تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 76

نام تاپيک: انتظارات به پایان رسید !! سایبر شات 5 مگاپیکسلی معرفی شد

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

در کل میتونیم بگیم که ان 95 بهتر باشه. به هر حال از نظر تکنولوژی نوکیا برتر بوده و هست فعلا .
    این رو هم من و همه ی بچه های سونی بایستی قبول کنیم
    ولی توی بعضی موارد که توی هر دو می باشد . مثلا عکس یا مثلا موزیک از لحاظ کیفیتی سونی برتر بوده.در ضمن گوشی کا850 یک کمرا فون هستش و ان 95 رو میشه یه کامپیوتر جیبی محسوب کرد. پس نباید بینشون مقایسه کرد تا ببینیم کدوماشون بهتره؟ مقایسه بین بعضی موارد درسته ولی ...
    در ضمن فکر نکنید من ضد کا850 هستم من تا کا850 اومد یک ماه بعدش میرم میخرمش.

ولی نباید فراموش کرد که بیشتر این خدمات نوکیا توی ایران به درد لای جرز میخوره. پس عقل حکم میکنه از لحاظ قیمت برو کا850 رو بخر

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی نباید فراموش کرد که بیشتر این خدمات نوکیا توی ایران به درد لای جرز میخوره. پس عقل حکم میکنه از لحاظ قیمت برو کا850 رو بخر
    اتفاقا این گوشی توی ایران فروش خوبی نخواهد داشت. چون با توجه به امکاناتش و قیمت احتمالی ش خرید یک دوربین دیجیتالی با یک فروند W 810 کاملا به صرفه تر است.فعلا قیمت این گوشی 800 تومن گزارش شده.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ولی توی بعضی موارد که توی هر دو می باشد . مثلا عکس یا مثلا موزیک از لحاظ کیفیتی سونی برتر بوده.در ضمن گوشی کا850 یک کمرا فون هستش و ان 95 رو میشه یه کامپیوتر جیبی محسوب کرد. پس نباید بینشون مقایسه کرد تا ببینیم کدوماشون بهتره؟ مقایسه بین بعضی موارد درسته ولی ...
    حرفت 100% تایید میشه
    آقا من میگم اگه سونی اریکسون هم میخواست خیلی راحت میتونست دوربین K850 رو روی W960 بذاره
    اونوقت کل گوشی ها رو درسته قورت میداد
    اما قیمتش بالای 1500 میشد
    و من همیشه میگم سیاست سونی اریکسون تولید گوشی های خوب و با امکانات و با کیفیت با قیمت پائینه
    سونی اریکسون خیلی به قیمت تمام شده گوشی ها توجه میکنه و تو این چند سال مهم ترین عامل پیشرفت و فروش بیشترش بوده

درسته N95 همه چیز داره
    اما مگه چند نفر میتونن بخرنش
    آقا ما که نمیتونیم بخریم
    اما دلمون خوشه اگه 850 رو بخوایم یه جورایی میشه خرید

همیشه توی همه گوشی ها با توجه به قیمت سونی اریکسون در امکانات و طراحی و بقیه موارد حرف اول رو زده
    چی؟
    با توجه به قیمت

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

آخه یه مشکلی که سونی داره اینه که گوشیشو خیلی داره دیر می ده.دیگه تا اون موقع N95 فروش خودشو می کنه.که همین حالا حسابی ترکونده.من که خودم P990 دارم خیلی هم ازش راضیم قیمت پایه k850 حدود 580 دلار تخمین زدند.آدم می خواد پول بده که حسابی از گوشیش راضی باشه.منم خیلی امید به Release این گوشی های سونی داشتم ولی خیلی نکات را که قول داده بود عمل نکرد.به هر حال من W960 رو خیلی ترجیح می دم ولی N95 خیلی گوشی خوبیه باهاش کار کردم و لذت بردم.راستی دیگه نسخه های جدیدش داره میاد که با 1GB رم و Firmware به روز شده عرضه می شه.باید K850 بیاد تا کار کردن دقیقشو دید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

