میشه تا تو xp تو سیستم من که این جوری بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من بازي عالي بود .
    من اين بازي تموم كردم بعد يه سري اسكرين شات كامل همراه نقدم از بازي ميزارم ///

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •