تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 95

نام تاپيک: توجه توجه !! دیگه چیزی به نام سریال چنج و سریال اصلی وجود نداره!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم گوشیم چنج بود با برنامه خود سونی اپدیت کردم الان اپدیت شده ولی هر سیم کارتی میزارم insert correct sim card میزنه اگه با باکس فلش کنم درست مسشه؟اگه سریال ااصلی بدم با ++xs میتونم به روش قبل که چند ساعت صبر می کردم تا هک بشه دوباره هکش کنم؟برای فلش با باکس کجا برم و چقدر باید پیاده بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

آره داداش مهندسي كامپيوتر ميخونم ولي اهل اصفهان نيستم.من اهل اروميه هستم ولي همه جاي ايران سراي من است.خودمونيم عجب حرفي زدم.
    موفق باشی....من جا تو بودم بعد این همه گوشی هک کردن از یه امتحان اینجوری نمیترسیدم... هم میشه دفتر دبیرا و سیستم آموزشکده رو هک کرد هم میشه سریال برگه رو با سریال برگه خرخون کلاس چینج کنی بعد هم که استادتو با باکس $ فلش کردی حالا دیگه نمرت رجیستر اصلی میشه!!!!

البته موقع کارنامه گرفتن IC Flash ت میسوزه!!!
    Last edited by nkhdiscovery; 01-07-2007 at 09:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منم گوشیم چنج بود با برنامه خود سونی اپدیت کردم الان اپدیت شده ولی هر سیم کارتی میزارم insert correct sim card میزنه اگه با باکس فلش کنم درست مسشه؟اگه سریال ااصلی بدم با ++xs میتونم به روش قبل که چند ساعت صبر می کردم تا هک بشه دوباره هکش کنم؟برای فلش با باکس کجا برم و چقدر باید پیاده بشم؟
    آره درست میشه باید بری یه تعمیرات موبایل خدا و پیغمبر شناس من همین مشکل شما حدود 7 یا 8 ماه پیش برام پیش اومده بود با 7000 تومن درست شد

قسمت دومش رو نمی دونم ولی دیگه سریال اصل و قلابی باشه چه فرقی میکنه وقتی نشه آپدیتش کرد پیشنهاد میکنم همون سریال چنجی + هک با xs رو ادامه بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

قبلاً cid گوشی چند بود؟ الان ( بعد از آپدیت) چند شده؟
    چون می گفتن جدیداً اگه از طریق سایت سونی اریکسون آپدیت کنیم، cid گوشیو میکنه 51 ... که دیگه با برنامه فار و ... نمیشه هکش کرد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه آزاد شد

خبرگزاري فارس: ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشي‌ها اكنون فعال شده است.
    پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
    اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشي‌ها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
    اكنون اكثر شركت‌هاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شده‌اند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كرده‌اند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال مي‌شود.
    پيش از اين مسوولان امر از واردات 5/6 تا 5/7 گوشي قاچاق به كشور خبر داده بودند.
    بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه‌ واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت Eir ارتباطات سيار شكست خورده بود.
    بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.
    با اين اتفاق پيش‌بيني مي‌شود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي مي‌كنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه آزاد شد

خبرگزاري فارس: ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشي‌ها اكنون فعال شده است.
    پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
    اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشي‌ها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
    اكنون اكثر شركت‌هاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شده‌اند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كرده‌اند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال مي‌شود.
    پيش از اين مسوولان امر از واردات 5/6 تا 5/7 گوشي قاچاق به كشور خبر داده بودند.
    بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه‌ واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت Eir ارتباطات سيار شكست خورده بود.
    بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.
    با اين اتفاق پيش‌بيني مي‌شود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي مي‌كنند.
    خب عزیزان مثل اینکه اجرای این طرح چند روز عقب افتاده بود واسه همین 2 تا تلفات دادیم .

باور کنید مسئولش خود مخابراته !!!!!!!

یعنی طبق خبر بالا که یکی از خفن ترین خبرگزاری هاست الان 4 ساعته که اجرا شده .

توحید جان یه بار دیگه تست کن ببین چی میشه . آخه مثل این که فقط شما باکس مجانی دم دستت هست .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

12

شما هم دوباره امتحان کن ببین درست شده یا نه .

من هم مثل شما با seus آپدیت کردم و الان هیچ مشکلی ندارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما هم دوباره امتحان کن ببین درست شده یا نه .

من هم مثل شما با seus آپدیت کردم و الان هیچ مشکلی ندارم .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

نه عزیز الان هم cid 49 هستش اون تبدیل cid 49 به cid 51 رو گوشی ها با plate form سخت افزاری db2020 مثل

k800 امکان پذیر هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

اقا امروز ان 95 تو ارومیه 800 هزار بود مرده خودش گفت هم روی ایرانسل و هم روی سیم کارت مخابرات کار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •