دوستا يه توصيه به همتون ميكنم كه فولدر gfx رو زياد شلوغش نكنيد.سرعت گوشي رو ميگيره
دوستا يه توصيه به همتون ميكنم كه فولدر gfx رو زياد شلوغش نكنيد.سرعت گوشي رو ميگيره
مرسی دوست عزیز
منم خوزستانی ام عزیزم!!
من از کاربرای قدیمی هستم و کار ب برنامه های جدید رو بلد نیستم فقط با فار منیجر بلدم کار کنم
اگه میشه لینک برنامه های جدید و آموزششون رو برام بزارین
با فار فلش کردم نمیدونم چرا گوشی بالا نمیاد رو plase wate میمونه (مراحل رو کاملا درست رفتم)
در ضمن گوشیم ک750 بود که به دبلیو 800 تبدیل کردم....
اینو پیدا کردم که احتمالا شا هم اینو معرفی میکردین!!1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رفيق
فك كنم گوشيتو درست كرده باشي
بايد پچ Please Wait رو نصب كني
موفق باشي
![]()
نه خیر هنوز درست نکردم!!!!!!!!
این پچ دیگه چیه جدیده؟ اگه اینو نصب کنم بالا میاد 100% ؟؟؟
اگه لینک صفحه رو بزاری ممنون میشم قبول کن کلوپ پچ خیلی شلوغه نمیشه پیداش کرد...
راستی من مشکل رو فهمیدم از کجاست به این خاطره که سریال اصلی نیست گوشیم همین الان بردم بازار دادم فلش کنن ولی r1bc002 رو نمیزنن اگه گرفتمش خودم دوباره فلشش میکنم و با اون پچ میارمش بالا
مرسی دستت درد نکنه عزیز
سلام دوست عزيز
ببين (همونطوري که مي دونيد ) با سيمکارتهاي ايرانسل روي انتن يک نشانگر Gprs وجود داره کق گاهي اوقات خاموشه و گاهي اوقات روشن
من يکي از همين ايکنها رو ريختم روي گوشيم اما وقتي روي گوشيم سيمکارت ايرانسل مي زارم ايکن انت به حالت سابق بر ميگرده
اگر ممکنه يا ايکني که انتن سيمکارتهاي ايرانسل رو هم مي تونه عوض کته بدين در صورتي که در دسترس ندارين اسمهايي که ميشه به اين ايکن اختصاص داد بگين (من مي تونم اونو درست کنم ولي بايد اسمشو بدهنم تا گوشي قبول کنه ) تا اونو درست کنم و در اختيار همه ي هکر هاي گل پي سي ورلد بذارم ممنون ميشم دوست عزيز
فک کنم این کارتو راه بندازه:
مشكل حل ميشه اگر بخونيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز لينک درسته ولي فايلي که دانلود مي شه خرابه مي شه يک جاي ديگه اپلود کني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)