در مورد 3 رم 512 جبران ميكنه
    4و5 رو كه خودم اشاره كردم
    مورد 8 داغ دلمو تازه ميكنه!!!
    بازم نتونستي تعادل برقرار كني قبول داري؟
    تعادل؟؟؟N95 امتحانشو پس داده ولی K850 نرسیده دست کسی ببینی چطوریه.الانم قیمتش اومده پایین تو دبی دست همه یا N95 یا N73 Music Edition.من حرص می خورم که همیشه سونی باید ناقص کار کنه...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تعادل؟؟؟N95 امتحانشو پس داده ولی K850 نرسیده دست کسی ببینی چطوریه.الانم قیمتش اومده پایین تو دبی دست همه یا N95 یا N73 Music Edition.من حرص می خورم که همیشه سونی باید ناقص کار کنه...
    خب به خاطر همینم اسمش نوکیاست دیگه.
    گفتم که نوکیا از نظر تکنولوژی خیلی جلوتر هستش. سونی تازه وارده هستش. ولی مطمئن باش تا چند سال دیگه سونی از همه لحاظ نوکیا رو قورت میده یه ابم روش

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خب به خاطر همینم اسمش نوکیاست دیگه.
    گفتم که نوکیا از نظر تکنولوژی خیلی جلوتر هستش. سونی تازه وارده هستش. ولی مطمئن باش تا چند سال دیگه سونی از همه لحاظ نوکیا رو قورت میده یه ابم روش
    انشاالله!!!من که خیلی امیدوارم اگه می خواستم می رفتم بی درنگ N95 می گرفتم.اما حالا صبر می کنم ببینم Review های دقیق تری میاد از این W960 یا K850....

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حرفت 100% تایید میشه
    آقا من میگم اگه سونی اریکسون هم میخواست خیلی راحت میتونست دوربین K850 رو روی W960 بذاره
    اونوقت کل گوشی ها رو درسته قورت میداد
    اما قیمتش بالای 1500 میشد
    و من همیشه میگم سیاست سونی اریکسون تولید گوشی های خوب و با امکانات و با کیفیت با قیمت پائینه
    سونی اریکسون خیلی به قیمت تمام شده گوشی ها توجه میکنه و تو این چند سال مهم ترین عامل پیشرفت و فروش بیشترش بوده

درسته N95 همه چیز داره
    اما مگه چند نفر میتونن بخرنش
    آقا ما که نمیتونیم بخریم
    اما دلمون خوشه اگه 850 رو بخوایم یه جورایی میشه خرید

همیشه توی همه گوشی ها با توجه به قیمت سونی اریکسون در امکانات و طراحی و بقیه موارد حرف اول رو زده
    چی؟
    با توجه به قیمت
    با نظر شما موافقم .
    سونی تمرکزش روی قشر متوسط به پایینه که البته خیلی هم تعدادشون زیاده
    و نوکیا تمرکزش روی قشر متوسط به بالاس که البته دست به جبیشون خوبه
    منظورم از لحاظ توانایی پرداخت پول برای امور جانبی مثل گوشیه .
    Last edited by nakhordemast; 18-06-2007 at 16:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

يادتون باشه قيمت ان 95 الان 950 دلاره اگه سوني ميخواست ميتونست يه هيولا بسازه ولي چه فايده وقتي نتوني بخريش

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

با نظر شما موافقم .
    سونی تمرکزش روی قشر متوسط به پایینه که البته خیلی هم تعدادشون زیاده
    و نوکیا تمرکزش روی قشر متوسط به بالاس که البته دست به جبیشون خوبه

منظورم از لحاظ توانایی پرداخت پول برای امور جانبی مثل گوشیه
    کاملا مخالفم دقیقا برعکسه ! سونی گوشی های پر فروشش مثه K750 و W810 و w700 و K800 و تا حدودی W900 و سری P ! هیچکدوم جزو گوشی های ارزون نیستن !
    همین چند وقت پیش یه خبری پخش شد که نوکیا فقط 200 میلیون عدد 1100 فروخته !

قبول ندارم ! دقیق بگو از چه نظر جلوتره ؟! دوربین ! صدا ! یا سایر امکانات ؟!
    اینکه مثلا N95 کاملترین گوشیه دلیل نمیشه شرکتایه دیگه تکنولوژی ساخت همچین گوشیی رو ندارن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •