كم نيست عجيبه!
اونم با اين امكانات! از اون مهمتر يه گوشيه تازه وارد توي ايران هميشه گرون تشريف داره!
كم نيست عجيبه!
اونم با اين امكانات! از اون مهمتر يه گوشيه تازه وارد توي ايران هميشه گرون تشريف داره!
من 5 شنبه گذشته یه 5700 خریدم پس اگه حر فی میزنم یعنی خودم دیدم اولا کدومتون تعرفه رو کردین 20 درصد این وزیر صنایع مرغش یه پا داره پس تا دو سال دیگه عمرا تعرفه کم نمیشه بعدم کی گارانتی کرده این مدلو زنگ بزنین اتصالات نیا و ... بپرسین حالا حالاها نمیاد اگه هم بیاد قیمتش پول خون باباشه بعدم این گوشی سالاره یه گیگ میکرو sd رو شه صفحاتش با سرت باد وا میشه وقتییه عکس 300dpi را بهاش وا میکنی انگار داری به مانیتور ال سی دی با گرافیک کارت 8000 نگاه می کنی یه قابلیت داره می تونه تمام مسیج فایلتکست رو با صدا بخونه صداشم از 3250 بیشتره کیفیت عکسشم خوبتر از اونه حالا کسی با نوکیا مشکل داره این گوشیو بخره با همه مدلای هم قیمتش مقایسه کنه در ضمن یه وقتایی لازمه ادم تصمیمات حساس بگیره
تورو خدا بگو هنگ میکنه یا نه؟ ما که بدبخت شدیم با این هنگ های سیمبیان.اگه هنگ نکنه واقعا می ارزه.
شما با گارانتي چي گرفتي ؟
سيم كارتت ارتباطات سياره ؟؟
چند و از كجا گرفتي ؟؟
دوستان من همین الان از علائدین میام. با گارانتی اتصالات از 505 هزار بود تا 530 هزار. بستگی به فروشنده داره. در ضمن فعلا خیلی کمیابه و بهتره فعلا صبر کنین.
بزار چند وقت ديگه منظورم دو سه ماه ديگه است ببين چه بلاهايي دوباره سر اين واردات گوشي درميارن شايد ارزون شدشايدم مثل n73قيمتش پرواز كرد!
![]()
قیمت بدون گارانتیش چنده؟؟
اصلاً فایده گارانتی چیه!!
اگه بدون گارانتي منظورت ريجستر نشده است اين گوشي اصلا هيچ فايده اي نداره!
البته اگه گوشيت ريجستر شده باشه گارانتي نداشته باشه مشكلي نيست ودر يك كلام گارانتي هيچ فايده اي نداره!
به اين گارانتي هاي متفرقه در اين موارد نميشه اطمينان كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)