تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 133

نام تاپيک: گوشی nec n880!

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببین ماله من که فیلمبرداریش خوبه(تووی شرایط نور مساعد)در ضمن اون 3.2 که شما میگی ماله فیلم برداری نیست ماله عکاسیه باید ببینی با چه ابعادی فیلم میگیره گوشیت.الان N70 دوربینش 2 هست و n73 دوربینش 3.2 ولی فیلمبرداریشون یکیه.هردوشون با یه ابعاد که الان تووی ذهنم نیست فیلم میگیرن.متوجه شدی؟
    راستی پسوندهای MP3/wav.amr میخونه.و واسه فیلمبرداری MP4و3GP
    آقا بلاخره خوبه بگيرم يا نه؟؟؟ در ضمن من تا شو نميخوام اون يكي مدل رو ميخوام اون هم همينطوره؟؟؟ در ضمن ميگن آهنگ اس ام اس از خود گوشي بايد انتخاب كني نميشخه از خودت بزاري؟؟؟ بعد چه امكاناتي داره؟؟؟ خوب كار ميكنه؟؟ هنگ نميكنه؟؟؟ فضاي اس ام اس چطوره؟؟؟؟ بولوتوس هم ميگن از اين بهتره نديدي شما؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا بلاخره خوبه بگيرم يا نه؟؟؟ در ضمن من تا شو نميخوام اون يكي مدل رو ميخوام اون هم همينطوره؟؟؟ در ضمن ميگن آهنگ اس ام اس از خود گوشي بايد انتخاب كني نميشخه از خودت بزاري؟؟؟ بعد چه امكاناتي داره؟؟؟ خوب كار ميكنه؟؟ هنگ نميكنه؟؟؟ فضاي اس ام اس چطوره؟؟؟؟ بولوتوس هم ميگن از اين بهتره نديدي شما؟؟؟
    ببین دوست من نسبت به قیمتش خوبه.بله درسته نمیشه آهنگ از خودت واسه مسیج بزاری باید از 10 تا آهنگ خود گوشی زنگ کسیج انتخاب کنی.امکاناتش خوبه.مثلا امکاناتجالبش هم اینه:
    یکی حذف نام اپراتور از صفحه اول
    گزاشتن فیلم به جای زنگ.یعنی موقع زنگ خورن فیلم پخش میشه.
    handwriting:یعنی شما تووی صفحه ی مسیج با قلم حرف S رو میکشی بعد خود گوشی اونو مینویسه.
    بلک لیست هم داره.
    یه مسیج کنتور هم داره که مسیج های دریافتی و ارسالی رو میشماره.
    سرعتش یه کم پایینه.یعنی نمیشه با جوی استیکش زیاد کار کنی چون وقتی میخوای از بالای صفحه بیای پایین صفحه و یه زنگ مثلا انتخاب کنی کلافه میشی ولی با قلمش راحت میشه این مشکل رو برطرف کرد.
    سوال بعدی که گفته بودین هنگ میکنه یا نه.اصلا هنگ نمیکنه.در ضمن هیچ سیستم عاملی نداره حتی جاوا.
    فضای مسیجش هم خیلی بده.مسیج های ارسالی رو تووی Outbox ذخیره میکنه و کلا 200 تا مسیج تووی گوشی و 50 تا تووی سیم کارت جا میگیره.
    در ضمن هندز فری و عکاسیش صفره.
    فقط صدا و کیفیت ال سی دیش خوبه.کاراییش هم بد نیست.
    ببین گوشیت چیه؟اگه K800 داری عوض نکن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببین دوست من نسبت به قیمتش خوبه.بله درسته نمیشه آهنگ از خودت واسه مسیج بزاری باید از 10 تا آهنگ خود گوشی زنگ کسیج انتخاب کنی.امکاناتش خوبه.مثلا امکاناتجالبش هم اینه:
    یکی حذف نام اپراتور از صفحه اول
    گزاشتن فیلم به جای زنگ.یعنی موقع زنگ خورن فیلم پخش میشه.
    handwriting:یعنی شما تووی صفحه ی مسیج با قلم حرف S رو میکشی بعد خود گوشی اونو مینویسه.
    بلک لیست هم داره.
    یه مسیج کنتور هم داره که مسیج های دریافتی و ارسالی رو میشماره.
    سرعتش یه کم پایینه.یعنی نمیشه با جوی استیکش زیاد کار کنی چون وقتی میخوای از بالای صفحه بیای پایین صفحه و یه زنگ مثلا انتخاب کنی کلافه میشی ولی با قلمش راحت میشه این مشکل رو برطرف کرد.
    سوال بعدی که گفته بودین هنگ میکنه یا نه.اصلا هنگ نمیکنه.در ضمن هیچ سیستم عاملی نداره حتی جاوا.
    فضای مسیجش هم خیلی بده.مسیج های ارسالی رو تووی Outbox ذخیره میکنه و کلا 200 تا مسیج تووی گوشی و 50 تا تووی سیم کارت جا میگیره.
    در ضمن هندز فری و عکاسیش صفره.
    فقط صدا و کیفیت ال سی دیش خوبه.کاراییش هم بد نیست.
    ببین گوشیت چیه؟اگه K800 داری عوض نکن.
    به جاي اينكه NEC بگيري GLX p3660 ميگفتي الان تاپيكش رو خوندم همه راضي بودنگوشي خيلي خوبيه ميارزه 320 هزار تمون. گوشي بلوتوس رو كسي نداره عكسي ازش بزاره ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من Nec رو بخاطرصداش گرفتم.راستی یه چیزی این گوشی اصلا Nec نیست.تمام گوشی هایی که زیرشون نوشته بلوتوث رو همشونو یه شرکت چینی میزنه.nec مدل N880 نداره.من تووی سایتش سرچ کردم نداشت.همهشون رو یه شرکت چینی میزنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب GLX ميگرفتي همه چي داره خوشگلم هستش بعد اكثريت هم راضي هستن ازش امكاناتش زياده بعد سرعت گوشي خيلي بالاست sp 500 ويندوز موبايل داره

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مصطفی جان من میگم این Nec رو به خاطر صداش خریدم باز میگی Glx بهتره.بله میدونم بهتره ولی صداش کمتره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصطفی جان من میگم این Nec رو به خاطر صداش خریدم باز میگی Glx بهتره.بله میدونم بهتره ولی صداش کمتره
    نميدونم ولي صداش 6 وات هستش خيلي زياده من حال كردم
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مصطفی جان منم صدای GLX رو شنیدم یه خورده از 3250 بیشتره.اگه به صدای Glx میگی زیاد پس اگه صدای Nec رو بشنوی میگی ضبط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یا علی
    Last edited by Dr.Dolfin; 04-09-2007 at 17:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصطفی جان منم صدای GLX رو شنیدم یه خورده از 3250 بیشتره.اگه به صدای Glx میگی زیاد پس اگه صدای Nec رو بشنوی میگی ضبط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یا علی

اره همكارم داره واقعا صداش معركست ميشينه تكرار چهاتر ونه رو ميبينه باهاش تو سرويس ولي هيف امكانات نداره بعد من نگاه كردم خيلي گوشي زده ان اي سي نميدونم چرا روش كار نكرده. بانداش به مرور خراب نميشه؟؟ به خس خس نيفتاده چند وقته داري

داره خودمونی میشه mksarv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من به تمام دوستای عزیزم توصیه می کنم بی خیال ان ای سی بشن
    اگه حرف یه موبایل فروش رو قبول دارین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •